Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

O matko ten BSA jest nienormalny

Polecane posty

Moorland-Siedział za pobicie żony( ma z nią rozwód i dwójkę dzieci), ciotka też mówiła jakie dramaty się działy. To są właśnie "nwoczesne" Niemce, p******y kraj. Naród Niemiecki wyginął w 1945 roku i szlus!!!

współczuję, naprawdę. Chociaż ktoś dobrze napisał, ludzie często powielają model domu w jakim się wychowali. Powinieneś siostrę wspierać, a nie jej jeszcze dopierdalać.

Moorland-H*j z siostrą, z nią jest większy problem. Chodzi o kuzynkę, nią już się podziemie niemieckie zajmuje. Z siostrą jest większy problem, ty nie chciałaś mi pomóc, więc wtajemniczał cię nie będę, mimo że żyje na twoim terytorium.

sorry, nie mam kontaktów ze zbirami z podziemia i nie wierzę w wychowywanie dorosłych ludzi.

Wierzę w utopię którą można osiągnąć okrutnymi i despotycznymi sposobami. To jest moja wizja pisałem kiedyś o niej, całkiem mądra i niezła. Tylko mądra, obiektywna i psychologiczna utopia to polityka doskonała. Reszta zwartych stron typu demokracja, komunizm, humanizm inne odłamy to g***o które tylko zawiera w sobie przydatne ułamki do budowania utopi. Dlatego jestem apolityczny. Dopóki nie ma utopi, anarchia jest rzeczą dobrą. W sumie i tak nieprzerwanie istnieje, mogę zrobić co mi się tylko podoba, kwestia tylko czy p********a policja mnie złapie.

Hitler budował kulawą utopię, co prawda całkowicie nieobiektywną i chorą ale jak sam widzisz sam wykraczał poza wszelkie poglądy polityczne więc także był apolityczny. Oczywiście jego poglądy ludzie określają jako polityczne ale z polityką nie mają za wiele wspólnego. Bo wiesz tak czytam ciebie, fajnie że masz swoje poglądy i chcesz się wyróżniać ale szkoda że nie potrafisz otworzyć skrzydeł, tylko tkwisz w swojej zaciemnionej grocie a jedynym światełkiem w niej jest lampka Adolfa Hitlera i idea prawdziwego aryjczyka.

Moorland-Ty byś była jedynie za tłumacza i przewodnika, zarobiła byś, ale nie to nie. Zresztą masz rację, nie mam przecież rodzinym moja rodzina to moja ziemia, moja ideologia i moja rasa. H*j w d**ę wszystkim wrogom i zdrajcą!!

masz ciekawe pojęcie o geografii Wielkiej Brytanii. No, ale w sumie niech ci będzie. Daj rodzinie spokój i pozwól ludziom dokonywać własnych wyborów - pomóc i tak nie możesz.

syn fubu-Człowieku, skończ pieprzyć i wyjdź na ulicę, zobacz na piękne niebieskookie blondynki, ja mam taką za płotem, jest piękna, cięszę się że moge oko nacieszyć, za 200 lat ich już nie będzie, zadnych jasnych ludzi nie będzie a tym samym to naszej cywlizacji nie będzie, bo całą cywilizację stworzyła rasa białego człowieka z dodatkiem rasy żółtego człowieka, reszta to trzeci świat.

Moorland-Dobra rada, nie mów takich bzdetów nikomu w realu, bo faceci są trochę inni i takich bzdetów nie trawią.

Gość gość
Kogo obchodzi ze nie będzie blondynek za 200 lat? R***aj teraz a nie wydziwiasz

to nie jest bzdet, grożąc i ubliżając tylko popychasz daną osobę w stronę oprawcy i utrwalasz w przeświadczeniu, że nikogo innego nie ma. Poza tym co to za rada? Nie mów czegoś bo faceci tego nie trawią. Nie ma obowiązku ze mną rozmawiać.

Będą w Norwegii nawet za tysiące lat tam obcokrajowcy się nie pchają aby się osiedlać, mieszkać i mieszać.

Gość gość
niemiecka natura? czy to taka, że mały fuhrerowski żydek mści się na swoich pobratymcach za to, że jest małym, wystraszonym żydkiem-hipokrytą i dlatego tak głośno niby ostro drze mordę?

Moorland--Tylko że to ja na pogrzebie będę się obwiniał że zająłem się własnym życiem, bo innych miałem gdzieś. Ty jesteś kobietą, ty nie masz instynktu obrony stada, obrony rasy itp. Faceci działają inaczej, widzą murzyna, to automatycznie budzi się w nich zew krwi, naturalny rasizm. Ich siostra w niebezpieczeńśtwie, to budzi się w nich obrońca. Rasizm oznacza ochronę dla takich jak ty i tobie podobnych

a czy ciebie przypadkiem ojciec nie bił? To nie kwestia rasy, po prostu są tacy ludzie, a twoja siostra wyniosła taki wzór z domu. Tak jej po prostu nie pomożesz. Wręcz przeciwnie, wstyd i strach właśnie nie pozwoli jej nigdy poprosić cię o pomoc.

Gość gość
BSA stary cie bił ?że teraz jesteś taki p******y

Moorland- P********z, ja sie nauczyłem walczyć w życiu i żyję normalnie, ludzie mnie się boją, kilku się nie bało i po chwili zmienili zdanie. Jak ktoś jest słaby, to musi umrzeć i tyle. Idę spać, bo widzę że znów jesteś nastawiona na atak, a ja jutro do roboty idę, j***ć jak wół w robocie której nie lubię.

nie atakuję, stwierdzam prosty fakt. Twoja siostra zrobiła dokładnie to co ty - wyniosła z domu wszystko co najgorsze.