Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak sobie myśle że niscy ludzie nie są atrakcyjni bez względu na płeć

Polecane posty

Gość gość
w rzeczy samej to ja - gdybys miala mniej wzrostu potrzebowalabys mniej pozywienia, tutaj nie ma naprawde nic do obalania czy potwierdzania. Na uszycie wiekszej odziezy zuzywa sie wiecej materialu. Fakt, teraz taka robote wykonuja maszyny i w zasadzie nie ma wiekszej roznicy czy szyjemy ciuchy dla narciarza czy koszykarza, niemniej, dla mniejszych ludzi z "x" zasobow mozna zrobic wiecej ciuchow niz dla wiekszych. Dla wiekszych ludzi trzeba budowac wieksze samochody, domy, samoloty, you get the picture. Dazenie ludzi do bycia coraz wiekszym i wiekszym ma prawdopodobnie zwiazek z ich wbudowana proznoscia, naprawde nie widze powodow, dla ktorych potrzebujemy miec p***ylion metrow wzrostu. Podobaly mi sie i duze i male i srednie, wzrost dla mnie nie ma wiekszego znaczenia. Wole tylko jak jest chociaz ciut nizsza ode mnie, co nie powinno byc AZ TAK trudne, bo wprawdzie nie mam tych 1,80 m na "prawdziwego samca" i jestem tylko podrobionym samcem z 1,78, ale jednak wiekszosc kobiet jest nizsza niz ja. Jakas w koncu sie zgodzi, jak nie to plakal z tego powodu po nocach nie bede. Predzej zaplacze, ze jestem z rasy idiotow.

Gość gość
gość weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
A prawdziwa kobieta zaczyna się od 60 IQ więc autorko daleko ci do tego, twój wymarzony dwumetrowiec nasrać by na ciebie nie chciał :D

Gość gość
Mniemam ze to kobieta zalozyla ten temat ? Juz po przeczytaniu twoich wypocin nasuwa sie mysl ze masz pretensje i medzisz na niskich ludzi a to nie ich wina ze do takiego wzrostu doszli genetyka sie klania :! Zastanawiajace jest to ze tylko kobiety maja z tym problem to za niski facet to brzydki to biedny wy kobiety macie sporo kompleksow i oczekujecie ze facet za was tym wszystkim nadrobi zal was lepiej do lekarza sie udajcie i na glowe leczcie :D

Gość gość
prawda jest taka, że mężczyźni są w stanie wiele zaakceptować i kobieta nie musi być nawet przeciętna by była kochana przez mężczyznę zaś kobiety ciągle swoje wymagania zwiąkszają i jeśli ktoś nie spełnia ich w 100% nie ma szans na bycie zauważonym przez nie

Gość gość
Opowiem wam historyjkę sytuacyjną. Niedawno będąc w klubie,siedziałam obok niskiego faceta.Wygląd ok,zachowywał się jakby był niewidzialny,skromny i nie zaczepiał.Po pewnym czasie dosiadł się,jego rosły kolega.Nie słyszałam rozmowy,przez głośną muzykę,ale po gestykulacji,sposobie bycia mogłam wywnioskować,że"chciał kumpla nauczyć,jak to laski się podrywa".Pewny siebie,wyciąga dłoń w moją stronę,"słucham"zapytałam,patrząc prosto w oczy,facet zamarł,jego niższy kolega parsknął śmiechem,stwierdził on chce ci podać rękę.Podałam rękę niższemu,a wyższy otrzymał lekcję pokory.

Gość gość
zrobiłaś to tylko dlatego by upokorzyć wyższego a nie z sympatii do niższego

Gość gość
Nie podoba mi się zarozumialstwo,nie sympatyzuję z żadnymi facetami,jestem mężatką.