Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

malowanie pokoju pomozcie

Polecane posty

Gość gość

czesc;) chce pomalowac pokoj, kupiłam farbe z delluxe kolor ryzowe pola-zoltozielony, a obecnie na scianach mam brzoskwiniowy, czy musze najpierw przemalowac na biało? i czy mam jakoś poscierac sciany ? narazie pozmywalam woda z mydlem grzyba ze sciany bo mialam pod sufitem, i dzisiaj caly dzien psikalam preparatem grzybobojczym

Gość gość
maluj kolorem pokryje bez problemu

Gość gość
Pomaluj całość unigruntem,poczekaj,aż wyschnie i potem farba,od razu kolor,pewnie jedna warstwa nie wystarczy ale dwie spokojnie.Powodzenia:-)

Gość gość
dzieki za podpowiedzi;) bo kupiłam jedna duza farbe z deluxe i jedna 3l białą, o zadnym unigruncie niestety nie pomyslalam , a czy da rade bez tego obejsc? bo jutro nie bardzo bede miala gdzie to kupic.

Gość gość
ja maluję bez unigruntu dwa razy i kryje (mam ściany regipsowe)

Ja nie wiem, czy jest to dobry pomysł z tym malowaniem . Piszesz, że masz grzyb na ścianie to zaraz będzie tak samo brudno. Grzyba należy najpierw pozbyć się ze względów zdrowotnych. Wiem, że takie spraye działają tylko chwilowo

Gość gość
a czy musze jakos sciany czyscic? bo gdzieniegdzie sa plamy na scianach.

Gość gość
ja wiem ,że takie preparaty nie pomagaja na dlugo, ale obecnie nie mam innego wyjscia, poza tym mieszkam na parterze i to chyba dlatego ten grzyb. nie wiem co bym musiala zrobic? ocieplac mieszkanie?to jest mieszkanie wynajmowane i wlasciciel napewno nie pokryje kosztow.

Gość rozwódkaaaa
do malowania, a nie szukasz na kafe wymówki! jazda!

Gość gość
malowanie od jutra ;) na wieczor nie bede sobie smrodzic farbami bo nie bede miala gdzie spac;)

Gość gość
Ja malowałam niedawno i też najpierw unigruntem.Ściany mam dość stare,żadne tam płyty nidy,a kolor wyszedł elegancko

Gość gość
Ten unigrunt po to właśnie żeby żadne plamy po grzybie itd nie wyszły na wierzch

Gość gość
dokładnie,unigrunt musisz dać.

Gość gość
A jakieś środki na grzyba na ścianie możecie polecić? Potrzebuję czegoś skutecznego

Witam! Ze swojej strony rekomenduję zastosowanie Preparatu Grzybobójczego Vidaron. To skuteczny, wodny preparat do zwalczania grzybów pleśniowych i domowych. Nowoczesna formuła produktu sprawia, że preparat głęboko penetruje podłoże, zwalcza i uodparnia przed ponownym wystąpieniem grzybów. Warto również odwiedzić naszą stronę internetową vidaron.pl i zajrzeć do poradnika: "Jak usunąć grzyb ze ścian? ". Pozdrawiam, Andrzej Opolski Online Ekspert marki Vidaron