Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andammmm

moje postepy w podrywaniu zonatego idzie srednio Prosze o rady nie moge czekac

Polecane posty

Gość gość
3 lata roznicy to wcale nie duzo, ja miałem romans z kobietą 9 lat odemnie starszą i miała bardziej zadbane cialko niz moja zona

Gość gość
Masz się czym chwalić...

Gość kobieta atrakcyjnaaa
ja też mam ochote na żonatego, on chyba na mnie też ale szkoda mi jego żony, bo jest uczciwą kobietą wiec dam sobie spokoj

Gość gość
Ja tym znudzonym i szukającym rozrywki doradzę ,chcesz się rozerwać to wsadż se między nogi granat i odpal to z pewnością się rozerwiesz ,hi hi.

Gość gość
18:59 Wreszcie ktoś rozsądny

Gość gość
ta rozsądna w internecie

Gość gość
wow ale jestes odwazna

Gość gość
napsiz cos wiecej, udalo ci sie go poderwac? mieliscie za soba seks, jestescie coraz blizej? czy nie?

Gość andammmm
Udało mi się poderwać tyłek z krzesła, gdy jego żona z tasakiem była coraz bliżej mnie :(

Gość gość
Jestem ze swoim męzęm juz 13 lat, uprawiamy seks codziennie, jestesmy w sobie szaleńczo zakochani, kazda wolna chwile spedzamy razem , on tak na mnie patrzy, ze po tylu latach nie potrzebuje gry wstepnej kiedy widze jego namietne pełne miłosci spojrzenie. Wiele razy kreciło sie wokół niego pełno kobiet, (jest bardzo przystojny , mowię na niego moj Jawier Bardem ;) , równie pieknych jak ja, najczesciej młodsze. Niektóre próbowały robić tak jak autorka, najpierw zaprzyjaznic sie ze mna, potem zerżnac mi mojego Jawiera. Ale oboje dobrze wiemy , kiedy laski na niego leca, znamy te wszystkie wasze sztuczki i oboje sie z tego śmiejemy . Niektóre robia to dosc subtelnie, ale zdarzaja sie takie lale jak Ty autorko... nie czujesz , ze on poprostu Cie nie chce? chcesz zatrzymac winde i zrobic mu laske. A wiesz, ze mezczyznie musi najpierw stana c zeby mogł ci sie spuscic do buzi ???? odepchnie cie i to byłoby dla mnie jako kobiety najwieksza porążka

Gość gość
po ile macie lat? Fajnie, że są takie malzenstwa jak piszesz powyzej. Powiedz jaka jest recepta na to ze ludzie tak bardzo maja sie ku sobie? Wielka przyjaźni i poswiecenie jedno dla drugiego? Mozliwość zweryfikowania tego w sytuacjach, ktore pokazuja czy naprawde jest ktos z kims nawet na złe? Czy tylko na dobre?

Gość gość
Oboje mamy 34lata.Wzieliśmy ślub cywilny po 6 miesiacach znajomosci, to była miłosc od pierwszego wejrzenia z obu stron.Nie wyobrażam sobie życiabez mojego Jawiera... Jesteśmy swoimi połówkami. Naprawde. az mi sie łezka zakręciła .. :) Jestesmy na dobre i na złe, a złych chwil było mnóstwo.. a on przytula mnie , całuje jakby dopiero poznał i mówi ze kocha i zawsze będzie . To cudowne uczucie , kiedy ma sie obok siebie taka osobe. Ta świadomosc , ze nie czekasz juz na nic, nie tesknisz za czyms/kims. Bo ta osoba jest. A ona jest j Twoim domem, zyciem , radościa. Nie wyobrażam sobie żeby ktos inny mógł mnie dotknąc... Nie wiem czym kieruja sie takie "lale " które sam zapewne sa bardzo nieszczesliwe i mieszaja w życiu innych. Pozdrawiam wszystkich zakochanych na zabój ;)

Gość gość
Nie ma recepty na to żeby byc "bardziej ku sobie" jesli sie czuje ze to jest włąsnie TA osoba (jak w naszym przypadku ) to wszystkie zachowania które dążą do bycia "bardziej ku sobie " wychodza naturalnie. :)

Gość andammmm
Uważaj, bo zaraz jakaś wściekła zdzira przeczyta twoje posty, szlak ją trarf i wyskoczy ci z tekstem, że kłamiesz, bo twój mąż codziennie przyłazi do niej i lata za nią, a ona go nie chce. :D :D:D

Gość gość
aż się wzruszyłem jak to czytam. Oboje musicie być wspaniałymi ludźmi.

Gość gość
27.11.13 gratuluje i podizwiam

Gość żona Jawiera
niedowiarków nie brakuje ;) tym bardziej jestem szcześliwa

Gość żona Jawiera
Dziekuje bardzo :) każdy z nas marzy o takiej miłosci:) I to jest do spełnienia, niestety czesto traci sie swój cenny czas z kimś nieodpowiednim. A my kobiety mamy taka intuicje, ze powinno byc nakazane słuchac jej, kiedy rozum mowi "to chyba nie ten..." dookoła mnie niestety 90% kobiuet tkwii w pseudo zwiazkach, wierzy , ze po "ślubie " z trolla zrobi sie ksiaze który nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rózdzki, zacznie ja szanowac... To takie porażąjace ... Albo tracicie czas za uganianiem sie za zajetym facetem... Tracicie energie , zamiast skupic sie na sobie i poznac kogos wartosciowego. Tyle , ze taki wartościowy facet, szuka też takiej kobiety. Pieknej i wartościowej. No zacznijcie myślec kobiety... :)

Gość gość
ciekawe jaki bylo powod rozowodu autorki?

Gość gość
Żona Jawiera: Jakiej narodowości jest twój mąż?

Gość żona Jawiera
jest Polakiem

Gość gość
Zastanawiałam się nad jego imieniem: Jawier.

Gość żona Jawiera
To nie jest jego imie, napisałam ze mówie na niego mój Jawier, bo jest łudząco podobny do aktora Jawiera Bardem :)

Gość gość
. A my kobiety mamy taka intuicje, ze powinno byc nakazane słuchac jej, kiedy rozum mowi "to chyba nie ten..." dookoła mnie niestety 90% kobiuet tkwii w pseudo zwiazkach, wierzy , ze po "ślubie " z trolla zrobi sie ksiaze który nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rózdzki, zacznie ja szanowac... To takie porażąjace ... Albo tracicie czas za uganianiem sie za zajetym facetem... Tracicie energie , zamiast skupic sie na sobie i poznac kogos wartosciowego. Tyle , ze taki wartościowy facet, szuka też takiej kobiety. Pieknej i wartościowej. No zacznijcie myślec kobiety... usmiech.gif ____________- jestes bardzo mądrą kobietą, właśnie są madrzy ludzie tylko że oni na siebie nie trafiają albo bywają w miejscach gdzie nie powinni bywać i tam pozają ludiz ponizej swego poziomu

Gość gość
Żona Jawiera: Wygląda na to,że to ja coś pokręciłam,Gratuluję pięknego uczucia,bo trafić na miłość swojego życia,dla mnie to jak wygrana w totolotka.Fajnie,że są takie trwałe małżeństwa.

Gość gość
eeeeeetam przecie lepiej rozpieprzyć komuś malżeństo

Gość żona Jawiera
dziekuje , trafna uwaga :) znalesc sie w dobrym miejscu, w dobrym czasie . Moja mama jest przykładem kobiety która zniszczyła swoje zycie z facetem, który w ogole nie był dla niej.. meczy sie juz 23 rok , zal patrzec na to. A serce boli bardzo . Tam powinna była sie pojawic zakochana kochanica. ;) morał z tego taki, ze kochanice wpieprzaja sie tam gdzie nie trzeba ;)

Gość gość
Co wy zdziry pitolicie!!! Przecież każdy mąż zdrada. :D

Gość gość
żona jawiera weź leki

Gość gość
żona Jawiera to chyba gimnazjalistka, pisze ze jest 13l po slubie a potem pisze ze jej mama meczy sie juz z jej ojcem 23lata cos tu nie pasuje, chyba ze ja cos piepsze jesli jest inaczej popraw mnie