Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andammmm

moje postepy w podrywaniu zonatego idzie srednio Prosze o rady nie moge czekac

Polecane posty

Gość Artur1654864135168
moja żona też miała taką "przyjaciółkę", leciała na mnie, wysyłała sprośne smsy, "ocierała" się przy okazji, prawdę mówiąc to dla mnie żałosne są takie zdesperowane kobiety, też chodziła odp********a, ale moja Anetka nawet w dresie błyszczała urodą nad jej facjatą. W końcu z żoną zaczęliśmy się nabijać z niej aż w końcu ona kiedyś pijana narobiła sobie takiego wstydu ze "przyjaźń" się urwała ;)

Gość gość
temat powinien brzmi: "moje postępy w robieniu z siebie żałosnej laski"

Gość gość
Autorko, facet ewidentnie Cię spławia. I do tego ma najwyraźniej klasę - nie powiedział żonie, bo Twoje zachowania są szczeniackie, Tobie też wprost nie powie. Ale odczytaj sygnały i nie rób z siebie idiotki, nie ośmieszaj się. Spodobał Ci się - rozumiem, można się zakochać, emocje emocjami i na to człowiek nie ma za dużego wpływu. Ale ma wpływ na to, co z tymi rozbujanymi emocjami zrobi. Koleś ma żonę, dziecko, Ty mu się ewidentnie narzucasz a On ewidentnie nie jest Tobą zainteresowany. I chwała Bogu. Ogarnij się.

Gość gość
Ale taka jest prawda, ze własnie w taki sposób i na takich zasadach działają kochanki. Dotąd łazi za upatrzonym żonatym facetem aż go w końcu dopadnie i mu o*******e.:D I głupie są te żony, które biegną do sądu z pozwem rozwodowym, bo na to tylko czeka dzifka.

Gość gość
to nie moze byc prawda

Gość gość
AUTORKO JEST DZI WKA DZIW KA K***WKA P***A. Jest takie powiedzenie nie czyń tego co tobie nie miłe. I to nie jest moralne w normalnym społeczeństwie by rozbijać komuś rodzinę. Tak więc jeśli nie chcesz być kiedyś wystawiona przez kogokolwiek to się ogaRNIJ,

Może zacznij latać na golasa pod jego drzwiami. Może w końcu się zlituje i cie przeleci żeby nie robić sobie wstydu przed sąsiadami. A jak nie on to pewnie inny sąsiad się skusi.

Gość zonaty 32
Ah tam gadacie.Dziewczyna wie czego chce.Przynajmniej koles ma jakis wybor gdyby sie chialo mu p******c :-) Z reszta gdyby nie chial to powinnien jej powiedziec o tym.

Gość gość
Oj chyba nic z tego nie będzie:D

Gość gość
Ale on jej nie chce%

Gość andammmm
Musi mi się w końcu udać...

Jeżeli facet jest przez swoją partnerkę zaspokojony to mozesz i na rzęsach nago moskiewski balet tańczyć i ch*j Ci to da ;)

Gość gość
ja bym cie przelecial od zaraz

Gość zonaty 32
Musisz troche poczekac.Bzykanie jednej i tej samej dziury za jakis czas mu sie znudzi.Wtedy wkroczysz do akcji Ty i po sprawie.

Gość gość
umm lubie kobitki z inicjatywą

Gość gość
mnie jakbys podrywała to dawno byłbym Cie posuwał

Gość andammmm
Byłam wczoraj na kawce u żonki! Wiecie co on gdyby wiedział i miałby coś przeciwko to by ze mną normalnie nie rozmawiał. To jest moje zdanie. A on żarty w moją stronę itd. Wczoraj niestety cały wieczór zajmował się dzieckiem my siedziałyśmy a on kąpał, usypiał potem jadł, kąpał się i poszedł spać robił swoje a ja znowu zmarnowałam cały wieczór na pogaduszkach o modzie :/:/:/. MUSI BYĆ JAKIŚ SPOSÓB

Gość dsfsdfsffff
dobry tata z niego :P

Gość dsfsdfsffff
no właśnie tylko czemu on z nią gada normalnie?

Gość gość
Może nie chcę ci robić przykrości,albowidzi,że jakaś kretynka,której raczej nikt nie chcę za nim lata i ma z ciebie polewke...nie dziwię mu się.Tak więc nie pajacuj. Ps. Jaki był powód twojego rozwodu.Cżyżby mężusia oswieciło?

Gość gość
Jesteś starszą od jego żony...a która z Was jest atrakcyjniejsza ? Bo jeśli ona to jesteś potrojnie przegrana i daj sobie spokój

Gość gość
ddziałaj nie słuchaj zazdrośników

Gość gość
mnie tez podrywala starsza, ale jakos nie mialem odwagi skorzystac a chcialem,

Gość oiuygtf
pusta baba z autorki,która lubi zlizywać to co innej z brody skapnie.my faceci nie lubimy natrętnych ,starzejących się lampucer.

Gość gość
stara nieudaczniczka zyciowa mysli, ze facet zaryzykuje szczescie swojej rodziny, aby podupczyc przeterminowana c*****ktorej nikt nie chce. Smutne jest twoje zycie...

Gość gość
Słaba jesteś w te klocki myszko i facet mało zainteresowany. On wie, że te esy są od ciebie i że masz chęć i do jego żony przychodzisz. Gdyby był porządny to by cię pogonił, może coś będzie może nie, słabe szanse.

Gość gość
zazdrosni to dobrze ze lubisz sex i masz prawo do tego zobaczysz ze wkrotce ulegnie ci badz cierpiwa

Gość gość
jesteś zwykłą szmat ą , zdzir a, kurw ą,,

Gość gość
mnie sie nie udalo i wyszlam na idiotke.