Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podwyższona prolaktyna sters i brak ciąży

Polecane posty

Gość gość

No więc właśnie jak poradziłyście sobie z tą prolaktyną bo ja miałam, leki ale przestałam je brać , bo źle się czułam. Ale chyba wrócę do nich bo myśl o uciekającym czasie i barku dzidziusia mnie dobija :( Jaka u was była przyczyna wysokiej prolaktyny ?

Gość gość
brałas castagnus? on pomaga ładnie wyregulowac prolaktynę, a że jest lekiem ziołowym, to brak skutków ubocznych, tylko że cała kuracja trwa 90 dni

Gość gość
Idz do ginka zrobi ci badania normaln ei po obciazeniu i przepisze ci np bromergon.

Gość gość
brałam bromergon

Gość gość
a dobrze go bralas ? bo tez sie zle czulam ale zmniejszylam dawke pozniej zwiekszalam i zawsze po posilku. sa inne leki mniej uciazliwe ale bardzo dorgie

Gość gość
Miałam wszystkie badania powiedziała, że tyko mam trochę podwyższoną i kazała brać 3tabletki dziennie brałam pół roku.Miałam cykle bezowulacyjne a teraz czekam na kolejna wizytę. A i byłam i u gina i u endokrynologa

Gość gość
więc spróbuj z castagnusem skoro tylko troche podwyższona

Gość gość
Brałam tak jak kazała po południu ina noc po nocy wstawałam pół żywa. A wy ile brałyście dziennie tabletek ?A no oczywiście pierwsze co to powiedziała psychoterapia nawet tak sama w domu ale jak ja mam się zrelaksować jak mnie wszystko wkurza :( Żeby nie było nie jestem jakaś psychopatka ale właśnie chyba za bardzo chcę mieć dziecko a w tym roku kończe 27 lat, związek udany , kasa nie narzekam. Miałam stersa bo prawko, bo rodzice się rozstali i nie umiem się ogarnąć