Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

od tygodnia boli mnie szyja kark

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

najpierw myslalam, ze to typowe przewianie bo faktycznie wyszlam na zimne powietrze i wiatr lekko spocona w cienkiej bluzeczce i czulam ze mnie obwialo. na poczatku czulam bol przy ruszaniu glowa,nie moglam za bardzo odchylic glowy do tylu ani do przodu ani lewo czy prawo. potem moglam juz bardziej ruszac czyja ale nadal przy wiekszym odwaracaniu sie w prawo czy lewo czuje jakbym miala obolale miesnie wokol karku,poza tym czuje rozne przemiesczajace sie bole raz tu raz tam w obrebie szyji i karku. jak uciskam to nigdzie nie ma konkretnego bolacego miejsca. co to moze byc???? slyszalam o jakis osteofitach kregow szyjnych . boje sie ze to cos powaznego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kup sobie masc BEN -GAJ i posmaruj chore miejsce,zawin szalem i po klopocie...mozesz jeszcze nasmarowac(lub) KONSKA MASCIA rozgrzewajaco-chlodzaca i szybko minie!!!! 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
smarowalam zelami roznymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozesz oklada膰 to miejsce gorczyca zawinieta w sciereczke lub jakis woreczek, powinno pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko ze nie jest to jedno miejsce tylko kilka. nie wiem czy np stres moze miec na to wplyw? jestem panikara i juz mysle o najgorszych chorobach o jakis guzach w glowie kregoslupie itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam ....Ben -gay mo偶e pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
stosowalam amsc konska i nic. ben gay za mocno smierdzi.jak dla nmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcesz sobie pomoc............to BEN -GAJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wygrzalam sie lampa solux.zobaczymy co bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie tez czesto bolal kark. Smarowalam r贸znymi ma艣ciami, bra艂am tabletki ale b贸l powraca艂. W ko艅cu wybralam manualn膮 terapi臋 Sebastiana Kurbiela i mi pomog艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masa偶e daj膮 mi niesamowit膮 ulg臋 przy b贸lach, ale bez dobrego materaca nie nie ma pe艂nego efektu. To jest podstawa, bo jednak "p贸艂 偶ycia" cz艂owiek przesypia, a wtedy kr臋gos艂up najlepiej si臋 regeneruje w nocy, w czasie spoczynku, kiedy cia艂o odpoczywa. Ja mam z Viscotherapy ze zmienn膮 twardo艣ci膮, dobrany indywidualnie pod moje potrzeby i dolegliwo艣ci. Polecam to przemy艣le膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masa偶e daj膮 mi niesamowit膮 ulg臋 przy b贸lach, ale bez dobrego materaca nie nie ma pe艂nego efektu. To jest podstawa, bo jednak "p贸艂 偶ycia" cz艂owiek przesypia, a wtedy kr臋gos艂up najlepiej si臋 regeneruje w nocy, w czasie spoczynku, kiedy cia艂o odpoczywa. Ja mam z Viscotherapy ze zmienn膮 twardo艣ci膮, dobrany indywidualnie pod moje potrzeby i dolegliwo艣ci. Polecam to przemy艣le膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 mia艂am wielki problem z ci膮g艂ym b贸lem szyi. Kole偶anka poleci艂a mi produkty firmy DiskDr. Odk膮d ich u偶ywam nic mnie nie boli i czuj臋 si臋 jak m艂ody B贸g! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam, korzystam z produkt贸w DiskDr, bo mia艂am cz臋sto problemy w b贸lem i dr臋twieniem szyi. S膮 bardzo dobre, b贸l znika bardzo szybko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SandraT
D艂ugotrwa艂y b贸l karku to nie tylko skutek przem臋czenia, zapalenia czy zwyrodnienia. Mo偶e kto艣 si臋 ju偶 spotka艂 z migren膮 oko艂oszyjn膮. Objawy przy tej dolegliwo艣ci s膮 podobne do normalnej aury migrenowej. Na facebooku Migrena z g艂owy jest sporo os贸b, kt贸re uskar偶aj膮 si臋 w艂a艣nie na tego typu bol膮czki. Na szcz臋艣cie mnie to nie dotyczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zam贸wi艂am sobie taki ko艂nierz: http://www.doktordisk.pl/cs300.htm. 艢wietna sprawa, moje b贸le szyi znikn臋艂y, mam nadziej臋, 偶e bezpowrotnie. P贸ki co od 2 miesi臋cy nic mnie nie boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzystam z produkt贸w DiskDr. Mia艂am du偶e problemy z b贸lem szyi i karku i kole偶anka poleci艂a mi ko艂nierz od nich. Bardzo fajna sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja cierpi臋 dora藕nie na migreny oko艂oszyjne, tak jak wspomnia艂a osoba wy偶ej. Dowiedzia艂膮m si臋 o niej najpierw z abcmigrena i posz艂am z tym do specjalisty. Poza lekami na migren臋, ma艣ciami do rozmasowywania poleci艂 mi , 偶ebym unika艂a takich czynno艣ci, w kt贸rych mam np. d艂ugo r臋ce w g贸rze (mycie okien)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto skorzysta膰 z pomocy innowacyjnej terapii www.diskdr.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skorzysta艂am i w ko艅cu pozby艂am si臋 uci膮偶liwego b贸lu. Musz臋 przyzna膰 ze fachowa opieka!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miaska

A pr贸bowali艣cie terapii mi臋艣niowo-powi臋ziowej. Mnie bardzo dlugo leczono na takie b贸le, a jaki艣 czas temu okaza艂o si臋, 偶e przyczyn膮 jest kr臋gos艂up i niestabilno艣膰, kt贸ra tam jest. Bardzo pomog艂y mi te zabiegi na S艂omczy艅skiego i mia艂am jeszcze 膰wiczenia stabilizuj膮ce szyj臋. Od tego czasu ju偶 nie mam b贸l贸w takich jak mia艂am. rehabilitacje.org warto te偶 mo偶e tego spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anastazja

M贸j fizjoterapueta z Fizjoterpia Mazur, zawsze m贸wi tak: "Je艣li co艣 cie boli d艂u偶ej ni偶 3 dni, to trzeba wybra膰 si臋 do specjalisty"

Udost臋pnij ten post