Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc w odszukaniu przeróbki melodi z filmu Piraci z Karaibów

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuję pomocy. Kiedyś na youtube natrafiłem na kanał osoby która miała na nim przeróbki soundtracków z filmu Piraci z Karaibów. Z tego co kojarzę to chyba były one robione w programie Fruity Loops Studio. Przynajmniej gdy leciała melodia to na filmiku były przesuwające się w poziomie paski określające grany dźwięk. Niestety nie mogę teraz znaleźć żadnego z tych filmików. Jedyne co udało mi się znaleźć to trochę podobną przeróbkę innej osoby, a która jest pod tym adresem http://www.youtube.com/watch?v=b2qW46CGQFc do 0:49 sekundy było podobnie z tym że później było coś podobnego do tego co leci od 2:08. Wiem że ta osoba miała też przeróbkę chyba utworu One Day, i coś jeszcze. Kurde, od popołudnia próbuję to znaleźć ale mi się nie udaję :/ nie pamiętam tytułu ani osoby która miała te przeróbki :/ Może ktoś spotkał podobną przeróbkę do tej z tego linku, jak tak to podajcie linka, plis. Może to będzie ta o którą mi chodzi :)

Gość gość
kurcze zrobiłem błąd w tym zdaniu: "do 0:49 sekundy było podobnie z tym że później było coś podobnego do tego co leci od 2:08." bo od 2:08 jest to samo co po 0:49 :D chodziło mi od 1:20 mniej więcej coś takiego