Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa_1989

Myślałam że jestem wysoka

Polecane posty

Gość gościówa_1989

bo mam 177 cm. Do zeszlego tygodnia kiedy to poznalam jego. Boże ! Po raz pierwszy żeby komus spojrzec w oczy musze zadrzec glowe. Nie wiem ile ma wzrostu, bo sie nie pytalam, ale na pewno ponad 200 ! Spotkalam sie z nim dzisiaj po raz czwarty i juz tak na spokojnie, bez fascynacji, przyjrzalam mu sie. On ma wszystko ogromne ! Poczynajac od stop, nogi, biodra, klatka, glowa, uszy, nos, oczy............. Swoja dlonia spokojnie obejmie moje dwie. Gdy tak siedzielismy przy stoliku to mialam wrazenie ze jestesmy w domku dla lalek. Wracajac taxowka musialam z calych sil powstrzymywac sie od smiechu, bo usiadl razem ze mna z tylu, przy czym slowo usiadl nie jest w tym wypadku adekwatne. Musial sie zgarbic, bo oczywiscie nie mial miejsca na glowe, a kolana jakos tak podwinal do gory, ze mial je kolo uszu. Malo sie nie posikalam na ten widok ! I tak sie wlasnie zastanawiam, czy kontynuowac ta znajomosc, bo ja sie po prostu zaczynam jego bac !!! Tak ogolnie to mily chlopak, bardzo spokojny, robi wrazenie, ze nic nie jest w stanie wyprowadzic go z rownowagi. Mowi powoli ale stanowczo. Imponuje elokwencja. Kulturalny i widac ze obyty. Czyli wszystko byloby OK gdyby nie ta jego "wielkosc". A jakie jest Wasze zdanie, kobitki ?

Gość gość
ja mam 179 i lubię takich facetów ok 186cm to modelowy wzrost fla mężczyzny... 2 m to dużo, nie lubię takich drągali, w ogóle mnie nie pociągają, przeważnie mają zaburzone proporcje i boje sie takiej fizycznej dominacji

Gość gościówa_1989
Czyli moje obawy sie potwierdzaja ?

Gość Avalon Ever
Jakie obawy. Mężczyźni o takim wzroście są naprawdę naprawdę fajni. Znam to z życia codziennego. Przy takim facecie to można poczuć się naprawdę bezpiecznie. Sama mam 170 cm wzrostu i faceta który ma 198 cm wzrostu. Gra w siatkę i tak też się poznaliśmy, podczas treningów :)

Gość gościówa_1989
Puścił mi dzisiaj miłego SMS-a ale nie chciało mi się odpisywac więc oddzwoniłam. Ciekawośc oczywiście wzięła gorę, nie wytrzymałam i zapytałam ile ma wzrostu. 213. Boże ! Zwaliło mnie z nog ! Zmierzyłam drzwi = 197, łóżko = 210. Niesamowite. Ale strasznie miło mi się z nim rozmawiało, ten jego stoicki spokoj jest ujmujacy. Jak go słucham to az mi się coś w brzuchu robi. Tylko ta jego wielkość..............

Gość gość
przynajmniej mozesz byc w 100% pewna, ze Ci dogodzi, jezeli faktycznie wszystko ma takie wielkie...........

Gość gość
ja bym takiego brała,co tu się zastanawiać :D ja mam 170, mój facet jakieś 180 i szczerze to wydaje mi się niski :/ chciałabym takiego konkretnego, 190, z dużymi stopami i dłońmi, żeby czuć się bezpiecznie zazdroszczę!

Gość gość
:( straszne

Gość djskla
Nie patrz na wzrost i albo cos do niego poczujesz albo nie.

Gość gościówa_1989
Spedzilam z nim fajny wieczor. Ubralam najdluzsze szpile jakie mam, i co ? Czuje sie przy nim jak dziewczynka z komunii. Co tam. Fajnie mi sie z nim rozmawia. Tylko ja potrafie 10 zdan wypowiedziec zanim on jedno slowo. Ale lapie sie juz na tym, zeby mu nie przerywac. Lubie go sluchac - tak mi sie cieplutko robi w brzuszku. I zauwazylam, ze nie smieje sie ustami, tylko oczami. Ten jego spokoj i powaga - calkowite przeciwienstwo mnie. Tylko zeby mi ten lek minal........

Gość martita5555
heheh, ja mam 172, chodzę w obcasach czyli mam gdzieś 182 : ) w Polsce wysokich mężczyzn jest jak na lekarstwo, ja idąc ulicą czuję się jak żyrafa hehe, moi partnerzy gdy zkładałam obcasy byli niżsi i nie żeby mi to przeszkadzało ale wolałabym mieć wtedy 213cm obok siebie! :D Więc ja Ci życzę powodzenia, wydajesz się sympatyczną osobą, myślę, że fajnie będziecie się dopełniać :) tym bardziej jak ktoś już wspomniał, jeśli ma wszystko takie duże to pewnie miło będzie tam gdzie jesteście równi :P Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gościówa_1989
Obudzil mnie dzisiaj - to prawda, zaspalabym do pracy. Kolezanki sie podsmiec***a, ze wyglada jak misiu fazi. Czy ja wiem ? Mnie nie wydaje sie brzydki, tylko jak sie tak z bliska przyjrze, to mnie przeraza, ze wszystko ma takie duuuuuuuuze. Ale jakby bylo inaczej, to nie bylby przeciez proporcjonalny. Mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje do tego i nie bede dostawac juz takich atakow leku. Szczerze, mysle caly czas o nim. Zaproponuje cos na dzisiejszy wieczor ? Czy sama mam wyjsc z inicjatywa ? Wypada ? A moze to za czesto ? Sama nie wiem.

Gość Avalon Ever
Jeśli lubisz z nim przebywać a on z tobą to zapros go. Koleżankami się nie przejmuj, zazdrosne. Sama tak miałam. Czujesz się dobrze w jego towarzystwie to rozwijaj znajomość :)

Gość gościówa_1989
Nie odwaze sie. Mam takie przeczucie, ze on sam zadzwoni po pracy.....

Gość gościówa_1989
Zadzwonil. Na pytanie kiedy odpowiedzialam "moze w czwartek" - ale ja glupia jestem ! Przeciez nie wytrzymam !

Czy naprawdę wzrost jest tak ważny? Chyba jesteś mocno nadwrażliwa na tym punkcie.

Gość gościówa_1989
Moze nie tyle chodzi o wzrost, co o "rozmiar". Jeszcze z nikim takim sie nie spotkalam i to mnie wlasnie przeraza. A co Ty bys czul, gdybys poznal dziewczyne, powiedzmy, o zielonym kolorze skory ? Nie przerazalo by Cie to ? Przeciez 213 to nieziemskie !

Duży człowiek, to nie zielona skóra. Powiem tak, sama jesteś wysoka, optycznie pasuje do ciebie wysoki, duży facet. Na głębokim poziomie, ciało nie jest tak ważne. Porandkuj z nim, daj sobie czas, zobaczysz sama z czasem czy przyzwyczaiłaś się do jego rozmiarów czy nie. Chyba nie warto przekreślać tego już tak szybko. Zgoda?

Gość gościówa_1989
Jak juz pisalam, "motylki" sa, tylko musze sie jakos przyzwyczaic do tego "nieziemskiego zjawiska".

Gość gościówa_1989
Tylko co on czuje ? Ale chyba sie domyslam - przeczulam przeciez ze zadzwoni po pracy. Tylko po co powiedzialam, ze dopiero w czwartek ? Glupie, babskie ambicje. Gdyby on wiedzial, ze najchetniej spotkalabym sie z nim juz dzisiaj.......

Gość CK dezerterzy
myslenie ma przyszlosc... ale niewprawnym szkodzi

Gość gościówa_1989
Myslę, myslę, myslę, myslę, myslę, myslę, cały czas o nim myslę.......

Gość gość
Super, myśl dalej.

Gość gościówa_1989
Tęsknie..........

Gość gościówa_1989
Powiedzcie, czy jak On ma wszystko takie duże, to "tam" też jest dobrze "uzbrojony" ?

Gość gość
Szanse sa bardo duze, tylko sie nie wystrasz !!!

Gość gość
a moze odwrotnie, moze naturze zabraklo i wyposazyla go w "mikrop....a"

Gość gość
czasem male jest wieksze

Gość gość
sama sprawdź