Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość issanaaa

cukrzyca ciężarnych problemy z nerkami w trzecim trymest ciąży

Polecane posty

Gość issanaaa

witam Aktualnie jestem w 35 tyg ciąży... 2 tyg temu dopiero!! miałam przez lekarza gin test na obciazenie glukozy!! po 50g po godzinie mialam wynik 202!! gdzie pojechałam do szpitala ze skierowaniem od internisty gdzie wykonano mi profil wyszedł dobrze lecz po glukozie 75g wyszlo 1h-243 i 2h-202;/ w szpitalu wyszly zle badanie moczu tzn erytrocyty swieze , krew i leukocyty w duzych ilosciach , wypisano mnie do domu gdzie na drugi dzien dostalam ataku nerki i bol pobrzusza jakby ataki kolki nerkowej po 2 dniach ustąpiły bóle(stosowałam fitolizyne) tzn byly coraz mniejsze do wytrzymania od poczatku mialam problem z nerkami....dodam ze mam rowzniez borelioze wykryta na poczatku pazdziernika i biore antybiotyk duomox do konca ciazy 2x1.... lecz nie o to mi chodzi , a dokaldnie o to ze bardzo pozno zostala wykryta cukrzyca;/ mam diete i biore insuline rano 4 jednostki i przed obiademn i kolacja 2 jednostki.... czy sa mamusie które przeszły cukrzyce i problem z nerkami dodam ze krew do tej pory sie utrzymuje;/ we wtorek ide robic badanie moczu mam nadzieje ze wyjda lepsze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować