Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie tab anty a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Chciałabym się poradzić kogoś kto może zna się bardziej niż ja... otóż w tym miesiącu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, po okresie przestałam brać i zastanawiam się jak szybko gospodarka hormonalna wróci do normy i możliwa będzie ciąża ? Dodam, iż tabletki brałam niecały rok, z jedną 3miesięczną przerwą.

Gość picipolo
to zalezy od organizmu. mozesz zajsc juz w pierwszym cyklu po odstawieniu, a mozesz za kilka miesiecy rowniez. a bralas tabletki, plastry, krazki ?

Gość gość
Podobno po odstawieniu tabletek kobieta jest mocno płodna w pierwszym cyklu i jest nawet zwiększone ryzyko posiadania bliźniaków. I to by się nawet zgadzało. Mam dwoje dzieci. Na syna czekaliśmy 4 lata. Jak się urodził to brałam cały czas tabletki, jednak odstawiłam, bo się źle po nich czułam. Jeden jedyny raz kochałam się z mężem, potem połapałam się, że były to dni płodne. Jednak pomyślałam, że skoro na syna czekałam tyle lat, to nie możliwe, żeby teraz się udało tak od razu. Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że jestem w ciąży. Teraz mam wspaniałą córę. :)