Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słaby facet

BSA to niedojeb śląski Niemiec co dziadka ma spod Lwowa

Polecane posty

Gość Słaby facet

Śmieje się z niego i jego rodziny. Siostra woli murzynów czy arabów?

Nie mam siostry, wyrzekłem się jej, ona zresztą mnie się boi, wie co jej grozi, bo jest inteligentna, niestety nie w miłości. Ogólnie sikam razem z tobą na moją rodzinę, mam ją w d***e, bo to zdrajcy. Ja żyję sam, mam swoje życie i swoją ideologię, a niszczę lewaków, nieważne czy są z mojej rodziny, z mojej nacji czy z kątkolwiek. Jestem w stanie zniszczyć każdego, kto jest zdrajcą i zagraża rasie Aryjskiej, czyli cywilizacji białego człowieka

A i jeszcze jedno, moja rodzina nie wywodzi się z Lwowa, nie mam nikogo w rodzinie z Polski czy Ukrainy, jedynie z Ślońska i z Niemiec, takie są moje korzenie narodowe.

Gość Słaby facet
Agresywny jesteś, chyba sobie konia dzisiaj nie waliłeś.

Gość gość
Po co w takim razie siedzisz w Polsce?

gość-Nie siedzę w Polsce, tylko na Ślońsku, który jest Śloński a dla niektórych Nieiecki. Polska to krtóki epizod dla Polski w czasie Mieszka, potem po kilku latach przpadł na wieki. Nigdy nie był polski, dopiero proaganda Stalinowska, uczyniła Ślońsk jako polski obszar.

njunnujn-Nie żyją, większość w Niemczech.

Gość Antykomunista
BSA, śląski lewaku, Polacy mieli pretensje do Śląska już w czasie zaborów.

Gość Antykomunista
BSA, ktoś pisze, że twoja siostra preferuje większe rozmiary!

Gość Silene
BSA dlaczego tak bardzo chcesz jechać do Niemiec? Niemcy Ślązaków nie bardzo szanują. Poza tym z tego co wiem, to prawdziwy Ślązak nie czuje się ani Polakiem, ani Niemcem, tylko Ślązakiem. A Ty lgniesz do Niemców, chyba masz jakiś kompleks.

Gość gość
A Śląsk to nie jest Polska?

Gość Penis 50cm
Kompleks małego penisa :D

Gość gość
Śląsk to Polska,jednak znajdzie się kilku delikwentów,którzy uważają inaczej.Szkoda słów i zdrowia.

Gość Silene
jest, ale tu chodzi o tożsamość Śązaków. Podobnie jest z Katalończykami. Mieszkają w Hiszpanii, są Hiszpanami, ale mówią po katalońsku i uważają się za Katalończyków.

Gość Silene
Mnie zastanawia ta chęć przynależności do narodu niemieckiego. Ślązacy mają dobrze w Polsce. Dobrze zarabiają, owszem górnicy bardzo ciężko pracują, ale w DE też by pracowali tak samo ciężko.

Gość gość
Póki co granice są wyznaczone tak,a nie inaczej.Żyjąc na Śląsku czuję się Polką.Mam do tego prawo,bo nasze podatki wpływają do stolicy Polski.

Gość Silene
i inne raczej nie będą, może za jakiś czas znikną zupełnie.

Silene-Mam korzenie Niemieckie, Ślońska przed 1945 roku był Nieiecki. Więc co, według ciebie to w 1945 roku byliśmy Niemcami a w czerwcu 1945 roku staliśmy się już polakami? Mam się wyrzeć swoich Niemieckich korzeni?

Antykomunista- Nie odpowiadam za siostrę, bo jej nie mam. Jak chcesz jej poderżnąć gardło, to masz moje płogosławieństwo

Gość Silene
Nie wyrzec, tylko wielu Niemców wyjechało na nowe tereny. Po 1945 roku utworzono nowe granice, ludzie nie mieli nic do gadania. zastanawia mnie tylko dlaczego nie wyjechałeś do Niemiec ani nikt z twojej rodziny tego nie zrobił?

Silene-Większość wyjechała, bo inaczej by im gardła poderżnięto, bo byli SSmanami lub nie umieli po Ślońsku. Zostali ci, co umieli po Ślońsku, mieli swoje ziemię itp.

Gość Antykomunista
Zostały same ogóry, bo bogaci Ślązacy nie mówili po Śląsku i czuli się 100% Niemcami. Jednym z nich to BSA.

Gość gość
BSA to i tak krypto gej

Antykomunista-Nie każdy Niemiec wrócił w 1945 roku, byli tacy co wracali w latach postalinowskich, różne losy ludzi byli. Mój dziadek walczył na froncie Wshodnim, uratował się przed piekłem Stalingradu, bo Duce zawalił i mój starzik dosoł zadanie służby w AK (Afrika Korps). Inaczej zostoł by w Stalingradzie i BSA by nie było na świecie :(