Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to śmiecie

Polecane posty

Kreatorrrrrr - Wystarczy przejść koło jakeigoś Polaka i czuć, że conajmniej miesiąc się nie mył. ___ Jose Espanol - Nie może sobie poradzić z zazdrością, że niektórzy faceci bez problemu przyciągają dziewczyny, a na niego pewnie żadna nie spojrzała :D ___ gość A ty k***o wiesz czy polacy dbają o higienę. Wąchasz każdemu codziennie jaja? ___ Już dawno zeszłabym z tego świata, gdybym codziennie wąchała brudasom jaja.

Kreatorrrrrr 1. Sam jesteś cwokiem, prostaku 2. A do tego rasistą i nacjonalistą 3. Liczy się całokształt - uroda, charakter, temperament, a Polacy nie mają niczego z tych 3 rzeczy 4. Ostatnie zdanie wiele wyjaśniło. Jesteś erotomanem, dlatego taki wkurzony jesteś.

Gość Kreatorrrrrr
Od ciebie wali śledziem, durna pisdo. Ja się myję 2 razy dziennie i używam dezodorantu za prawie 100 zeta. Z czym do ludzi paszteciaro?

Gość gość
Ja jestem polakiem i r****lem hiszpanke. I co? Dalej uważasz ze polacy są gownem?

Gość Jose Espanol
niezła g***oburza :D ide po popcorn

Kreatorrrrrr 1. Nie wali ode mnie sledziem, co najwyżej płynem waniliowym, w którym się dzisiaj kąpałam :D 2. Akurat czujesz mój zapach przez neta 3. I co z tego, że dbasz o higienę, jeżeli nie szanujesz innych? Obrażasz na forum kobietę, przechwalasz się jakimś dezodorantem, obrażasz cudzoziemców. I Ty się jeszcze dziwisz, ze Polki Cię nie chcą?

Gość Kreatorrrrrr
A ja dymałem dwie Rosjanki, Ukrainkę, Litwinkę i Bułgarkę. Najlepiej wspominam Rosjankę z drugiego roku socjologii UWr, Swietłanka - obciągała tak, że Polki mogłyby się uczyć.

gość Ja jestem polakiem i r****lem hiszpanke. I co? Dalej uważasz ze polacy są gownem? ___ Chyba grypę hiszpankę :D ____________ Kreatorrrrrr - I jakoś Polki nie mają pretensji, że poszedłeś do łózka z kobietami innych narodowości.

Gość gość
Co ty masz z tą higieną, twój ojciec mył się dwa razy w roku, wychowałaś się w slamsach? Częściej spotyka się w miejscach publicznych śmierdzące kobiety, śmierdzący facet to bezdomny żul a kobieta na pierwszy rzut oka normalna, umalowana, obwieszona błyskotkami a capi jak od krowy jakiejś :D

Gość gość
...już poprawiam slumsach, bo realka jeszcze tego się przyczepi ;-)

Gość gość
Nie musisz mi wierzyć śmierdząca polko

gość Co ty masz z tą higieną, twój ojciec mył się dwa razy w roku, wychowałaś się w slamsach? Częściej spotyka się w miejscach publicznych śmierdzące kobiety, śmierdzący facet to bezdomny żul a kobieta na pierwszy rzut oka normalna, umalowana, obwieszona błyskotkami a capi jak od krowy jakiejś smiech.gif ___ No wiesz, tak się składa, że akurat patrząc na ojca myślałam, że faceci dbają o higienę, tak jak on. Przeżyłam jednak szok, gdy poszłam do szkoły, a od jakiegoś czasu mijam facetów, którzy śmierdzą. Ostatnim razem przyszedł do mnie facet, który zakładał rolety u mnie w pokoju. Na pierwszy rzut oka zadbany, pachnący, ale gdy zdjął buty... No słuchajcie, pot swoją drogą, ale żeby tak śmierdzieć to trzeba na to pracować, tzn. nie myć się z co najmniej tydzień :D

Gość Gość DW
Kreator sporo mówi z sensem. Polki mają strasznie wysokie mniemanie o sobie i przesadnie wygórowane wymagania. I to prawda, że nawet murzyn czy arab, który wygląda jak typowy menel, ma u Polek lepsze brania niż normalny facet z Polski. A wystarczy wyjechać za granicę i podejście kobiet do mężczyzn zmienia się diametralnie. Będąc wielokrotnie w Czechach poznałem sporo fajnych dziewczyn, które są o wiele bardziej sympatyczniejsze i mają więcej w głowie od polskich pustaków.

Gość Kreatorrrrrr
Mnie dziewczyny z Zachodu w ogóle nie interesują. Są brzydkie, zdemoralizowane, zfeminizowane, tępe i brak im klasy. Wolę dziewczyny ze Wschodu. W porównaniu z Polkami są o wiele lepsze pod każym względem. Ukrainki przebijają Polki pod względem urody 100krotnie. Postsowieckie dziewczynki ze Wschodu to ideał w tym sensie, że są o wiele bardziej otwarte na zboczony ostry seks, dodatkowo wiedzą jak obsługiwać pralkę i odkurzacz, czego nasze krajowe doopska już zapomniały. Moje ukraińskie przyjaciółki z wymiany studenckiej: http://postimg.org/image/8bjjg7pqf/ Ta po prawej to Julia - przeleciałem ją dwa razy, trzeci raz już nie chciała dać bo się zorientowała że chodzi mi tylko o seks, bo nie chciałem jej przedstawić swoich rodziców.

gość ...już poprawiam slumsach, bo realka jeszcze tego się przyczepi oczko.gif ___ Nie, nie czepiam się takich głupot, nie osądzaj mnie wg siebie :D _______________ gość Nie musisz mi wierzyć śmierdząca polko ___ Nie wierzę Ci i nawet nie potrzebuję do tego Twojego przyzwolenia. ___ Gość DW - Raczej Polacy mają o sobie za wysokie mniemanie. Widać to po tym, co piszą w tym temacie. Oni są idealni, Polki mogą się spotykać tylko z nimi, a inni to brudasy. Ciekawe tylko dlaczego często zdarzają się małżeństwa Polka-Zagraniczny, ale Polak-Zagraniczna to już rzadkość.

Kreatorrrrrr - No właśnie, przez to co piszesz jesteś skreślony u Polek. Polacy nie chcą sfeminizowanych kobiet, tylko takie, które będą im sprzątać, gotować, prać, itp. Jeżeli dla Ciebie najważniejsza u kobiet jest umiejętność obsługiwania odkurzacza, to serdecznie Ci współczuję, a jeszcze bardziej Twojej przyszłej żonie.

Gość Kreatorrrrrr
Otóż to. A po co mi doopa z dwie lewymi rękoma w domu? Wielka paniusia, nawet gaci nie potafi wyprać, ani odkurzacza obsłużyć. Najlepiej jej służącą wynająć, a ona będzie paluszkiem wskazywać, co ma być wysprzątane. Was już polskie krowy całkiem pop*ierdoliło hahaha

Gość gość
A ja znam wiele małżeństw polak ukrainka. Można? A ze polki lecą na kasę robola z zagranicy bo niczym nie zainteresują bogatego polaka. To sama sobie odpowiedz

Gość gość
Ten od wiary to ktoś dodatkowy. Co do odkurzacza jeżeli cię przerasta, albo uważasz że to uwłacza kobiecie to wcale dobrze o tobie nie świadczy, biorąc pod uwagę jaką wagę przywiązujesz do higieny i żelu na faceta włosach a nic nie pisałaś że masz służbę od sprzątania :D

Gość Kreatorrrrrr
Warto też dodać, że jeśli Polak wiąże się z cudzoziemką to jest to w 99% przypadków kobieta tej samej rasy co on - czyli białej. A tępe polskie "tolerancyjne" k****iska dymają się nawet z niedomytymi czarnuchami i arabami i spotwarzają tym samym swoją rasę i naród. Nawet rodzą dzieci tym podludziom, za co moim zdaniem powinna być kara w postaci odebrania obywatelstwa i wykopania do kraju egzotycznego mężusia.

Kreatorrrrrr - Co proszę? Sam sobie pierz swoje brudne gacie, a odkurzać też byś mógł. Sprzątanie to nie tylko obowiązek kobiet. Czasy się zmieniły, jeżeli tak bardzo podoba Ci się średniowiecze, to przeprowadź się do Arabii Saudyjskiej, tam kobiety nawet samochodów nie mogą prowadzić. ________ gość A ja znam wiele małżeństw polak ukrainka. Można? A ze polki lecą na kasę robola z zagranicy bo niczym nie zainteresują bogatego polaka. To sama sobie odpowiedz ___ Prosta odpowiedź - Ukrainki mają gorszych facetów niż Polacy, więc wolą już facetów z Polski :D Polki lecą na robola z zagranicy, nie dlatego że nie zainteresują polskiego bogacza, tylko dlatego, że Polacy mają obrzydliwy charakter. _________ gość Ten od wiary to ktoś dodatkowy. Co do odkurzacza jeżeli cię przerasta, albo uważasz że to uwłacza kobiecie to wcale dobrze o tobie nie świadczy, biorąc pod uwagę jaką wagę przywiązujesz do higieny i żelu na faceta włosach a nic nie pisałaś że masz służbę od sprzątania ___ Przecież nie napisałam, że nie odkurzam. Po prostu nie widze przeszkód, by faceci też odkurzali. Wszyscy uważacie, że kobiety to mają w życiu tak łatwo, a uwierzcie mi, że nie ma co porównywać życia kobiet do życia mężczyzn.

Kreatorrrrrr - bo Polki w przeciwieństwie do Polaków nie są rasistkami. g Ciebie dobrze świadczy o Polakach, którzy wiążą się tylko z białymi? Zresztą słowo ''podludzie'' użyte przez Ciebie w stosunku do ciemniejszych podsumowuje Twój brak kultury. Z Tobą na pewno już nie zamierzam tutaj pisać. Tylko później się nie dziw, że Polki wolą tych ''podludzi'' od Polaków, podludziu.

Gość gość
I nie mów ze polki. Bo robisz tylko z nich tanie k***y

Gość macie we łbach błoto
nieprawda, fiuty to smiecie, dobrze o tym wiedzą co nie? Śmierdzące zboczone fiutasy.

Gość Kreatorrrrrr
Baby są po prostu za głupie żeby zrozumieć że to globalne żydostwo usilnie dąży do eliminacji białej rasy z tego świata. Dlaczego nikt nie zalewa Afryki emigrantami innych ras? Dlaczego nikt nie zalewa Bliskiego Wschodu emigrantami innych ras? Dlaczego nikt nie zalewa Azji, Japonii i Chin emigrantami innych ras? Dlaczego ten proceder dotyczy tylko białych europejskich narodów? Bo to celowy proces zaplanowany przez żydostwo dążące do wyniszczenia ludzi białej rasy, bo ludzie białej rasy już nie raz udowadniali, że potrafi żydostwu przeszkodzić w zdobyciu władzy nad światem. Żydostwo woli mieć pod sobą tępe, konsumpcyjne, wymieszane rasowo pospólstwo, którym będzie łatwiej rządzić. A głupie tępe sucze, które nasłuchały się słowa "tolerancja" i "rasizm" w żydomediach łykają te brednie jak głodne pelikany. Zrozum tępa szmato że to nie jest "rasizm" tylko walka o przetrwanie białego człowieka na jego kontynencie. Ciężko po kobietach oczekiwać woli walki. Wy po prostu poddajecie się silniejszemu. Jeśli przegramy walkę z żydostwem, islamistami i czarnuchami to po prostu staniecie się ich seksualnymi niewolnicami i będziecie chwalić swoich nowych panów. Zresztą to się dzieje już teraz.

Gość gość
No i gitara, ty odkurzasz ale kreator daje słuszny przykład coraz częstszego niedołęstwa kobiet, dorosła kobieta nie potrafi czy nie chce wyprać nie gaci faceta tylko własnych, nie potrafi zrobić prostego posiłku, dosłownie niczego nie potrafi z wyjątkiem tańczenia i wydawania kasy zarobionej przez kogoś innego, to nie głupie gadanie tylko takie dziewczyny rzeczywiście istnieją :D

gość No i gitara, ty odkurzasz ale kreator daje słuszny przykład coraz częstszego niedołęstwa kobiet, dorosła kobieta nie potrafi czy nie chce wyprać nie gaci faceta tylko własnych, nie potrafi zrobić prostego posiłku, dosłownie niczego nie potrafi z wyjątkiem tańczenia i wydawania kasy zarobionej przez kogoś innego, to nie głupie gadanie tylko takie dziewczyny rzeczywiście istnieją smiech.gif ___ Zwalacie wszystko na kobiety, a faceci nie zachowują się lepiej. Też nie sprzątają, nie piorą swoich gaci, nie umieją sobie kanapki zrobić, ale to nikogo nie dziwi, bo to przecież facet, a kobieta musi umieć takie rzeczy. Nie wszystkie kobiety są takie jak opisujesz, podobnie jak nie wszyscy faceci zachowują się tak jak ja to przedstawiłam(przepraszam za ogólnikowe pisanie ''Polacy'' zamiast ''większość Polaków''). Dobranoc normalnym facetom. Tym nienormalnym też i oby Wam się obcokrajowcy przyśnili :P

Gość Kreatorrrrrr
Kocham tego gościa i mam jego wizerunek oprawiony w złote ramy w swoim domu: www.youtube.com/watch?v=klVbf6VIROE

Gość gość
Dobranoc :D Nie spotkałem się z sytuacją żeby facet nie potrafił zrobić sobie posiłku, żeby nie potrafił obrać i ugotować ziemniaków, czy wyprać sobie gaci... ale wierzę na słowo że też są tacy ;-)

Gość gość
Kreator jest brzydki ! I nie ma powodzenia u kobiet! serio:) będzie teraz mowil jaki to on z******ty i z kim sie:bzykal a tak naprawdę to jego fantazje urojone.:) pozdrawiam