Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na mojego psychoterapeutę CO ROBIĆ

Polecane posty

Jeszcze co do tych opcji:Jeżeli powie, że tnienormalnejest pokazywanie takiego AGD to jesteś czysta bo gdybyś była normalna to bys tam nie chadzala....Jak wypije kawę to Ci powiem co jest pięć;)

Nie rozumiesz.masz być wielce dostępna tylko nie jak padlina na pustyni a raczej tak jak fatamorgana tamże.

Gość gość
Czytam i sie normalnie w glos chichram. :D Dziewczyno, tez mialam takie dylematy jak Ty kiedy bylam mlodsza. Co masz naprawde zrobic? Hmmmm.... Zaskocz faceta. Badz tajemnicza. Nie ubieraj sie zbyt seksownie. Mniej znaczy wiecej!! Jeansy i wiekszy dekold w bluzce wystarczy. Zeby biustonosz bylo widac, na przyklad. Zaloz koronkowy. Albo bluzke na guziki, taka koszulowa i odepnij o jeden guzik za duzo, a pod spodem czarny koronkowy stanik. Tak jakby od niechcenia. Nic na sile, pamietaj. Badz naturalna ale teraz to Ty prowadz gierki. Zaintryguj faceta, niech mu rozporek peka w szwach. :D

Gość gość
Nadal uważam, powiedz wprost, zabawa w ciuciubabkę spowoduje tylko uszczuplenie Twojego portfela.

Ważne żeby przeszedł w tryb "zaraz mi stanie"Później możesz sie podmalować abo co...nie wiem

Gość gość
no ja miałam do tej pory jednego faceta i to dawno dawno temu, więc nie jestem zbyt dobra w tych gierkach damsko - męskich. ale dzięki za poradę, właśnie czegoś takiego oczekiwałam:)

Przecież nie zrobi przerwy w sesji i nie pójdzie karcić małego za nieetyczne zachowanie:D

Ja też kiedyś tak miałem ale odkąd pije kret bula moja pewność siebie wzrosła, libido oderwało się od ziemi a kobiety wiszą na mnie jak bombki na choince....Koniec przerwy na reklame...

Gość gość
mam nadzieję, że to zadziała :P drugi raz w sumie nie popełnię błędu i nie powiem wprost - podobasz mi się, to bez sensu i dalej uważam, że zasłanianie się etyką to taka wygodna obrona na napalone pacjentki

Mnie zazwyczaj wystarcza trochę żartów, odrobina szaleństwa (z mojej strony), dłuższe spojrzenie i już moge łapać za d**e:P

Oczywiście nie wszystkie to lubią ale kij im w ucho bo seks z takimi egzemplarzami toi tak jedna wielka lipa

Gość gość
Kochanie, udawaj lub graj obojetnosc. Badz naturalna, wszystko tak jakby niby od niechcenia. Tutaj odpiety o jeden za duzo guzik od koszuli, tam paznokcie pomalowane na ciemny czerwien, oczy podkreslone czarna kredka, maskara ale zero fluidu, zeby to nie wygladalo ze sie staralas. Masz byc naturalna i seksowna. Dobre perfumy, pamietaj. I zawsze badz swiezo po prysznicu, wlosy potargane ale ta linia na gornej powiece i pomalowane rzesy musza byc.

Gość gość
aha i pierwszy zasłaniał się etyką ale było kilka dziwnych sytuacji przeważnie zawsze odprowadzał mnie do drzwi po sesji a np. na jednej rozmowie mówiłam o fantazjach seksualnych i zrobiły mu się takie dziwne oczy błyszczące i tak zasłonił ręką jakby krocze i założył ciasno nogę na nogę i mnie nie odprowadził ;] a potem zasłania się etyką...

Gość gość
nie to nie podszyw, to ja pisałam, tylko to była sytuacja z tym pierwszym po tej akcji powiedziałam mu, że mi sie podoba (na kolejnej sesji) a on zasłonił sie etyka, że nie może się umówić i wszystko mi się wydawało, taaa jasne;] gość - dziękuję za porady, ja jestem trochę zielona w te całe "flirty, gierki" i może dlatego za bardzo sie otwieram przed facetami, a oni w sumie nie lubią mieć tak łatwo :D

No proszę"jestem zielona"&"a oni w sumie nie lubią mieć tak łatwo"­Czy tylko mnie się wydaje, ze coś tu nie halo;)

Gość gość
no bo ja teoretycznie wiem, że trzeba różne te gierki stosować, ale praktyce zachowuję się jak ciele i mówię wszystko wprost z tym mam problem:/

Gość gość
powinniście zostać terapeutami, bo po tej rozmowie, aż mi się od razu lepiej zrobiło, a po moich sesjach z terapeutą wychodzę zdołowana i smutna :D dzięki

Gość gość
He he :D Prosze bardzo. Jestem kobieta, sztuke uwodzenia opanowalam do perfekcji.

Jakby co to ja nie jestem obwarowany żadną etyką, odpowiedzialnością ani nawet profesjonalizmem:)Ale terapii mogę spróbować:PO ile mnie uwiedziesz:)

Gość gość
To probujcie :D A ja jakby co popatrze z boku i doradze ewentualnie jakby cos szlo nie tak

a co może pójść nie tak?Teraz nawet pomyłka przy obieraniu celu pomiedzy dwoma a nawet i wiecej dziurkami uchodzi za wyrafinowanie seksualne :P

Masz szczęście, że nie kręcą Cię funkcjonariusze policji bo dojechałbym Cie jak burą suke:P

Z pominięciem mojego kuratora który jest ok;)Dzieki za nieodwieszenie wyroku.Przysięgam na boga w którego nie werzę że wiecej nie będę pił.Nie nojaja se robie ale nie będę serio.:)Tak dmucham na zimne...Ide myć kudły