Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak jest na studiach pomocy

Polecane posty

Nie pytałam, bo na stronie było napisane następująco: - do grupy niezaawansowanej wymagana jest matura wyłącznie z angielskiego - do grupy zaawansowanej wymagana jest matura wyłącznie z hiszpańskiego studiuję iberystykę

Nie, chciałam iść do zaawansowanej, gdyż znam już hiszpański. Napisałam maturę z tego języka(z angielskiego nie), a w dzień ogłoszenia wyników matury dowiaduję się, że do grupy zaawansowanje potrzebna jest matura z hiszpańskiego i angielskiego. Mao tego, nie było kierunku iberystyka, tylko iberystyka+anglistyka, a tego drugiego kierunku studiować nie chciałam.

gość Łódz nie jest taka wielkaoczko.gif siedze tu już troche i byłam zdziwiona że z łodzi jesteś jezyk.gif ___ Nie jest wielka? 4 miasto co do powierzchni w Polsce i 3 co do liczby ludności :) Dlaczego jesteś zdziwiona, że jestem z Łodzi?

Gość gość
naprawde były takie przypadki? wiec widzisz jakto różnie bywa :o

Gość gość
nie ta emotikona :D

Gość gość
skoro tak to już sie nie zdziwie więcej :D

Gość Rukiii
Jeśli już ktoś szuka studiów zaocznych koniecznie to niech nie pcha się na te państwówki bo to wcale nie oznacza, że zaczonie = dziennie na tych uczelniach i wasz dyplom będzie wart tyle samo, przy czym będziecie płacić 2 x więcej. Przykładowo ja chce wystartować tutaj http://www.uns.edu.pl/index.php?pokaz=# bezpieczeństwo wewnętrzne czesne troszkę ponad 200 zł. A do tego to co najlepsze zaledwie 3 zjazdy w semestrze czyli - praktycznie jakbym nie studiował. A papier będę miał taki sam.