Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta powinna decydować się na dzieci gdy ma wystarczająco dużo pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

gdy kolory małżenski świat legnie w gruzach powinna mieć oszczednosci by samodzielnie przezyc jakis czas a najlepiej gdy ma własne mieszkanie/dom do ktorego moglaby uciec... kobieta, ktora decyduje sie na dzieci nie mając nic, zadnej kasy, majątku, a nawet dobrej pracy lub solidnego doswiadczenia zawodowego jest po prostu głupia, zostaje na łasce męża debila, dewianta, psychopaty, w razie rozstania czeka ją życie w biedzie i nędzy juz na zawsze albo co gorsza odebranie dzieci, jesli ma dzieci z obcokrajowcem to juz kaplica, niemal pewne ze jej odbiorą w takich sytuacji (braku mieszkania, pracy, oszczednosci)

Gość gość
mezczyzna powinien decydowac sie na r*****ie przy takich samych warunkach brzegowych?

Gość gość
a o co chodzi w tedy kiedy uwazam, ze mam wystarczajaco pieniedzy zyby utrzymac wychowac dziecko. Bo wiem ile to kosztuje bo juz mam dzieci. I wiem, ze doskonale bysmy sobie dali radę. Ale ona nie miała jeszcze dzieci i ma takie wyobrazenie, ze to niewiadomo ile kasy jest potrzebne. gada ciagle o tym bezpieczenstwie. Ale ja to doskonale rozumiem bo juz to przechodziłem i chce jej wytłumaczyc, ze to nie musi byc az tyle na takim wypasie. Że spokojnie moze sie zdecydować, ze nam wystarczy, szczególnie, ze mam juz w tym doswiadczenie. To czeka na jakąs wielka kasę i płacze ze juz dzieci przez to miec nie bedzie. nie zarabiam źle, ale to chyba dla niej za mało.