Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LizardKing89

Kobiety mnie nie chcą ponieważ myślą że nie mają u mnie szans

Polecane posty

a ja dotad bralam pod uwage opcje ze nikt mnie nie podrywa bo odstrasza moje niespotykane piekno ale dzieki koledze spojrzalam teraz z boku na taka wersje zdarzen i widze ze to smieszna teoria;)

Gość LizardKing89
njunnujn - kobieto, skąd w Tobie tyle jadu? Napisałem tak jak jest, jak jestem odbierany, a Ty oczywiście od razu masz mnie za rozkochanego w sobie narcyza pozbawionego skromności? Nie podoba Ci się temat, to zwyczajnie go opuść, bo nie znoszę osób, które już na wstępie węszą prowokację tam, gdzie jej nie ma.

Gość gosckosc
"iam the lizzard king, i can do anything", czyż nie?

podoba mi sie temat:) podbijam o bo czekam na wypowiedz kobiety ktora nie chciala faceta co jej sie podobal:)

Gość LizardKing89
Kumpela była ze mną w 100% szczera, nie należy bowiem do osób, które mydlą oczy, więc Twoje pieprzone teorie wsadź sobie w cztery litery, złośliwa babo.

Gość LizardKing89
Dobra, kończę, bo widzę, że jakaś obca krowa mnie ocenia, mimo że nigdy nie miała okazji mnie poznać. Dziękuję za miłe wypowiedzi, szkoda, że reszta zwyczajnie się czepia.

"podbijam o bo czekam na wypowiedz kobiety ktora nie chciala faceta co jej sie podobal" Jakaś np. 26letnia sfrustrowana księżniczka która oczekuje bycia zdobywaną, mimo jej odmów :P

"że jakaś obca krowa mnie ocenia" Ale to już jest znana krowa skoro wymieniliście kilka postów :D

Kolego zaprezentowales tu jak po sznurku cala swa ponoc wielka wartosc od ktorej kobiety wieja az milo. Nie wroze nic dobrego ale jako stare krowsko na pewno sie myle;)

Gość gość
szkoda, że opuszczasz temat. miło się z Tobą gawędziło. powodzenia! P.S. może jednak wrócisz jeszcze? ;)

Gość gosckosc
urazona duma artysty zawsze powraca ze zdwojona sila:D

Gość gość
kto wie...może nas jeszcze czymś autor dyskusji zaskoczy...;) byłoby miło. to dość interesujący temat. Wszyscy tutaj mówią, że są brzydcy, zakompleksieni i dlatego niechciani. A autor przełamywał ten trend, szkoda tej uciętej złośliwościami dyskusji.

poprawka kobiety maja o sobie niskie mniemanie tutsj co drugi prawik uwaza ze nie ma kobiety bo one sie na nim nie poznaly a jest ismym cudem swiata. Podbijaj dyskusje bo ciagle nie widze potwierdzenia ze kobieta moze odsunac sie od faceta bo jest dla niej za fajny. Bzdura na resorach jak na razie.

Gość NasstasjaK
tak, pierdoły jakich mało. Zgadza się. No i ten humanista i wrażliwy muzyk wyzywający nieznajomą kobietę od krów... Klasa sama w sobie ... i to jeszcze na takim forum. :O

"Wszyscy tutaj mówią, że są brzydcy, zakompleksieni i dlatego niechciani. A autor przełamywał ten trend, szkoda tej uciętej złośliwościami dyskusji." Jezu, ile tu już takich tematów nie było. Jacy oni piękni, wspaniali a samotni bo się ich boją :D

Gość gość
:D:D:D

Gość Men nie gość
Reaktywacja tematu, a co powiecie majac internet zamiast makijazu i wolną chwile zamiast chęci??: piore skarpedki jak mi sie skonczą zamienniki, w ostatniej parze chodze 2 dni uznaje to za NORMALNE hehe. Tyle o sobie ale jak spotykam kobiete, to nie czuje leku lecz roznice zdań. To dwie plcie stworzyly ten swiat, na poczatku panowal wieki haos(nie wiem jak sie pisalo haos ale wygodniej mi pisac bezdzwieczne ha) i teraz co? jest socjalizm, rzady "damskie" dalej mamy haos, dalismy sobie babom wejsc na glowe mmmm ;p ale z mojego doswiadczenia wiem ze jak widze "suczke" plodna i promienujaca usmiechem (tzn.nie boli ja brzuszek jak co miesiac) to nie zaczynam od d**y strony bo tego nie lubia tylko znajduje problem mniejszy wiekszy i coz z tego ze potrafie go rozwiazac, najlepiej jak wpadniemy na to wspolnie... to zostaje w pamieci;p a w zyciu licza sie tylko hwile.kropka. ty stracileaśaeiś wlasnie jedna z nich. piszcie ludzie konkrety by zylo sie "lepsiej" i zrobmy komuś niespodziewanke! tak jak wasz temat zrobił i mi

Gość gość
ja tam mogłabym pogadać osobiście, nie sądzę, abyś zrobił na mnie wrażenie.

Gość Men nie gość
Po czym sadzisz ze nie zrobil bym wrazenia? Ja tez nie sądze, tylko sie staram wkupic w twoje łaski, bo to jest takie mile jak np.ktos zawola cie na obiad wiec warto sie starac. ja nie mam pojecia kim jestes i czy bym chcial komus zaufac od tak ;p

Gość Men nie gość
moze tak nie fortunnie zaczolem, bo temat jest taki a nie inny pisalem do autora a to tak jak pogawedka przy piwie , jak to moj kolega z hameryki mówi :"cokolwiek" haha. teraz tak -haos to moglem pominac bo tyczy sie to polityki o ktorej konkretnych informacji nie ma nikt nawet osoba studiujaca internet. suczka to slowo razace ale moja byla z przyjemnoscia slucha muzyki o tychze slowach, czasem slowo jest adekwatne do sytuacji jak muzyka do filmu etc, "cokolwiek"hehe. A to ze znajduje problem ktory dlamnie nie istnieje to nie jest chyba tylko przywilej kobiet. zreszta, przepraszam za "cokolwiek" co moglo urazic kazdą osobe wpisaną poniżej, wiecej radosci mniej skromnosci a szczescie samo nas spotka bo jest na tej samej drodze.pozdrawiam panstwa

Gość gość
bo kobiety potrzebuja miec szanse, i skrzentnie to wykorzystuja dlatego lubia zadbanych jak i one gdyz to jest wykorzystanie np. kremu, plyny, waciku. jezeli facet kogos wykorzystuje i ma firme to jest sexy nad seximi