Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to śmiecie

Polecane posty

Gość Kreatorrrrrr
Brzydki nie jestem, ale ru*chania nie mam zbyt wiele, to fakt. Czasem nawet raz na pół roku. O wiele lepiej sprawa wygląda z Rosjankami i Ukrainkami poznawanymi podczas studiów, głównie dzięki nim mam często seks, ale Polki raczej nie są mną zainteresowane.

Gość Kreatorrrrrr
Jedna z moich rosyjskich dziewczyn - Sańka (Sasza, Alexandra) - złapała mnie ras za buzię, popatrzyła mi prosto w oczy i powiedziała, że jestem najprzystojniejszym facetem jakiego kiedykolwiek poznała. Nie sądzę, że dziewczyna powiedziałaby coś takiego do szpetnego faceta który nie może pochwalić się pieniędzmi. A niestety mnie pieniądze raczej się nie trzymają ;)

Gość Kreatorrrrrr
U mnie na roku dziewczyny (Polki) są raczej brzydkie. Na pierwszym roku miałem tego typu sytuację, że byłem dla nich miły. Taki już jestem że staram się być dla każdego miły. To potem obłaziły mnie ze wszystkich stron, zmuszały do chodzenia z nimi na imprezy itd. Albo męczyły mnie na uczelni, dosiadywały się w bibliotece, podczas konwersatoriów. I mówiły że mnie lubią bo jestem jedynym facetem na roku który zwraca na nie uwagę (lol). Miałem już dosyć tych lasek bo de facto żadna z nich mi się nie podobała, więc przestałem na nie zwracać uwagę i miałem święty spokój. Zarywam zazwyczaj do super-ładnych dziewczyn, które mają sporo adoratorów i niestety takie przeważnie mnie nie zauważają. I to mnie boli.

Gość sandra08
fanka Realu Generalizujesz i Polaków i południowców. U mnie na ERAsmusie były takie karakany że szkoda patrzeć. A Polacy są przystojni tylko o siebie nie dbają i w tej kwestii mogę się zgodzić.

sandra08 - To zależy jaki typ urody preferujesz. Uwierz mi, że spotkałam wielu Polaków i nawet o jednym nie powiedziałabym, ze jest przystojny. Na żywo zbyt wielu Hiszpanów nie widziałam, sporo w TV i necie i moim zdaniem oni są przystojniejsi. Tobie oczywiście mogą bardziej podobać się Polacy, ale to już kwestia gustu.

Gość Kreatorrrrrr
A ty jeszcze nie śpisz fanka? Straszny pasztet musi z ciebie być skoro tyle czasu spędzasz na kafe

Gość gość
Twój klub to Legia Warszawa głupia pipo

Gość gość
Ronaldo to gej, poza tym nie lubi Polek, bo mają kartoflane ryje