Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweaTywea

Czego naprawdę uczy Biblia

Polecane posty

Gość gość
"Najlepiej napisać głupi jesteś" x A co innego mozna napisac. Glupi nie zrozumie. Bez sensu takiemu tlumaczyc. Szkoda czasu.

Gość gość
Co można tłumaczyć zakutym łbom, przez lata podawanym praniu mózgów przez KK :D

Gość gość
Dobrze ktoś tam napisał ze Boga jeśli jest takowy nie obchodzą losy zwykłych ludzi. Bóg nie ma czasu na takie pierdoły Bóg zajmuje sie kataklizmami i innymi zjawiskami. Nie zatrzymuje tsunami, huraganów, itp zabija tym tysiące ludzi dzieci .. No pewnie zasłużyli oni na smierć w męczarniach

Gość gość
1937 roku Rozalia Celakówna ma wizję; [patrz ksiązka -Rozalia Celakówna ''Wyznania z przeżyć wewnętrznych'']'' Patrz dziecko , uważnie na to, co się dziać będzie. To co teraz widzisz stanie się niedługo rzeczywistością. Nastaną straszne czasy dla Polski. Burza z piorunami oznacza karę Bożą, która dotknie Naród Polski za to, że ten naród odwrócił się od Pana Boga przez grzeszne życie. Naród Polski popełnia straszne grzechy i zbrodnie,a najstraszniejsze z nich są grzechy nieczyste , morderstwa i wiele innych grzechów

Gość gość
Hehehe:D

Gość gość
30 lat temu maryja w Medjugorie prosiła o modlitwę pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy nie usłuchali w Rwandzie wybuchła wojna domowa

Gość gość
Tylko dla Polski? A co z narodem niemieckim , angielskim, czeskim, holenderskim ?a ruski ? On maja innego Boga czy jak?

Gość gość
bóg dawał szanse polce w 1941 roku objawienia w siekierkach o powstaniu warszawskim ale ludzie nie usłuchali

Gość gość
Niemcy popełniali większe grzechy w czasie 2 wojny chociażby , i co chyba wydaje mi sie ze maja sie swietnie

Gość gość
dla całego siata było objawienie w fatimie Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej.

Gość gość
naród niemiecki umiera srednia urodzin to niecałe 1 a powino byc 2,5 czyli 2 woje dziec by było zastepowalnosc pokolen

Gość gość
Ah w 1938 roku jakieś światło, dziś mamy 2013 juz końcówka :D no boje sie sram juz po nogach

Gość gość
"Bóg zajmuje sie kataklizmami i innymi zjawiskami. Nie zatrzymuje tsunami, huraganów, itp zabija tym tysiące ludzi dzieci .." x Bog nikogo nie zabija ty debilu. Jakim trzeba byc cepem zeby miec takie myslenie. ja pier.dole ale zal.

Gość gość
Pisalem wczesniej, ale w d***e mam ta dyskusje jesli wypowiedzi sa cenzurowane i nazywane spamem. W rezultacie jzu pozniej nawet pod zadnym tematem i nigdzie nei mozna sie wypowiedziec. Chamstwo i tyle.

Gość gość
Teraz z serwera proxy moge napisac wszystko, a wtedy nic nei moglem wyslac, bo mnie zablokowali, nie spodobaly sie cwelom moje wypowiedzi.

Gość gość
Spamem sa te wypowiedzi które im nie pasują !!!!!! H*j z tym Nie można mieć swojego zdania, pierdzielone katole !!!!!!! Debile zakute pały

Gość gość
4 strony zalosnych komentarzy. idzcie sie zabic.

Gość Proszę o odpowiedz
Czy Bóg chce zapobiegać złu, lecz nie może? Zatem nie jest wszechmocny. Czy może, ale nie chce? Jest więc niemiłosierny. Czy może i chce? Skąd zatem zło? Czy nie może i nie chce? Dlaczego więc nazywać go Bogiem? Proszę odpowiedzcie tak jak to czujecie a nie tak jak wam ksiądz karze

Gość gość
Wlasnei nie. Nie podobaly im sie wypowiedzi broniace tego co jest w Biblii i ogolnie wiary, a juz zupelnie mnie zablokowali podczas gdy wyrazalem poparcie dla Marszu Niepodleglosci. Rzadko sie tak wkurzam i przeklinam bardzo rzadko, ale niech chociaz szczerze napisza ze jestem zablokowani oszusci pieprzeni. Juz jeden adres proxy tez mi zablokowali.

Gość gość
No wlansie ja nei jestem ateista. I przy temacie odnosnie marszu niepodleglosci tez mnei zablokowali. W d***e ich mam. przykro mi, ze uzywam takich slow, bo rzadko przeklinam. Cahmy i dupki!!! Moglibyscie chociaz szczerze napisac, ze mnei blokujecie.

Gość gość
"Proszę o odpowiedz Czy Bóg chce zapobiegać złu, lecz nie może? Zatem nie jest wszechmocny. Czy może, ale nie chce? Jest więc niemiłosierny. Czy może i chce? Skąd zatem zło? Czy nie może i nie chce? Dlaczego więc nazywać go Bogiem? Proszę odpowiedzcie tak jak to czujecie a nie tak jak wam ksiądz karze" x Smieszny/a jestes. wybacz ze nic innego ci nie napisze ale smiesza mnie takie zalosne komentarze.

Gość gość
A nie zaslaniacie sie spamem. Dziwne, ze teraz juz nei ma zadnego spamu.

Gość Proszę o odpowiedz
10.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość "Bóg zajmuje sie kataklizmami i innymi zjawiskami. Nie zatrzymuje tsunami, huraganów, itp zabija tym tysiące ludzi dzieci .." x Bog nikogo nie zabija ty debilu. Jakim trzeba byc cepem zeby miec takie myslenie. ja pier.dole ale zal. A dlaczego ty obrażasz innych ? Twój bóg cie tego nauczył?

Gość gość
"A dlaczego ty obrażasz innych ? Twój bóg cie tego nauczył?" x standardowy komentarz na tym forum. Przyzywczailem sie.

Gość Proszę o odpowiedz
Najlepiej napisać : śmieszny jesteś , głupi jesteś :) Tak najłatwiej, po co ur*******ć mózg :D

Gość Proszę o odpowiedz
U r u c h a ma i a ć - cenzura hahhahahahaha

Gość gość
Nikogo nawet nei obrazalem, tylko wyrazalem swoje poglady. No co za gnoje!!!

Gość Żałośni jesteściee katole
Z wami nie ma rozmowy. Moze otwórzcie oczy, świat nie składa sie tylko z waszego podwórka

Gość Żałośni jesteściee katole
Nie bulwersuj sie tak, tu nie ma nikt Prawa mieć swoich poglądów

Gość gość
katole czy nie katole. Jestescie zalosni z tymi komentarzami. Tak jest w kazdym temacie poswieconym Biblii, Bogu i wierze. zawsze tak jest. Puste łby z was i tyle.