Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tutaj kobiety po 3 i wiecej poronieniach

Polecane posty

Gość gość

udalo sie donosic ciaze?

Gość gosciowka 31
ja mialam 3 a 4 ciaze donosilam :) teraz sieszykujmy na ciaze 5 i mam nadzieje ze ja donosze

Gość gość
Moja koleżanka donosiła czwartą ciążę ale nie obyło się bez problemów

Gość gość
gosciowka to super :) ja juz nie wiem co robic jestesmy zdrowi, a tyle poronien kazde do 9 tyg, nie mam tez zakrzepicy ale takie historie jak wyzej podtrzymuja na duchu

Gość gość
A kariotyp?

Gość gość
tak jak pisalam, jestesmy zdrowi, mielismy kariotypy, rozne inne bad diagnostyczne, lekarz mowi ze musimy probowac do skutku bo juz nie ma nam jakich badan zlecic, amh super itd

Gość gość
ja też miałam 3 poronienia, 4 ciąża mimo dobrych wyników prowadzona na clexane i acard i jest 9 miesieczny misiu

Gość gość
powodzenia, na pewno się uda

Gość gość
Cześć! Ja mam za sobą dwa poronienia, i jedną pozamaciczną. Teraz czekam na wyniki z kariotypów i zakrzepicy. Niestety przeciąga się i wizytę mam dopiero w grudniu, co by oznaczało ze cykl mi przepadnie. Myslę czy nie ponowić starań - 7 miesięcy już mija od pozamacicznej, ale boje się ze coś wyjdzie nie tak z badan genetycznych. Jakby (jakby!) się udało to wizyte u genetyka miałabym parę dni przed ciąża bądź @. Myslicie ze warto ryzykować czy czekać nadal?

Gość gość
ja bym poczekala, ja jak mialam genetyczne na wyniki wszystkie czekalam 5 miesiecy, myslalam ze umre, no ale przynajmniej jestesmy zdrowi, tez bedziemy sie starac

Gość agadama
mala-biest, mialas oczywiscie bad genetyczne?

Gość agadama
ja jestem autorka :) mnie podtrzymuje na duchu przypadek Kasi Skrzyneckiej, po chyba 5 poronieniach urodzila sliczna zdrowa dziewczynke

Gość agadama
do goscia 00:04, gratuluje :) u mnie nie ma zakrzepicy, ale w ostatniej ciazy bralam najmniejsza dawke clexane, ale nie pomoglo, bo to nie byla przyczyna, ale mimo to mnie sumienie nie dreczy, ze nie sprobowalam

Gość gość
mnie sie spoznia okres 3 dni, ale juz raz mialam w 36 dc,a w cuda to juz chyba nie wierze