Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lego duplo

Polecane posty

Gość gość

witam czy ktoras z mam kupila lub ma zamiar kupic klocki lego duplo? jaki polecacie zestaw dla 20 miesiecznej dziewczynki? i ile kosztuja te klocki w danym sklepie? moze bardziej sie oplaca kupic przez neta?

Gość gość
Lego duplo sa teoretycznie od1,5 roku wiec kazdy zestaw powinien pasowac dla takiego dziecka, w zaleznosci co tam dziecko lubi, a kupowac mozna na allegro porownujac ceny.

Gość gość
Zależy co dziecko lubi, bo zestawów duplo jest mnóstwo. Moja np bardzo lubi zwierzęta i ma kilka kompletów z nimi, miedzy innymi dużą farmę i cyrk. Autorko, jeśli masz niedaleko do tesco extra to polecam dzisiaj wybrać się tam po zabawki. Mają fajną promocję, bo za każde 10zl wydane na zabawkę, dostaje się bon o wartości 5zl na zakupy. Można to zrealizować chyba od 18 listopada do końca grudnia. Ja wczoraj kupiłam parę rzeczy córce, w tym prezent na mikołaja i dostałam bony na 150zl.

Gość gość
dla dziewczynki polecam zestaw dom. ok 200 PLN

Gość gość
najlepiej coś ze zwierzątkami dziecko na pewno będzie Happy my zainwestowaliśmy w farmę i zoo Fisher Price , mała dostała jak miała około 1,5 roku bawi się do teraz ma 4 lata