Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baqt

Facet do kobiet

Polecane posty

Gość baqt

Witam, to mój pierwszy post na tym forum. Zawsze chciałem poznać psychikę kobiety i widzieć co myśli w danej sytuacji. Dajmy jakiś przykład, poznaję dziewczynę na studiach, przez pierwsze tygodnie dobrze się nam rozmawia, śmiejemy się, zaczepiamy itp.. ale po jakimś czasie wszystko znika, stajemy się dla siebie obojętni i pojawia się wielka niezręczność. Jak to naprawić, co myśli sobie dziewczyna w takiej sytuacji?

Gość gość
jaka sytuacja spowodowala te niezrecznosc

Gość gość
Może Ci jakaś "kumpela" doopę przed nią obsmarowała i ma teraz niechęć do Ciebie ...Plotkarzy nie brakuje...

Gość gość
nie raczej nie, tak już ze mną jest, po prostu staję się nieco obojętny, nie wiem jak to naprawić

Gość baqt
fresh

Gość gość
mam podobny problem,tylko to raczej moja wina..znaczy,rozmawiałam z takim jednym otwarcie a potem jakoś to sie rozmyło...i teraz nie wiem jak to naprawić. na spotkaniach integracyjnych rozmawialam z nim na osobnosci,ale ostatnio omijają mnie takie spotkania,a on gada z innymi na przerwach i gdzieś znika,albo ja musze gdzieś iść i tylko cześć sobie mówimy..a ja nie wiem jak to zmienić,chcialabym znów z nim tak porozmawiać jak wtedy.Nawet nie skończyliśmy pewnej rozmowy... ale on pewnie ma mnie gdzieś

Gość katarzynastoicka
Ja myślę, że czekała na ruch z twoejej strony i jesli go nie było odpusciła sądzać ze nie jestes zainteresowany nią tylko chcesz przyjazni

Gość gość
glupio mi jakos cos mu proponowac. wtedy inni by zauwazyli,ze cos do niego mam. byloby zdziwienie,czemu tylko z nim chce isc a nie z innymi? a na tym etapie za wczesnie by okazywac tego rodzaju zainteresowanie. A jak wrocic do tamtej rozmowy..moze on nie chce juz o tym rozmawiac.. jednak to musi byc moja wina ze cos jest nie tak..zawsze bylam niesmiala i nieobyta z ludźmi

Gość katarzynastoicka
ja mysle, ze trzeba sie odwazyc