Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na mojego psychoterapeutę CO ROBIĆ

Polecane posty

imponuje Ci czymś?Pewnie p******i opowieści dziwnej treści, których nie rozumiesz i ci padło na cipsko z tej głupoty:P

Gość gość
ShereKhan, no tak ostro to bym się nie odważyła, hmn muszę sobie to trochę poukładać w głowie i albo zrezygnuję z terapii bez słowa, albo powiem mu, że mi się podoba i zaproponuję wyjście na kawę/drinka.

Gość gość
może dlatego, że od dawna nie uprawiałam sexu i on mnie zawsze wysłucha, zrozumie, ale też kręci mnie z wyglądu, bo np. w związku nie chciałabym z nim być, tylko mieć cichy romans :P

Gość gość
podaj maila i skąd jesteś a zaradzimy na brak seksu u Ciebie :)

Nie jesteś chora tylko tylko masz mocno nad wyeksponowane cechy wszystkich kobiet.Po prostu lubisz r****ć sie się z szanowanymi i wysoce pożytecznymi a przy tym nie najbiedniejszymi dawcami nasienia.­Kup se wibrator nazwij go Froyd&young in one i ci przejdzie:P

Gość gość
:D wibratory to ja mam i to kilka, ale jestem jakaś niewyżyta i ciągle mam chcicę i ciągle myślę o nim i wyobrażam sobie z nim sex i chodze taka przegięta, bo mam od tego jakieś skurcze i mokro non stop;/ chyba zrezygnuję z terapii, bo płacę i nie mam nic z tego;/

Poza tym on dobrze wie w czym rzecz a, że doi z ciebie siopetoraczej nie dojdzie do konsumpcji znajomosci.Dodatkowo boi się pewnie prowokacji i i debiutu w TVNie:D

Gość gość
To rzeczywiście już zaszło za daleko, na nastepnej wizycie po prostu mu o tym powiedz, skoro jest lekarzem niech sam z tego wybrnie. I nie kombinuj już bo możesz p-rzesadzić Powiedz szczerze co Cie męczy.

Gość gość
no to jest dołujące, że jest dla mnie miły i mnie wysłucha tylko dla kasy może nawet sam sprawia żebym się w nim zauroczyła i żeby doił dłużej tą kasę, eh:(

Gość gość
to nie lekarz, tylko psychoterapeuta, ale chyba jednak zrezygnuję bez słowa z terapii, i tak się nie zgodzi na nic więcej.

Gość gość
Powiedz wprost, od tego się nie umiera, pogryżć Ciebie tez nie moze.

kurcze.masz problem.tylko ostre dymanie ukoi twą zmaltretowana d**ę...Znaczy duszę:)

Gość gość
tak, ale temu pierwszemu powiedziałam, że mi sie podoba, on zasłonił się etyką, a ja wylądowałam u psychiatry i brałam przez rok silne psychotropy nie chcę drugi raz wpaść w taki dół, a jak mnie odrzuci to tak będzie:(

Gość gość
ShereK... dobrze pisze. facet doskonale wyczuwa twoje zaangazowanie. z racji swojego zawodu nie wolno mu utrzymywac jakichkolwiek kontaktow prywatnuch z pacjentką. byly juz tego przyklady w przeszlosci, ktore zle sie konczyly dla lekarza. oni też musza stawac przed swoją komisją lekarską i jak na spowiedzi musza wszystko powiedzieć co czują. z chwila zatajenia czegokolwiek mogą być odsunięci od zawodu.

Gość gość
czyli nawet jeśli mu tego nie mówię to on widzi po moim zachowaniu, że jestem w nim zadurzona?? on nie jest lekarzem, więc jako psycholog też staje przed jakąś tam komisją?>

nie rozumiesz.To biznes.Muszą trzymać fason bo inaczej pójda z torbami.To samo z potencjalną klientelą.Konkurencja pewnie duża więc zaburzenia trzeba pielęgnować.To rzemieślnicy...Kojarzysz"Robota nie gołota. nie ucieknie""pracę trzeba szanować"itd

Co wy z tymi lekarzami?Lekarzem to był kaszpirowski i to chirurgiem bo łatał dziury w sakwie i kieszeni:D

Gość gość
właśnie po to chodzi sie na terapie zeby sie wyleczyć z kazdego uzależnienia. lekarze wiedza o dolegliwościach swoich pacjentow i doskonale wiedzą jak do tego podejść profesjonalnie. sa ldźmi wykształconymi w danym kierunku i za to im państwo płaci. jeżeli nie dostosują się do sytuacji tak jak powinni...są przestępcami i grozi im kara. chcesz, żeby był ukarany ?

To w ogóle dziwne układy z tymi psychologami.Jak złapia fuche jako biegli to juz całkiem świrują.byłem na sprawie gdzie biegła psycholożka zaczeła mnie przepytywać o rzeczy nie związane z jej "biegłością""wysoki" sąd miał to w d***e ja zaczynałem sie denerwować ale cudem jej nie pojechałem bo groziłoby to dwoma tygodniami aresztu za obrazę...Sądu:DNajśmieszniejsze, że ta p***a była psychologiem na oddziale, w którym leżałem

Gość gość
ale przecież często słyszę, że terapeuta/lekarz miał romans z pacjentką i nikt z tego halo nie robi jak zabijają ludzi na stole operacyjnym to jakoś nie tracą prawa do wykonywania zawodu, więc od takiego bzdetu by stracili robotę, wątpię wg mnie to zasłanianie się etyką to dla nich taka wymówka, obrona na napalone pacjentki

Gość gość
wcześniej pisalaś ze bylaś u psychiatry a teraz u psychologa? a może to amator ? sprawdz jego dyplom :-P

tzn nie teraz tylko z tym państwem itd.­Coś Ci powiem.Podnieć go, zainspiruj do grzebania w rozporku i tyle.Psycholog to człowiek i to facet więc jest na z góry "przegranej" pozycji.jak będziesz jęczała ciagle to cie oleje.Zaskocz go...Nie wiem...Moze zrób se szpare miedzy górnymi jedynkami albo ubierz jakos seksownie.Ja mam ci to k***a tłumaczyć

Gość gość
piszę cały czas że byłam u PSYCHOTERAPEUTY to jest gośc po studiach psychologa ma mgr i 4 latach studiów podyplomowych z psychoterapii ludzie! Ale w ostatnim poście podałam przykład, że np. lekarze czasem popełniają błędy na stole operacyjnym i jakoś nie tracą prawa do wykonywania zawodu, a przecież zdarza się, że mają romans z pacjentkami więc skoro lekarz nie traci prawa do wykonywania zawodu to dlaczego taki zwykły terapeuta, pan psycholog miałby?

Gość gość
ShereKhan, dzięki, wiem, masz rację bo u pierwszego psychologa właśnie ciągle "jęczałam", że mam ochotę na sex, a nie mam z kim i tak patrzył na mnie z litości, sama bym nie chciała faceta, który by mi tak jęczał może rzeczywiście ubrać się sexownie bardziej, udawać taką silną, a nie ofiarę, jęczącą

I teraz tak:Albo powie, że nie est normalnym pokazywanie ich innym a szczególnie jemuAlbo pójdzie w kierunku naturalnych potrzeb człowieka i sposobów ich zaspokajaniaAlbo powie, że ma wiekszego co będzie musiał jakos udowodnić:classic_cool:

Najlepiej zakup najpierw jakies mikro dildo żeby poczuł chęć pochwalenia sie sprzętem a chęć taką posiada każdy mężczyzna o ile nie jest transem.­MOze nawet powie, że urzywasz zbyt małych rozmiarów i stąd te problemy a wtedy jest już Twój.no chyba że sam ma fifroka

Gość gość
tiaa;] po prostu przestane od tej pory użalać się nad sobą i będę bardziej niedostępna :D