Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna małpa

Zazdroszczę kuzynce która bogato wyszła za mąż

Polecane posty

Gość gość
Adwokatem czegos tam. ? A może jest mecenasem sztuki?

Gość edgar huver
autorko a powiedz co Cię obchodzi,że inni mają? przecież tak Ci nie dadzą jeśli sama nie zawalczysz to zostaniesz z użalaniem się nad sobą. Weź odpuść sobie takie rozmyślania i zauważ,że ta kuzynka skończy tak samo bez względu na kase....w grobie

Gość zazdrosna małpa
Ona skończyła prawo, jest po aplikacji.

Gość edgar huver
nie chcę Cię martwić ale takie zazdrośnice zostają same na zawsze bo patrzą zamiast na siebie to na innych. Bedziesz tak sie gapić i wywalać jęzor całe życie a coraz młodsze kuzyneczki i koleżaneczki będą się żenić i tworzyć rodziny. Ty bedziesz gotować się z zazdrości. Lasko jak będziesz miała kogoś kogo kochasz to będzie sprawiać Ci radość,że razem dochodzicie do czegoś :)

Gość gość
I razem z facetem tak szybko się dorobili? Teraz otwiera swoją kancelarie a Wcześniej? Normalnie pracowała w jakiejś kancelarii na umowę o pracę?

Gość zazdrosna małpa
Tak pracowała wcześniej. A on pracuje cały czas u ojca i nie sądzę żeby zarabiał normalną persję pracownika za dużo ma.

Gość edgar huver
hahaha śmiać mi się chce z Ciebie:D:D:D zobacz Ona lata pierwszą klasą na wyspy z rodziną trzymając super samsunga w dłoni,spogląda na złoty zegarek,psika najdroższymi perfumami a Ty?.................piszesz na kafe:D:D:D hahahaha:D:D:D sory ale zabawna jesteś jak cholera zayebiście poprawiłaś mi humor od poniedziałku:D

Gość gość
kuzynka nie tylko bogata ale i w glowie ma poukladane bo samsungi sa swietne, mialam mozliwosc uzywac i samsungi i iphony i powiem jedno iphone to moze i fajny gadzet dla snobow,ale praktyczniejszy,wygodniejszy zawsze android i samsung

Gość edgar huver
a teraz Ci dowale to może zrozumiesz Bieda nie ma szans na takie atrakcje, Ty możesz sobie na działeczkę ROD pojechać najwyżej tramwajkiem:D jak masz na bilet:P pielic grządki. Ale co tam walniesz sobie grilla i wyobrazisz,że to garden party u prezydenta:D:D:D A wiesz czemu tak masz nie? Boś użalaczka a nie działaczka:P:D

Gość gość
Edgar - zazdrość to zła cecha ale czemu tak jedziesz do autorce... Wiesz czemu ona jej zazdrości - bo brak jej wiary w siebie ! Pewnie jest zakompleksiona, zawsze żyła skromnie lub w niedostatku i może po prostu dziewczyna nie umie zrozumieć czemu życie jest takie niesprawiedliwe i czemu los nie dzieli szczęściem po równo.

Gość edgar huver
a ja Właśnie jade motywacyjnie:P żeby skumała,że nie liczy się co mają inni tylko to co Ona sama ma i że jeśli chce się mieć to trzeba się starać i chcieć a nie biadolić jak to inni mają lepiej. Ja sam z bogatej rodziny nie jestem ale jakoś nie bolało mnie,że inni mają tylko jak chcialem to pracowałem. A,że nie osiągne nigdy zarobków Kulczyka to nie będe się wieszał:D

Gość gość
Niestety ja podobnie Jak Autorka jestem z ubogiej, rozbitej rodziny, cały "luksus" na jaki mogłam sobie w życiu pozwolić to kupienie nastoletniego auta za oszczędności i pieniądze dorabiane w czasie studiów. Mam 25 lat, nigdy nie byłam w związku, nie mam zbyt wielu znajomych/przyjaciół , nie wyglądam Jak Miss od paru miesięcy bezskutecznie szukaM pracy i wiesz co? Wkurzam się czasem na tzw ślepy los i nie umiem zrozumieć czemu nie mogłam dostać od życia trochę więcej..

Gość edgar huver
mogę pomóc zrozumieć też czemu życie jest niesprawiedliwe, wiecie czemu? bo jakby było równo to by było goowno:D wiem,że to takie gadanie ale kospnij się do Ugandy zobaczymy czy wolisz ją czy tę biedną działęczkę:P Pamiętaj nie ma to jak dom nawet jeśli był najgorszy nie ma co narzekać inni mieli wojnę w Bośni;)

Gość edgar huver
ludzie musicie umieć dopasować życie oraz potrzeby do swoich mozliwości, wiesz jak to jest zawsze chce się więcej. Masz auto jeździsz? Jeździsz ale chcialabyś jeździć Mercem albo czymś lepszym? Rozumiem to ale po co? Ten kto nie umie się cieszyć z tego co ma nie będzie szczęśliwy. Oczywiście trzeba(albo można) stawiać poprzeczkę coraz wyżej i wtedy każdy kolejny osiągnięty cel jest radością ale nic na chama bo się zajedziecie na śmierć.:P

Gość gość
Wiem Edgar że masz 100%racji. Ale pamiętaj że przeciętny człow iek niezadowolony że swojego życia nie patrzy co dzień na głodne dzieci z Etiopii tylko na sąsiadkę która ma lepiej... I z nią się porównuje i wpada w dołek. Ale Oczywiście masz rację ja gdy wpadam w dołek i zaczynam się uŻalac Zwykle powtarzam sobie że zawsze może być jeszcze gorzej i lepiej nie bluźnic ...

Gość zazdrosna małpa
Pochodzę z biednej rodziny. Mój ojciec pił. Mam 3 siostry 2 braci bracia wyjechali mają żony dzieci i nie ma z nimi kontaktu, siostry mają mężów i żyją ubogo.

Gość gość
A co do auta- nie przeszkadza mi to że to stara corsa.. Co najwyżej to że stoi przed blokiem podczas gdy ja idę na busa:)

Gość zazdrosna małpa
Kiedyś poszłam z nią do takiego butiku miałam urodziny kupiła mi tam piękną sukienkę,dwie bluzki, sweterek i spodnie. Minęło jakieś 2 lata a ja dalej to nosze podoba mi się i szanuje to bo było strasznie drogie.

Gość gość
To Zależy od charakteru są ludzie silni i optymistyczni, wierzący w siebie a inni wolą się dolować i zazdrościć. Charakter mamy w genach i kształtujemy głównie w dzieciństwie i cholernie ciężko jest się zmienić. Potrzeba BARDZO DUŻO pracy nad sobą by zmienić myślenie.

Gość edgar huver
to musi skończyć patrzeć na sąsiadkę. No co Wy gadacie,że porównujecie się do innych?:O Kużwa ciężkie są Wasze życia:D

Gość edgar huver
guzik prawda, trzeba być tylko pozytywnym i pozytywnie nastawionym, zawsze na "TAK" zacznij od dziś a zobaczysz,że wejdzie to w krew i będzie nalogiem;) Choć czasem widzę,że inni się denerwują,że ja się nie przejmuje. Ale czym mam się przejmować jak wiem na pewno,że zawsze będzie lepiej!

Gość gość
Edgar tak Jak napisałam masz rację w wielu sprawach ale widocznie mamy różne charaktery i różne perspektywy i Raczej się nie dogadamy : -)

Gość edgar huver
i zawsze jest! a to dlatego,że wierzę,iż będzie a wiara to połowa sukcesu. To takie czcze gadane ale jeśli myślisz pozytywnie to emanujesz pozytywną na oko niezauważalną energią a wtedy ludzie są bardziej przychylni,łatwiej o kontakty,łatwiej coś załatwić,chętniej pomogą itd To reakcja łańcuchowa rozumiesz? Jak widać po Twojej minie zadowolenie i chęć do życia to chętnie się odezwę jeśli widzę sztywniarę to ominę bokiem:)

Gość gość
Ja się wyleczyłam z zazdrości i nie robie tego. To co widzimu jest różne od rzeczywistości. Skąd wiesz, kim jej mąż jest naprawdę lub co ich w życiu jeszcze czeka. Każdy ma swój garb do dżwigania i oni także.

Gość edgar huver
a jak tak się myśli bo Ona ma,bo Ona jedzie,bo Ona kupiła to trudno o promienny wyraz twarzy więc uchodzisz za bufona a bufonowi to ciezko się skumplować:P

Gość Cruella DeMon
Ja mam iPhone 5s Gold , i 2014 mercedes c250 NO i co z tego ? Jak sie pracuje a nie gapi na innych to sie ma :p

Gość edgar huver
Ty piszesz,że pewnie się nie dogadamy bo mamy inne podejćie,pewnie tak ale ja po prostu idę na łatwiznę,tak jest łatwiej: nie chcieć,nie przejmować się,nie myśleć co mają inni. Po co mi to? Ja wolę swoje łatwiejsze bez zmartwień życie.

Gość gość
Ona jest perfekcyjna. Pracuje przy małym dziecku, zajmuje się domem. Jest szczęśliwa. Zawsze super zorganizowana.

Gość edgar huver
a ja nawet nie wiem,że istnieje coś takiego jak iPhone 5s Gold:D:D:D

Gość gość
Gardze takimi ludźmi. Zazdrośnicy to zakały społeczne .. Jesteście na dnie i zawsze będziecie, bo żywicie się swoim jadem parszywe kreatury