Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinkahelenka

Mój chłopak spotkał byłą

Polecane posty

Gość halinkahelenka
On mi nie powiedział, że się z nią spotkał. I nie mówił też, że z tego spotkania wynikał seks. To życzliwi mi o tym powiedzieli. Ja się boję dlatego, że on ją zostawił, kiedy wyjechała, czyli kiedy jej fizycznie nie było w pobliżu. Teraz znowu jest (tzn. chwilowo wyjechała, ale wróci). No i robi dziewucha karierę. Jak się rozstali to wyjechała do szkoły aktorskiej do innego miasta, wbrew woli rodziców, którzy chcieli ją wysłać na politechnikę. Nie wiem dokładnie, jak wyglądała sytuacja, ale chyba nie dawali jej kasy i musiała sama na siebie pracować, a naprawdę się tym pasjonuje. No i, k****, udało jej się, bo jeździ z jakimś teatrem na festiwale. Mojemu R. to imponuje. Mówił mi o tym kiedyś, kiedy jeszcze nie byliśmy razem (byliśmy przyjaciółmi :) ). Ja mu nie imponuję. :(

Gość wwrrr
No to moja teoria troche padla. Ale i tak nie sadze, zeby mialo sens porownywanie sie do niej.

Gość halinkahelenka
No ja się raczej nie porównuję. Tzn. jest ze mną, a nie z nią, więc o tyle jestem lepsza. Ona coś podobno kiedyś o sobie mówiła, że jest materiałem na kochankę, a nie na żonę. I o tyle jestem spokojna.

Gość gość
Mam koleżankę, tez taka aktoreczke. Ladna, super ubrana, przebojowa, pewna siebie i bardzo egocentryczna. Faceci lecą za nią z furkotem, ale jakoś żaden nie chce z nią być na stale. Każdy ucieka do milej, cieplej kobiety jaka Ty pewnie jesteś.

Gość halinkahelenka
To właśnie sprawia, że czuję się jako tako bezpiecznie. :) Dziękuję za miłe słowa. :*

Gość gość
Jak nie będzie chciał być z tobą ,tylko z tamtą to i tak siłą go nie zatrzymasz.

Gość halinkahelenka
Wiem. Dlatego wolę działać prewencyjnie i nie dopuścić do tego, żeby chciał być z tamtą.

Gość gość
ja tez sie rozstalam po 2 miesiacach bez zadnych klotni i lez, unioslam sie duma. i go olalam- wiec nie rozumiem dlaczego tak sie dziwisz ze ona tak zrobila, co miala zrobic, blagac go zeby kochal jednak ja a nie tamta? bez sensu. nie chce byc z toba? to narka, znajde drugiego

Gość halinkahelenka
Ja się nie dziwię, że pozwoliła mu odejść. Ale tak bez niczego, bez wyjaśnień, bez pożegnania. Tylko "ok" i tyle ją było widać. Kto normalny się tak zachowuje? Nie chciała wiedzieć, czy z nią było coś nie tak? Czy jej wina, czy co innego? Nie chciała mieć przyjaciela?

Gość gość
ja tak samo postapilam, napisalam ok, nie ma sprawy, zegnaj.. i tyle juz mnie widzial.. unioslam sie po prostu duma.. ale on juz na wstepie powiedzial, ze zakochal sie w innej, ze mnie szanuje i lubi ale nie moze nic poradzic na milosc do innej.. bardzo mnie to zabolalo, bylam w nim bardzo, ale to bardzo zakochana ale on sie nigdy o tym nie dowie.

Gość halinkahelenka
A ona nawet nie napisała "żegnaj"! Nie było pożegnania. Jego to bardzo bolało, opowiadał mi o tym. Po prostu "ok". I takie jakby "do pogadania". I nic.

Gość gość
mam nadzieję, że mojemu byłemu też taka moja chłodna reakcja zabolała, chciałabym.. właściwie to było w moim celu, dać mu poczucie, że coś stracił mimo, że sam ze mnie zrezygnował. więc ona może myśli podobnie jak ja

Gość gość
Zabolalo go chociaz ją zdradzil, odszedl do innej? Uwazam, ze taki facet jest nie warty spluniecia i niestety autorko, ale prawdopodobnie z Tobą postąpi tak samo.

Gość magdalllelllele
może tylko tak grała, skoro jest aktorką, a w środku pewnie to przeżywała... Ale w sumie nie dziwię się, że się niepokoisz, bo ja jestem tez zazdrosna o inne dziewczyny, które imponują mojemu facetowi i nie chodzi tu o wygląd, a ja nie mam czym mu nawet zaimponować...

Gość halinkahelenka
"Zabolalo go chociaz ją zdradzil, odszedl do innej?" No zabolało, bo była dla niego bliska. On nie ma wpływu na to, czy go coś boli czy nie. Świnią by był, gdyby miał o to pretensje do niej. A nie miał. Tylko ciężko mu nagle było bez niej. "jestem tez zazdrosna o inne dziewczyny, które imponują mojemu facetowi i nie chodzi tu o wygląd" Ona też mu nie imponuje wyglądem, tylko determinacją. A to, że jest ładna, to już inna sprawa.

Gość magdalllelllele
ja na przykład nie boję się, że mój sobie znajdzie ładniejszą ode mnie, bo wiem, ze uroda nie jest dla niego najważniejsza, tylko boję się po prostu, że znajdzie się jakaś co ma lepszy charakter itp, to jest dla mnie najgorsze...

Gość halinkahelenka
No mój też nie patrzy na urodę. Ja się nie boję jakichś abstrakcyjnych kobiet, chodzi mi o tę konkretną i to mniej ze względu na to, jaka ona jest, a bardziej chodzi o to, jak ona na niego działa. Skoro najpierw dziki seks, a potem zamknięcie w sobie, smutek i melancholia.

Gość gość
ma sentyment do niej

Gość halinkahelenka
To może być groźne? Proszę panów o odpowiedzi.

Gość gość
nie jest to groźne, nie tęskni za NIĄ a za tym jak się czuł będąc z nią, za tamtym okresem życia, tamtymi uczuciami.. człowiek po rozstaniu tęskni dwa/trzy miesiące za sama obecnością osoby która odeszła, później to jest po prostu wspomnienie tego co było kiedyś, inni wspominając przeszłość są melancholijni niektórzy nie. po prostu.

Gość halinkahelenka
No ale jest teraz ze mną. Skoro tęskni za tym, jak było kiedyś, tzn., że z nią było mu lepiej?

Gość gość
nie tęskni za tym co było kiedyś tylko wspomina.. wspomnienia a tęsknota to całkiem co innego

Gość gość
nie ludz sie ze sobie pomyslal jaka to ona byla zla, po prostu siee nia podjaral i rozladowal z toba. jestem pewna na 150%. ja tez tak czasami mam.

Gość halinkahelenka
gość 16:34:06 Ale czujesz coś do tych chłopaków?

Gość gość
moj facet jest moim pierwszym chlopakiem. ale jak sie podjaram jakims przypadkowym gosciem to nie, nic do niego nei czuje. po prostu podobal mi sie fizycznie. a potem o nim zapominam. nic waznego.

Gość gość
aha i ja z moim jestem 3 lata. mieszkamy razem prawie od 3.

Gość halinkahelenka
No to też coś trochę innego. Bo ona jednak z nią był i był z nią związany emocjonalnie.

Gość gość
powiedz jej że nigdy nie będzie jej i przywiąż go sobie do nogi

Gość halinkahelenka
Super. Na pewno tak zrobię. Nie znam jej, nigdy jej nie widziałam na żywo, nie rozmawiałam z nią i nie chcę tego zmieniać.

Gość halinkahelenka
up