Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i załamana

moj facet oświadczył że chce mieć kiedyś dzieci

Polecane posty

w sumie jestem ciekawa jakie cechy ma taki zapładniacz. pownni dawać znaki ostrzegawcze. nigdy nie wiesz kogo mijasz na ulicy:O poza tym wspaniały zapładniacz to oksymoron. "kocham Cię, ale daj mi bachora, jak nie - odejdę:D"

Gość gość
No trudno. Na glupote jeszcze lekarstwa nie wymyslono. Ciezko jest glupiemu cos wytlumaczyc, bo niby jak, skoro on mysli swoimi glupimi kategoriami. Nie da sie :)

Gość gość
dokładnie. kobieta to tylko dla takich część układanki pt: chcę żony żeby dała MI dziecko. a nie- jestem z tobą bo ciebie kocham

Gość gość
mój mąż jest wspaniały i nie uważam go za zapładniacza ale szanuję siebie, swoje ciało, swoje potrzeby i dobrze wie, że urodzę mu dziecko wtedy gdy spełni moje warunki(podobne do tych co wyżej pisały). Coś za coś. Ja mu dam dziecko, to niech on mi zapewni minimum luksusu porodowego i poporodowego. Jeśli nie ma się kasy na takie rzeczy to za co się utrzyma dziecko...Szanujcie się kobiety, wymagajcie od swoich partnerów więcej niż tylko minimum podstawowych rzeczy.

Gość gość
Acha czyli jesli kobieta chce dziecka albo facet to tylko po to sa sobie potrzebni. Hahahaha. Gratuluje skrzywionego obrazu zycia. Wy te bzdury to tak na poczekaniu wymyslacie? :D

Gość gość
gość1:14- dokładnie. jesli ktoś marzy o dziecku to czemu ma nie mieć, ale nie przyjmując, że musi znieść wszystkie okropności. A wartościowanie siebie na zasadzie: jestem lepsza od nie dzieciatych jest żałosne, tak jakby urodzenie było szczytem osiągnięć

Gość gość
A sobie nie dasz dziecka, to bedzie dziecko tylko dla Twojego meza? Nie rozumiem takiego myslenia.

Gość gość
Tak jakbys robila mu jakis prezent w postaci dziecka. Moze sama tez sprubuj zadbac o swoj los i jesli chcesz miec dziecko to tez dla siebie.

Gość gość
bo nie czytasz uważnie o co tu chodzi, dlatego nie rozumiesz

No trudno. Na glupote jeszcze lekarstwa nie wymyslono. Ciezko jest glupiemu cos wytlumaczyc, bo niby jak, skoro on mysli swoimi glupimi kategoriami. Nie da sie usmiech.gif x cóż za inteligentna i treściwa odpowiedź:D

Gość gość
Czytam jeden raz, wiecej nie dam rady sie skupiac na tych bzdurach. Dobra to pogadajcie sobei teraz miedzy soba i poklepcie sie po plecach :) Koncze :)

Gość gość
aktualnie nie chcemy mieć dzieci, nie czujemy takiej potrzeby. Ale chodzi o to, że kobieta poświęca wiele a mężczyzna nic. Więc dlaczego on nie miałby pomóc swojej ukochanej w przejściu tego trudnego okresu? Czy to tak wiele? Zapewnienie jej godnych warunków do porodu, zadbanie o nią po ciąży , o jej wygląd, o jej samopoczucie?

Gość gość
problemy z rozumieniem prostego tekstu..więc trzeba było odrazu że inny poziom, nie tłumaczyłabym. Wracaj do dziecka, co ci zostało, a my, jak to ujęłaś, poklepiemy się po plecach;)

Gość gość
To nie jest wiele. Trzeba dbac o swoja kobiete i luzna pochwa nie ma z tym nic wspolnego.

Gość gość
z trudem przeczytałam pierwszą stronę. jak sie was czyta to normalnie cycki opadają. jakie egoistki, naoglądałyście sie głupich pudelków i gwiazd i bogatych ludzi i wam sie popiertliło we łbach. nasze mamy nie miały plastyki cipki, brzucha. martwicie sie o swoje d**y jakby to była najwazniejsza rzecz pod słońcem. głupie pokolenie bez zasad, moralności, bez miłości, banda zidiociałych blogerek i szafiarek. gardze wami. mam 26 lat ale miałam porządnych rodziców i nie wychowali mnie na takie szambo jak wy. powinnyście sie wstydzić!!!!

Gość gość
no pięknie Cię rodzice wychowali:O jak ktoś nie chce mieć zmaltretowanego ciała to jest szambem?:O pewnie Cię wychowywali, że dla dziecka trzeba wszystko, bo ono stanowi wartość kobiety i jej jedyną miłość:O współczuję rodziców.

Gość gość
i tak, uważam, że moje ciało jest ważniejsze od jakiegoś nieżywego jeszcze dziecka weź się z tatusiem i mamusią za rączki i rąbnijcie koziołka w ścianę, może pomoże:O

Gość gość
Zmaltretowanego ciala? No kochana, nie ma cudow i tych cudow nei nalezy oczekiwac, ale uzywanie okreslen "zrujnowane cialo" jest bezdennie glupie.

Gość gość
Jestem inna osoba niz ta poprzedniczka krytykujaca te wszystkie osoby, zeby nie bylo. Gosciu z 02:20:08, madra z Ciebie kobieta, ale wg mnei takie myslenie to powinna byc normalnosc.

Gość gość
no nie wiem czy jest głupie, nie zamierzam mieć ani zmienionej pochwy, ani pękniętej d**y, ani miliona innych rzeczy, dotarło, szambiarko?:O

Gość gość
"bezdennie głupie"? a może ocenzurowane?:)

Gość łukasz21z
moge zjeść tfojom kupem?

Gość gość
a mój mnie chce z dzieckiem lub bez ,jak będę wolała :-),i tylko taka miłość dla mnie istnieje, inni niech szukają dobrych materiałów dla swoich dzieci,środków do celu,gdyby było mojemu smutno bo nie ma dzieci to urodzę dla niego ,ale najpierw muszę się nasycić miłością może nigdy się nie nasyce:-) kto wie