Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzis mam urodziny i nie dostalam od meza prezentu

Polecane posty

Gość gość
dla mnie za czasow narzeczenskich to mialo sens obdarowywac sie prezentami. Teraz , gdy jestesmy malzenstwem, nie sa wazne. Nie lubie prezentow, nie lubie potem innym sie odwdzieczac i szukac im czegos...nie zalezy mi na gestach. Lubie sama sobie cos kupowac, szukac , dlugo wybierac

A dla mnie są bardzo ważne miło mi że mąż o mnie pamięta ja też zawsze o nim pamiętam

Gość mamamaaaa
a ja lubie dostawac i dawac prezenty najblizszym, lubie patrzec jak sie cieszą, nigdy nie kupuje i nie dostaje byle czego, ale słucham, obserwuję, czasami podpuszczam troche i moje prezenty sa zawsze trafione sama mowie co chce, nie lubie bubli

Gość gość z 20 12
A mi jest miło, kiedy mąż dla mnie się stara. A stara się bo widzę czasem, ze już dłuższy czas wstecz kombinuje ;) Tu naprawdę nie chodzi o sam w sobie gadżet-bo faktycznie jak kasa jest wspólna to różnicy nie robi, kto kasę wyda. Chodzi o to, że ktoś chce nam zrobić przyjemność a nie rzuca na odczepnego "wszystkiego najlepszego" i leci naprędce po paczkę cuksów. Jeszcze żeby miał chociaż przygotowane te moje ulubione do których mam mega sentyment a nie wciskał na odwal się jakieś ptasie mleko :O

Gość gość
Mój to nawet daty nie pamięta i zapisałam mu w telefonie z alarmem, żeby go powiadomil. i tez tylko zdakowe "wszystkiego najlepszego" i to wszystko. Przestalam mu tez kupować prezenty. To już nawet nie chodzi o prezent już pare lat jak nawet kwiatka nie dostałam:(

Gość gość
swoja drogą to szkoda,ze bez okazji nie dostajecie prezentow, jakby tak bylo brak prezentu na urodziny nie stanowil by problemu

Gość gość
nie stanowiłby* sorki

Gość gość
jak nie macie kasy to czego liczysz na prezenty, ciesz sie z czekolady a nie kolczyki jej sie marzą, chyba plastikowe:D

Gość gość
Jestescie durni nie kumacie o co chodzi autorce I tak wlasnie uniera romantyzm w malzenstwie A jakby przytulil zlozyl zyczenia i dal kolczyki czy ksiazke nie musi byc to drogie tylko swiadczy ze o niej pomyslal Tak ciezko to zakumac ze nie chodzi jej o kolie diamentowa tylko troche uwagi

Gość gość
nie nasz wina ze facet ma ja gdzies:D widocznie nie zasluguje na jego pamiec i szacunek, proste moj facet zawsze pamieta o kazdej okazji, a nawet sam je sobie wymysla a kwiaty bez okazji to norma

Gość gość
bo ma cie w d***e, Boze wielka filozofia...

Gość gość
ja jestem w związku ze swoim od ponad 2Latach. dostałam ostatnio na urodziny kwiaty. myślałam, że się bardziej postara. wypomniałam mu to w kłótnni....

Gość gość
Matko ;) jedna nie dostała prezentu - źle, druga dostała kwiaty - tez źle. Masakra. Nie każda ma takiego farta jak ja :), jak nie dostanę prezentu ( z reguły jakaś biżuteria, perfumy, wypad do spa itp), to dostaje kasę ( "kup co potrzebujesz) plus zawsze kwiaty. Ostatnio zmadrzal i kwiaty kupuje na giełdzie kwiatowej ( np jedna róża 1,5 zł ,więc dostaje meeeeeeega wielki bukiet za 100 zł ). Aha, prezenty i kwiaty dostaje rownież bez okazji :D

Gość gość
ojej jaka jestes super. kiedy ci sie to przysnilo?

Gość gość
Po prostu tak jest :). Są tacy mężczyźni.

Gość gość z 20 12
Kasa to dla mnie żaden prezent. Kasę z konta to i ja mogę sobie wyciągnąć :O I to nie jest tak, zę nie obdarowujemy się bez okazji- czasem kupujemy jakieś drobiazgi. Chodzi o to, ze jest to szczególny dzień i miło, że bliska osoba chce z nami w jakikolwiek sposób świętować. I wybaczcie ale nie wierzę, że małzeństwo obsypuje się prezentami bez okazji a jak jest jakaś uroczystość to olewają się nawzajem bo wreczyli sobie prezenty trzy tygodnie temu :O Ktoś tu buja ;)

Gość gość
jasne ze sa, ale jako psychoatra po twojej składni i sposobie wypowiadania sie wnioskuje jednoznacznie ze sa to twoje marzenia a nie fakty- takie zboczenie zawodowe mam

Gość gość
jasne ze sa, ale jako psychiatra po twojej składni i sposobie wypowiadania sie wnioskuje jednoznacznie ze sa to twoje marzenia a nie fakty- takie zboczenie zawodowe mam

Gość gość
o to chodzi ze o to chodzi. kumacie/

Gość gość
Mój też zapomniałam o moich urodzinach w tym roku, pewnie, że było mi smutno. Ale widok jego miny i poczucie winy wszystko wynagrodziły.

Gość gość
Wnioskujesz po skladni ? A ja po Twojej wnioskuje ze zmyślasz, ze jestes psychiatra :) ;) Poza tym czytam z fusów i układu gwiazd :D

Gość gość
I jeszcze jedno ;). Gdybyś była psychiatrą, to na pewno wiedzialabys gdzie sie wstawia przecinka w zdaniu.

Gość gość
Przecinki - literowka :)

Gość gość
ja jestem autorka tematu- dabam o partnera na codzien ale dla mnie urodziny sa dniem szczegolnym, wyjatkowym. Moj mial urodziny 26 wrzesnia. zrobilam pyszny obiad, kupila torcika i oczywiscie prezent. a kupilam mu nowe radio do samochodu. bo stare juz po przejsciach. mozna sie postarc mozna. wystarczy chciec.

Gość gość
konczyl 30 lat

Gość gość
uwazam, ze nie pamietanie o urodzinach to lekcewazenie partnera, w koncu bedac z kims chce sie czynic kogos szczesliwym i wspierac, a jak tego nie ma to nie ma po o sie w zwiazek pakowac

Gość gość
Tez mialam wczoraj urodziny i hm..... Chociaz zyczenia byly i potem na spaceze 5 roz z tekstem "zebym nie gadala ze nic nie dostalam" :-( O imieninach wogole nie pamietal to znaczy przypomnial sobie nastepnego dnia ale kwiatkiem ani niczym innym tego nie nadrobil :-( Kiedys dostawalam kwiatki bez okazji a teraz....nie pamietam kiedy ostatnio tak bylo :-(

Gość gość
ja tez nic nie dostaje, niedawno byla nasza 5 rocznica slubu i tez zero ani kwiatka nawet nie dostałam. przez 7 lat ja zawsze pamietałam o jego ur, imieninach a teraz mam to juz gdzies skoro ja nawet czekolady nie dostane:)

Gość gość
za takie lekcewazenie mojej osoby moj partner mial by ostro przerabena, ale ja sie szanuje i nie dam z soba wszystkiego robic, szanujcie sie, a bedziecie szanowane!

Gość gość
Ciekawe, ze akurat ten temat sie trafil, bo tez mialam wczoraj urodziny :) ja rozumiem autorke, tez byloby mi przykro. Moj maz przesadza w druga strone, kupuje b. drogie prezenty, wiec ja tez sie potem musze starac ;) W zeszlym roku dostalam iphone'a a w tym roku profesjonalna gofrownice ;) Dodam, ze nie jestesmy jacys mega bogaci, wiec taki wydatek oznacza, ze w zamian nie kupi sobie czegos dla siebie. Ja planuje mu kupic PS4 na gwiazdke :)