Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

O matko ten BSA jest nienormalny

Polecane posty

poczytajcie co za brednie on wypisuje i jaki jest w stosunku do swojej rodziny x on jest jakiś niebezpieczny ja się leczę psychiatrycznie ale on to jakiś psychol

Gość Antykomunista
A czy ty jesteś normalny? Czy wyleczyli Ciebie już w Wariatkowie?

_BLE BLE_-Ja jestem przeklęty przez diabła, sam diabeł mnie przeklął, k***a nie chciał byś znać mojej rodziny, odnoszę wrażenie że oni robią mi to na złość.

Gość gość
Ble ble. Ty jesteś k***a chory. Bsa miał powody żeby zerwać z rodziną. A ty? Jesteś psycholem który może zabić. To ty powinieneś być zamknięty w zakładzie

Gość gość
BSA ty to jesteś niezły psychol

Gość gość
To prawda geju. Wolałbym mieć sąsiada BSA niż ciebie psycholu

Czemu psychol? K****, czy troska o swoją rodzinę, która ma rzej****e, bo baby są głupie jak but, jest dla was uznaniem że jestem psycholem? H**a wiecie o mojej rodzinie, żal mi mojej ciotki, która przez 10 lat musiała patrzeć jak murzyn bije jej wnuczkę, całe szczęście że już umarła i na to patrzeć nie musi, to było w Niemczech, mało wam k***a!!!

Bleblak, nie przejmuj się, bsa jak zwykle wali z pomarańczy ;)

Gość gość
I nie jestem k***a za prawicą. Ale nie nienawidze takich p*****w jak ty ble ble

Gość gość
a mi się BSA podoba

Gość gość
I nie jestem k***a za prawicą. Ale nienawidze takich p*****w jak ty ble ble

Gość gość
BSA ty to jesteś idiota

Nie jestem idiota, tylko w pewnych sferach to jestem przeklęty przez diabła

BSA, Ciekawe co Twoja babcia myślała jak Ciebie i Twoją siostrę BIAŁY ojciec napierdalał. No przyznaj się, że biali też leją dzieci. Tak wychowaliście siostre, że facet bije i się znęca to co się dziwić. Sam zresztą nic prócz przemocy nie potrafisz robić, dokładnie pewnie jak ten Murzyn :D

I zacznij się w końcu logować bo jak zwykle nicka się wstydzisz :D🖐️

Gość gość
Co wy macie do bsa? Myślicie ze sam pisze z pomarańczy i tak naprawdę każdy jest przeciwko nim? Owszem bsa może i jest jebniety ale ble ble to się w pycie nie mieści

krwawa-G***o wiesz na ten temat. Masz jedynie jakieś 20% racji. Ale masz okazję, możesz się śmiać z mnie, jedyna okazja z twojej strony, aby być lepszą. Wykorzystaj to, bo drugiej szansy możesz nie mieć. Podoba mi się twój Niemiecki charakter, lubisz niszczyć wrogów do końca. To mi się u ciebie podoba, bezwzględność i mściwość do końca, piękna Niemiecka postawa. Nauczył był cię prawdziwej agresji.

"Podoba mi się twój Niemiecki charakter, lubisz niszczyć wrogów do końca. To mi się u ciebie podoba, bezwzględność i mściwość do końca, piękna Niemiecka postawa. Nauczył był cię prawdziwej agresji." Nie jesteś moim wrogiem, stwierdzam jedynie fakty. Ale widzę wracamy do początków i podkreślaniu jaka jestem wspaniałą:classic_cool: zapomniałeś już jak nieczysta i małoaryjska jestem?:P ­ BSA wielokrotnie pisał z pomarańczy i kilkunastu nicków. Bleblak jest nieszkodliwy i chociaż się leczy, więc swoje wiem ;)

No i proszę, krwawa się wypaliła. Krwawa dawaj, nożem pod gardło, patrz z przyjenością na śmierć, poczuj swoją wyższość, dobij, pokaż siłę i klasę niemiecką, nie okazuj litości, bo ona będzie twoją słabością. Jakoś żeś zamilkła :(

Gość gość
To wy najpierw odwalcie się od ble ble

Gość gość
To niech ble ble odwali się od bsa. Psychol co chciał zg*****ć własną matkę

"No i proszę, krwawa się wypaliła. Krwawa dawaj, nożem pod gardło, patrz z przyjenością na śmierć, poczuj swoją wyższość, dobij, pokaż siłę i klasę niemiecką, nie okazuj litości, bo ona będzie twoją słabością. Jakoś żeś zamilkła" Na Twoją masę to tylko breneką a nie nożykami się bawić :D

krwawa, od nowego forum, to ani razu nie pisałem na pomarańczowo. Jak na razie to ty nawet psa zabić byś nie umiała, a chcesz zabijać BSA :D Zabiłaś kiedyś psa nożem? Ja zabiłem jak byłem w wojsku, na fakcie, szkolili nas z nożami, masę wódy wtedy było i dużo bezpańskich psów. Chodziło o precyzyjne uderzenie nożem w rdzeń kręgowy, aby pies zdechł natychmiast.

krwawa-Breneką raczej nie, bo mam dobry zmysł, w wojsku byłem zwiadowcą. Lepiej z snajperki, czy też z dawnego języka, z sztucera.

Zabija się nie dla przyjemności tylko dla korzyści. Ale to Macka B. powinieneś pytać, w końcu on ma plany myśliwskie ;) Jednak zdziwiłbyś się jakie ja mam plany:D

To się strzeż BSA, błąkając po tych lasach bo akurat do sztucera dostęp mam i strzelać umiem :P🖐️

BSA oglądałem niedawno film "Fanatyk" Zostawię go na razie bez komentarza. Powiedz (najlepiej w krótko rozwiniętych punktach) jakie ty masz w ogóle poglądy na temat ludzi, idee, zdanie na temat siły wyższej?

krwawa- Ty masz plany jak każda d****a. A zbijać z palnej to zwierząt nie lubię, nie daje się im szans, jak lubię walkę. Raz w roku pozwalam sobie finasowo na wyjazd na Słowację na polowanie z łuku bloczkowego.