Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat i powyżej

Polecane posty

Gość gość

Witajcie drogie panie u mnie 30 lat na karku i podsumowanie robię tego co osiągnęłam i tego co planuję. A jak jest z wami? piszcie o osiągnięciach i planach. Osiągnięcia: Ślub Mieszkanie 3 pokoje Prawo jazdy studia psiak dalekie wycieczki spokojne życie Ważne życiowe szkolenia Plany: Dobra praca dziecko własne auto Budowa domu mgr

Gość gość
rozumiem, ze mieszkanie oplacilas w 100% z zarobionych przez siebie pieniedzy?

Gość gość
ja mam kota i psa planuje myszy

Gość gość
ile miesiecznie zarabiasz a ile maz?

Gość gość
Ślub - też mi osiągnięcie... Podobnie prawo jazdy, pies i studia bez mgr... Poza domem mam odhaczone wszystko to, co Ty "osiągnęłaś" oraz co masz w planach, ale nie uważam tego za jakiś wielki wyczyn, ani "osiągnięcie". Raczej za normalną kolej rzeczy. Nie mam jeszcze 30-stu lat...

Gość gość
fajnie masz, ja nie mam żadnych osiagnięć, mam 29 lat i: - brak mieszkania - brak pracy - brak męża - brak kasy - brak perspektyw - chorobliwa nieśmiałość i fobia społeczna. jedyne co to: studia, prawo jazdy, a tak nie mam nic :( jakie mam plany? hm marzy mi się wyjazd za granicę i tam szukanie pracy za godziwe pieniądze. Nauka języków, czytania książek, teraz ciężko mi się za to zabrać :( Dzieci nie chcę mieć, męża w sumie też nie, już wyrosłam z pragnienia posiadania męża ;) po tylu nieudanych związkach chce mieć święty spokój.

Gość gość od tematu
nie proszę o komentowanie moich osiągnięć dla innych są niewielkie a jeszcze dla innych duże dla mnie nie wiem...

Gość gość
a po co ci to wiedziec??? chcesz sie dowartosciowac, ze bardzo mało osiagnełas i to wiesz???? ale może inni mniej niz ty , czy to cie pocieszy???

Gość gość
ja mam juz drugiego meza!!!!!! a mam 30lat, mało w sumie masz, przecietnie co inni. zadna to dla mnie rewelka

Gość gość
wcale autorka mało nie ma, ja nie mam nic z tego co ona a mam 31 lat i mieszkam z rodzicami :( :(

Gość gość
Na pewno nie osiągnęłam bardzo mało, mam dobrego męża i spokojne życie w którym nie muszę martwić się o chleb a to w życiu bardzo ważne.Dużo też nie ale nie stoję w miejscu.

Gość gość
masz dużo, cieszysz się z dobrego męża, ale pamiętaj, że za 10 lat mąż może cię zdradzić, zostawić, na razie jesteście młodym małżeństwem, ale jak to będzie kiedyś - nie wiadomo. Jak dla mnie trochę chwalisz dzień przed zachodem słońca ;)

Gość 34 lata
Osiągnięcia: zmiana charakteru i podejścia do życia na lepsze nabycie celu życiowego plany: być szczęśliwą mimo wszystko nadzieje: dobra praca, dobry mąż, dziecko w przyszłości