Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy coś zmieniliście w swoim życiu

Polecane posty

Gość gość

mi sie to zabardzo nieudaje od kilku lat bardziej czekam z czasem aż samo wszystko przychodzi .

Gość gość
z kazdym rokiem coraz bardziej mi sie nie chce, we wrzesniu plostanowilam sie odchudzac i nie moge sie za to zabrac, cos czuje ze nigdy tego nie zrobie

Gość gość
ja niewiem , czemu ja si9e przejmuje nieznanymi ludźmi a wśród znajomych jestem normalny ;(

Gość gość
ehh dobra walić kobiety ! widocznie ma mnie głeboko gdzieś bo nieprzyjmuje zaproszenia na fc . , niekażdy musi tańczyć wśrud starych zgredow lub wsród obcych ludzi niektórzy wola na powoli jeżeli tego dziewczyna niezrozumie bo ma swój posrany świat tańczenia to niech idzie sie walić z tymi swoimi ideałami czy ideały że ktoś musi pierwszy zagadać . niebede sie wami zasrane baska przejmował !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koniec żryjcie gruz najwyżej bede zgredym starym na stare lata bede sie wpieniał 20 lat kolejnych samotnościa . bede żałował waszych posranych dup bo co tam złoto macie ? nie g***o tam macie ! niekażdy musi lubieć sie obracać i popisywać wśród znajomych niektórzy wola być wcieniu pocichu kochać pocichu tanczyć skobieta sama na imprezie niwe w bandzie . skoro takie życie jest to niech sobie jest ja mam ine życie ine podejście do życia ine miałem dzieciństwo nie czułem zadużo miłości w dziecioństwie wrecz wiecej agresji i sie przyznam dotego niebede dalej tegho wszystkiego tłumił .