Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i załamana

moj facet oświadczył że chce mieć kiedyś dzieci

Polecane posty

Gość gość
Brak pęknięcia krocza...pochwa nie jest luzna.Po 3 porodach.Ja nie wiem co wy za c**y macie kobiety! Penis mojego faceta ma około 15 cm i czuje go w sobie.Nawet sprawia mi bol..k****a juz nic nie rozumiem.

Gość gość
CESARKA w dobrej klinice to podstawowy warunek, bez tego nawet nie ma o czym gadać.

Gość gość
ja-to ta co wyżej pisała o full serwisie związanym z porodem o rodzeniu w wannie itp. Ja mówię to na serio i nie uważam tego za dziecinne. Dla mnie nie ma innej możliwości. Ja muszę czuć się bezpieczna podczas ciąży, podczas porodu i po porodzie. Facet powinien być 100%zaangażowany w wychowanie dziecka dlatego na pewno nie byłabym z dzieckiem całego dnia sama. Dziecko jest wspólne ale zanim ono będzie to kobieta musi wiele wycierpieć, a dlaczego jej własny mężczyzna ma jej nie ulżyć w tym cierpieniu zapewniając godne warunki?

Gość gość
broken..- niestety nie przetłumaczysz, dla tych męczennic możesz nie mieć głowy, ale i tak dziecko ci to wynagrodzi..a jak myślisz o sobie, Boże! jestes płytka!! Jednak one nie pomyślą, że te dzieci to mają dlatego że właśnie pomyślały o sobie, bo tak strasznie chciały mieć, tak strasznie ach...egoistki.

Gość gość
Tez nie wierze w te luzne pochwy. Co za kretynki. Moze idziecie sobie pobiegac, bo za duszno w domu macie i mozg wam sie niedotlenia. Juz wam sie w d****h poprzewracalo. Do lopaty najlepiej i kopac ziemniaki. To zadanei dla was. Dobrze wam to zrobi.

Gość gość
Jesli oddajesz komus swoje zycie, poswiecasz kazdy dzien, przekazujesz piekne wartosci to gdzie Ty tutaj widzisz egoizm?

Gość gość
Meczennic. To Wy nie jestescie tymi feministkami z marszow w Warszawie? Z tych co wszyscy sie smieja i uwazaja za dziwaczki? :D

Gość gość
a ty gdzie widzisz egoizm w tym, że nie robisz tego bo nie chcesz? skoro dla ciebie brak egoizmu jest tylko wtedy, kiedy tworzysz życie, to rozumiem że rodzisz co roku, bo chyba nie byłabyś taką EGOISTKĄ dla 4 i 5 i 6 itd dziecka? dotarł sens?

Jesli oddajesz komus swoje zycie, poswiecasz kazdy dzien, przekazujesz piekne wartosci to gdzie Ty tutaj widzisz egoizm? x niby niegroźnie brzmi, ale czai się ogromne niebezpieczeństwo - egoizm dowartościowania

Gość gość
Nie to nie my. Jednak na pewno wy to te, co gadają godzinami o kupach własnych dzieci- takie ambitne i wspaniałe jesteście. A mężowi to oczywiście baardzo zadowoleni z tych waszych `nie-luźnych` macic? Częstsze nadgodziny, prawda?:)

Gość gość
Hehehe wspolczuje waszym facetom jesli ich wogole macie :D Co za pokrecone baby :) Poprzewracana logika i odwracanie kota ogonem. Radze brac dalej przyklad z podobnych wam kobiet. Posmiewisk.

Gość gość
autorko, też tak mam broken, pzdr łatwo jest mówić, że uśmiech dziecka wszystko wynagradza a różne sa kategorie, uśmiech to uśmiech, a komfort srania to coś innego dziecko się do Ciebie uśmiechnie, moze nawet na chwil zapomnisz o bólu w d***e, ale tylko do kolejnego srania człowiek nie ma cześci zamiennych, jak niby usmiech dziecko ma zastąpić funkcjonalny o***t? koleś mówisz o byciu doidatkiem- mając dziecko stajesz się nim dla swojej kobiety i ona dla Ciebie, chyba, że uda wam się zachować wzajemną milość nie mniejszą niż do dziecka to straszne

Gość gość
No jesli twoj facet jest gotow Cie zdradzic bo opiekujesz sie dzieckiem a on tego nei zrozumie to gratuluje mezczyzny. Na pewno dorownuje intelektualnie i bogatym wnetrzem tez :D

Gość gość
2013-11-10 00:53:15 [zgłoś do usunięcia] gość Hehehe wspolczuje waszym facetom jesli ich wogole macie Co za pokrecone baby Poprzewracana logika i odwracanie kota ogonem. Radze brac dalej przyklad z podobnych wam kobiet. Posmiewisk. Radziłabym zacząć współczuć sobie. Wmówiono ci że miejsce twoje jest w garach i nie wiesz jak zrozumieć gdy kobieta myśli i ma cokolwiek do powiedzenia. Mąż musi być z ciebie dumny, tak walczysz nad garami, brawo!:)

Gość gość
k u r w a socjologowie mówią, że rodzice w polsce wszystko by poświęcili, tak mówią, a konsekwencje sa wyraźne- chodzi o to, że mają poczucie kontroli nikt nie czai jka wielkim niebezpieczeństwem jest gadanina, że dziecko jest całym światem i życiem potem okazuje sie, że tak jest całkiem doslownie i biada synowej, biada rodzicom, których dziecko się wyprowadza, biada dzieciom, które nie umieją postawić granic swym rodzcom i rodzicom, którzy tych granic nie szanują biada tym, którzy dzieci kochają bardziej od współmałzonka...nie inaczej, lecz BARZIEJ...;-0

Gość gość
Ojej i kazda ma pozniej problem ze sraniem i pochwa. Znam tyle kobiet po porodzie i zadna nie ma takich problemow. To chyba nie ludzie tylko wilki jakies :D Normalne kobiety maja zawsze luzne pochwy pozniej i sraja w majtki :D

patrząc na kafepodejście do związków w sumie dziecko ratuje Wam życie - gardzicie swoimi związkami, byle tylko nie być singlem, byle być z byle kim i tak naprawdę dziecko ratuje Wam egzystencję - albo będziecie singlami (skazańcami, w depresji, bo przecież jak bez faceta, jak?????), albo będziecie same w związku z osobą, która Was poniża, albo Wy ją poniżacie, więc bezbronna istota, w którą wdrukujecie co chcecie jawi się Wam jak dar z niebios w tym spapranym życiu:D

Gość gość
Nie wiem z czego śmieją się matki nad nie-matkami, które nic nie rozerwało, są zgrabne i zadbane, niezależne i uśmiechnięte. Wiem natomiast co myślą te nie dzieciate, gdy widzą matkę z miną jak buldog, gdy pcha wózek, drugie dziecko skacze i drze się wokół wózka, a idący lekko z tyłu mąż patrzy się wygłodniałym wzrokiem na tę pierwszą- myślą: żal mi jej. A nie pośmiewisko.

Gość gość
Z byle kim? Oceniasz po sobie moja droga.

Gość gość
Moze sama po prostu malo soba reprezentujesz i przyciagasz takei osoby, np. takich ktore zdradzaja jak sie pojawi dziecko. No nie wiem, nie wiem. Tak czy ianczej wspolczuje doswiadczen :)

Gość gość
A mzoe mysli sobie. Tez chcialbym meic cudowna kobiete i dzieci :) Na kogo w do cholery trafiacie :D Aaaa juz wiem. Same tak myslicie i uwazacie ze faceci tak samo mysla. No niestety sie mylicie :)

Gość gość
a co w tym śmiesznego, że kobiety chcą w końcu rodzić z godnością, że mają w końcu odwagę wymagać od partnera zadbania o ich potrzeby, że potrafią zadbać o siebie. Ja widzę same plusy. Kobieta nie cierpi tak przy porodzie(ma super warunki, co sobie zażyczy), później drogie zabiegi- super wygląda, super się czuję. I jeszcze wychodzi z mężem kiedy chce na romantyczną kolację itp.bo stać ich na opiekunkę. A macierzyństwo wtedy staje się piękniejsze. Co w tym złego?

Z byle kim? Oceniasz po sobie moja droga. x nigdy nie byłam w związku, oceniam po Waszych wypocinach:) pomysł na życie kończy się Wam wraz z z******tym facetem, który nagle przestaje być z******ty:) więc kulą w płot:) macioraczki:)

Gość gość
Hahaahaha i co? Myslisz ze jak masz dziecko to jzu nei mzoesz sie realizowac. To juz naprawde trzeba miec waskie horyzonty myslowe, zeby tak uwazac :D No kabaret z tego tematu po prostu jest :D

Gość gość
No nic w tym zlego. Jesli ich stac to super :)

Gość gość
śmieszne to jest to, ze wg was kobieta musi wziąc to co najgorsze na siebie i wkręca sobie ze to wspaniałe, a nie powie wprost- to było okropne. Jesli facet miałby się zacewnikować- krzyczałby z bólu, a to tylko malutki cewnik. jesteście głupie, bo mężczyzna nigdy nie zdecydowałby się na takie samozniszczenie, a wy męczennice cieszycie się z tego

Gość gość
A moze szczescie i nie z zapladniaczem tylko wspanialym mezczyzna, ktory tak samo jak ona troszczy sie i pomaga. No ale Wy pewnie spotykalyscie sie tylko z tymi zapladniaczami i stad te wyobrazenia. No trudno. Papa :)

bo się dowartościowują tym. nie ma innego źródła masturbejszyn na dziale ciążowym, tylko właśnie to dowartościowanie:) tyle zniosłam:D