Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myslicie debil do potegi

Polecane posty

Gość gość

byl w sklepie ja czekalam w aucie,mowilam zeby mi kupil batona.wrocil,jedziemy dalej,po drodze wstepujemy do innego sklepu samoobslugowego,placimy bierzemy rzeczy on przy kasie przy babie wyciaga tamtego batona ktorego mi kupil w tamtym sklepie i mi go daje:(zrobilo mi sie slabo,wiedzialam ze go nie ukradl ale baba patrzy to mowie zeby nie bylo''skad to jest''a on ze kupil mi w tamtym sklepie:(jezus maria jak mozna byc takim debilem?dziekuje bogu ze baba ochrony nie wezwala on na tego batona na bank nie mial paragonu,k***a jak mozna przy kasie wyciagnac z kieszeni i dac 2 ososbie batona z innego sklepu?chlop praiwe 30lat:(

Gość gość
Nie moglas mu w drodze od jednego do drugiego przypomniec,ze chcesz batona? Wyjalby przed sklepem i nie byloby problemu

Gość gość
Tak naprawde to chcialam jego batona :( on nie zalapal dygresji

Gość absolutny hit bolka
no i ?

Gość gość
ale ja go o tego batona w tym sklepie nie prosilam,on ni z tego ni z owego wystrzelil z tym batonem,co mi sie przypomni to mi slabo bo tam bylo duzo ludzi male miasteczko zaraz by byly plotki,dobrze ze baba nie zrobila akcji

Gość gość
przy kasie wyciagnal swojego batona i mowi do kasjerki prosze mi nalozyc najwiekszego kondoma! Ustami! Patrzylam jak wryta....a wtedy od dzgnal mnie batonem w policzek i wybil mi czworke :(

Gość gość
problem w tym ze ja tego nie rozumiem,po prostu nie rozumiem jak tak mozna:(

Gość gość
nie nie z*****am go,bo taka nie jestem ale nie mam juz siły,on co rusz odpala mi jakis numer,np całą wyplate rozpieprzy w 4 dni na swoje glupoty a potem podnosi z ziemi lub kosza niedopalki papierosów i pali:(mam dosc k***a debila

O Boże puściłbym takiego pawia, żeby na księżycu wylądował, gdyby laska z która się caluję, podniosła z ziemi peta i go dokończyła.

Gość gość
Może usiłuje Cię rzucić, a że ma mięciutkie i dobre serduszko, to postanowił abyś Ty to uczyniła ;) Ale mnie się na wypisywanie mało śmiesznych głupot zebrało jak nigdy ;)