Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 28 i coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze lepiej zyc w pojedynke

Polecane posty

Gość gość
rzeczywiscie, lepiej nagrać sobie robotę, np rodząc dziecko- i juz masz co robic i wytłumaczenie, dlaczego ambitnie sie nie rozwijasz:)

Gość gość
znam taka jedna co tez tak twierdzi jak autorka--gruba,brzydka,bez znajomych,wiecznie z mamusia wszedzie,i uwaza sie za niewiadomo co,a mama tylko po sasiadkach opowiada jakby chciala zeby Ewa kogos miala,bo wszedzie samam i sama ,ale Ewunia niestety nikt sie jak dotad nie zainteresowal mimo ze 30 cha na karku

Gość gość
studia skonczylam,prace dobra mam to ilez bede ambitnie sie rozwijac?:D bez przesady,

Gość gość
165 60 brunetka dlugie wlosy, geste piersi rozmiar "D" twoj maz na taka brzydule by polecial:)

Gość gość
racja, przeciez studia to juz szczyt, masz racje, dosyc tego rozwijania, czas do garów:):):) o matko...

Gość gość
napewno by nie poelcial na taka tlusta krowe,woli szczuplejsze a nie 60 kilogramowe slonice:)

Gość gość
to ja w ciazy w 9 mcu wazylam 61 kg,a teraz 52 wiec chwalisz sie tu tlustym cielskiem?nie pograzaj sie bardziej:D

Gość gość
60 kilo to słonica?:D ty masz cos z glowa:) a te wielkie piersi to z czego? kobieca sylwetka wciecie w talii :) polecialby wam sie wydaje,ze mezcyzzni lubia te wychudzone dziwadla

Gość gość
już widać ze czujesz sie zagrozona i we wszystkim kłamiesz, skoro taką laske nazywasz słonica..spadam, bo juz widze kto ma racje, mężatki to dopiero frustratki

gość napewno by nie poelcial na taka tlusta krowe,woli szczuplejsze a nie 60 kilogramowe sloniceusmiech.gif " . :D

Gość gość
a Ty stara panno wolisz mezow innych kobiet bo zaden wolny Cie nie chce?

Gość gość
wole nie miec nikogo:o nawet twojego meza bym nie chciala fuj:)

Gość gość
165 i 60 kilo to slonica,rozumiem 175 a taki karakan to by sie napewno mojemu mezowi nie spodobal i na dodatek z nadwaga

Gość gość
od kiedy 60 kilo to slonica?:o chore a 65 to juz 2 slonice:D a 70 i w gore? jak widze wiekszosc kobiet na ulicach wazy podobnie co ja i wiecej a te stare(40 ) to juz mega upasione D

Gość gość
tylko taka różnica że twój mąż sam do takiej `starej panny` leci a do ciebie nie, a że ona może sobie pozwolić na luksus wyboru, bo ma cos innego do zaoferowania poza magistrem w praniu i pieluchach..

Gość rodionov
No niezły pojedynek słowny

Gość gość
szkoda tylko ze męzatki przegrywaja na starcie...

Gość gość
zreszta po mnie tych 60 kilo mocno nie widac jak juz mowilam mam duzy biust:) i spory tylek:))

Gość gość
moj ma wszystko co potzreba w domu juz tyle lat i nigdy nie dal mi powodu do zadrosci,po ciazy nie ma sladu i nie mam 40 lat:D a ty stara panno utwierdzaj sie dalej w przekonaniu ze jestes piekna ,tyle ze sama jak patyk i co Ci po tych hobby czy pracy jak nie masz ukochanej osoby z ktora mozna dzielic radosci i smutki nie wspominajac o nwspanialym sexie z ukochana osoba,ale dla Ciebie to sa rzeczy abstrakcyjne wiec zycze Ci tylko powodzenia obys na starosc nie sfiksowala i za 20 lat to samo tu napisala,spadam bo ruszam z rodzinka na wycieczke a Ty smec tutaj o swoim szczesliwym staropanienstwie i samotnosci--przynajmniej w wirtualnym siwcie masz do kogo gebe otworzyc,zegnam:)

Gość gość
widac jak bardzo jestes szczesliwa skoro przekonujesz o tym anonimy w sieci...idz, idz do marketu z dziecmi i mężem, baw sie dobrze, a jak po pracy twój mąż bedzie miedzy moimi nogami to zapytam go jak sie bawiliscie:)

Gość rodionov
FLAWLESS VICTORY

Gość MoniczkaZWawy23
Nie mam nic do samotnych i do zonatych, ale jak widze taką idiotkę, co dowartościowuje się jadąc po tych starych pannach, jak ona mówi, to z chęcią udowodniłabym jej, jak łatwo jej męża mogłabym mieć. Jestem bardzo ładna i bez problemu mam co chcę- i z chęcią pokazałabym jaką iluzją jest ten jej partner.

Gość gość
Większość komentarzy na poziomie przekup z targowiska. Uważam, że nie ma sensu sobie dogryzać kto ma lepiej a kto gorzej czy mężatka czy panna, na to nie ma reguły.

Gość gość
a ja samotna od zawsze,mam 42 lata ,prace,niezaleznosc,ale samotnosc doskwiera zwlaszcza ze wszscy wokol maja szczesliwe rodziny,dzieci,nowe domy a ja ciagle w miejscu i sama

Rzeczywiście chyba lepiej żyć w pojedynkę: Rodzisz się, żyjesz, pracujesz, umierasz... C'est la vie...

Gość gość
gość ostatni- widać po twoim ip ze to ta sama osoba co ta mężatka!! ale wstyd:D:D:D:D

Gość gość
ja przez cale zycie bylam ladna,wybieralam,przebieralam,kochankow mialam na peczki a dzis jestem samotna,bo nie wiezialam co sie naprawde w zyciu liczy

Gość gość
uwiedzenie tych mezow idealnych to tylko i wylaczni kwestia checi:)

Gość Olga122
A ja mam kochanego męża, za chwilę spodziewamy się córeczki i nie zamieniłabym swojego życia na żadne inne:) Skończyłam dwa kierunki studiów( magisterskie i licencjackie), popracowałam parę lat, teraz rok czasu będę na urlopie macierzyńskim, potem wrócę do pracy. Siedząc w domu uczę się języka i nadal rozwijam. Swojego życia nie chciałabym opierać tylko na rozwoju zawodowym (choć jest on dla mnie ważny), bo to nie jest w życiu najważniejsze. A wszystkim sfrustrowanym kobietom, które udowadniają tutaj, że nadawałyby się tylko na kochanki naszych mężów, życzę szczęścia, miłości i żeby ktoś Was w końcu zechciał ( na stałe, nie do łóżka tylko), może przestaniecie być takie zgorzkniałe...

Gość gość
Olga122 a maz to twoj 1szy partner sexualny? ile jestescie po slubie? jak dlugo sie znacie?