Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postawila warunek

Polecane posty

Gość gość
i co dalej ?

Gość gość
Zaprosila (zaprosili - wlasciwie to jej rodzice) mnie na Swieta. Jak w kulturalny sposob odmowic ?

Gość gość
chorobą, powiedz, ze bola cie korzonki i ledwo chodzisz, zaczniej wcześniej już trochę udawac :D

Gość gość
Taki numer nie przejdzie, za bardzo sie znamy. Najgorsze jest to ze moi rodzice tez najprawdopodoniej tam beda i potem jak sie domyslam - rewizyta. Wszyscy spiskuja przeciwko mnie - juz nigdzie nie mam oparcia.

Gość gość
w takim razie pozostaje powiedzenie prawdy, co tak naprawdę myślisz o tej sytuacji,beda niezadowoleni, ale to Twoje zycie.

Gość gość
Uwierzcie, zycie nie jest takie latwe, gdy wszyscy obracaja sie przeciwko mnie. Nie zal mi tylu lat ? Pewnie, ze mi zal, ale dlaczego ja mam ustepowac ?

Gość 15 24
daj sobie z nią spokój ona jest z Tobą tylko dla tego że chce mieć dzieci i nic więcej a ty masz na nie łożyć i być dostarczycielem spermy . tylko do tego się nadajesz?

czy to normalne? Dla mnie bardzo dziwne.Nie można czegoś obiecać z takim wyprzedzeniem czasowym,tym bardziej że dziecko to nie zabawka,tylko ktos kto potrzebuje specyficznej dojrzałości obojga rodziców,itp. Chyba że chodzi tu o rzucanie słów na wiatr,obietnic bez pokrycia.Dla mnie świadczy to o niedojrzałości emocjonalnej i społecznej przyszłej narzeczonej. Obym sie myliła,i życze Wam dużo szczęścia :)

Gość gość
Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze wszyscy maja racje, tylko nie ja. A ze sie nie dam przekonac, to jestem ten zly. To co, nie moge miec wlasnego zdania ? To taka jest rola faceta w zwiazku ? Nigdy nie twierdzilem, ze w ogole nie chce miec dzieci. Jakby sie przytrafilo to niech beda nawet trojaczki, czworaczki czy ja wiem tam ile. Ale z gory zakladac, planowac ? Nie jest tio instrumentalne podejscie do zycia ?

Gość gość
Nie. To kobieca mentalnosc.

Gość gość
Instynkt maciczny

Gość gość
pewnie wrocil i zrobila mu dobrze

Gość gość
Oto do czego doprowadza religia

Gość gość
bardzo dobrze. Wie czego chce, chce być fair i ustalić najwazniejsze rzeczy na początku. Powinienes sie cieszyć :)

Gość gość
jeśli rodzice są mądrzy to jedynacy nie wyrosną na samotnych samolubów, nieszczęśliwych z powodu braku rodzeństwa. U mnie w rodzinie jest chłopak i dziewczyna, oboje jedynacy, ich mamy są siostrami i oni spotykali się często ze sobą od dziecka, dziś są dorosłymi ludźmi i bardzo często się spotykają, w dodatku mają tych samych znajomych. Dbali o te relacje od dziecka i teraz nadal się przyjaźnią. A ile jest rodzeństw, które rzadko się widuje? Jest wiele różnych przypadków i nie sadzę, by twierdzenie o jedynakach było słuszne. Dodam tylko, że jedynak jest bardziej wymagający, bo chociażby dwójka dziec***otrafi się sobą świetnie zająć i długo razem bawić. To dla rodziców ogromne odciążenie i czas na relaks- tak mówiły mi ciocie.