Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia787

Przestałam pić

Polecane posty

Gość gość
A ja zczolem pic kotku:-) bar o 8mej otwierają, jeszcze 2 godziny;-)ale se walne browarka ,zimnego miód. Ale sie ten czas ciagnie rany bombel:-(

Gość gość
Witam,,,,Sylwio bardzo sie ciesze,,,jestem tu codziennie,,i podczytuje,,,tylko teraz komp mialam zepsuty,,,Trzymaj tak dalej,,,Ewa,

Gość gość
ewa, zastrzeż sobie jakiegoś nicka, bo jesteś irytująca z tym podpisywaniem. Nie umiesz korzystać z pospolitego forum? zamiast gość wpisz co tam chcesz i po sprawie,,,gość :p

Gość gość
Oj gosciu milutko mi,,,,Ewa

Gość sylwia787
dajcie spokój Ewie co was obchodzi czy się podpisuje tak a nie inaczej!

Gość gość
Witajcie,,,,Dzieki Sylwio,,,,Pozdrawiam,,,Ewa

Gość Trzymam kciukiiiii
Witam dziewczyny,Sylwia gratulacje,jeszcze długa droga przed toba ale z kazdym dniem jestes bliżej celu,jak juz troche wyjedziesz na prosta to sama nie bedziesz mogła uwierzyć ze tak zylas,ze niszczylas siebie,i bedziesz z siebie dumna ze nic ci juz z zycia nie umknie.milego dnia dla was,tych walczących i tych wspierających ( Ewa ;-) ) Niestety nick Majka jest zajety,wogole ciezko znalezc cos wolne go.

Gość gość
Witam w Mikolajkowy dzien,,,,,Pozdrawiam wytrwalych,,,Sylwio u Ciebie wszystko oki,?Ewa.

Gość sylwia787
Cześć Ewo-tak trzymam się z daleka od alkoholu ale dzisiaj mnie nosi cholernie!!!!! To chyba te wiatry mam nadzieję, że przytrzymam jakoś... czego sobie i każdemu życzę!!!

Gość dnoe346799522
czuje sie dnem.. przez alkohol zrobilan juz wiele glupich rzeczy, a dzis czuje ze wpadlam w to po uszy. alkohol zniszczyl tyle noich relacji, szans, przyniosl okropny wsttd.. chce to rzucic raz na zawsze, zaczac nowe zyxie bez alkoholu, na trzezwo. tylko jak?

Gość sylwia787
Ja po prostu modle sie jak myśle o alkoholu-jest cieżko-ale jak nie postanowisz od razu nie pić -to nic z tego nie bedzie. Ja do teraz sie morduje, bo jakieś myśli i. pokusy są ale każdego ranka jak wstaje jestem dumna, że budzę sie trzeźwa. Nie pij ze mna będziemy razem

Gość gość
Witam,,,,tez tak bywalo ,,pierwsze mysli po przebudzeniu,,,,to o ktorej sobie wypije,,,juz sobie planowalam,,,,,cos okropnego,,,,,Teraz nie mysle wcale ,,Swiat jest piekny jak patrzy sie na trzezwo,,,,Pozdrawiam ,,Ewa,,,

Gość gość
Ewa wita Was,,,,co tu taka cisza ?,,,,Sylwia hejka,,,,

Gość sylwia787
Hej Ewo, nie wiem chyba jakoś święta przed nami i każdy wpada w wir pracy. A jak u Ciebie? Lubisz święta?

Gość gość
a ja mam zamiar pic bo to jedyne co pomaga :) i mam w dooopie wszystko

Gość sylwia787
to gościu pij a pogoda i alkohol Cię wykończą...

Gość virtuozo
polki nie dość że brzydkie to jeszcze chleją i przeklinają, porażka ;/

Gość sylwia787
sam jesteś brzydki :)

Gość gość
milej nocki zycze Wam,,,Sylwio My wiemy ze jestesmy ladne i zgrabne,,,Pozdrowko,,,,Ewa,,,,

Gość sylwia787
Cześć wszystkim :) dopadły mnie wspomnienia z ...grypy. Leczyłam się oczywiście herbatą z 100 a nawet dwiema aż nie usnęłam...Przechodziłam dziś koło monopola i aż westchnęłam... Kto zna super sposób bezalkoholowy na grypę?

Gość gość
witam,,,w sobotni mrozny poranek,,,Ewa

Gość jeszcze nie może juz
Cześć Wam. Trafilam tu bo mam kaca, noe musze wam pisac jak sie czuje i ze najchetniej walnelabym klina zeby nie meczylo. Wczoraj tez tak zrobilam i pociagnelam do wieczora z 5 piwami. Co robic? Jak sie przemczyc? Jak dac rade i jak nie pic?

Gość jeszcze nie może juz
Cześć Wam. Trafilam tu bo mam kaca, noe musze wam pisac jak sie czuje i ze najchetniej walnelabym klina zeby nie meczylo. Wczoraj tez tak zrobilam i pociagnelam do wieczora z 5 piwami. Co robic? Jak sie przemczyc? Jak dac rade i jak nie pic?

Gość gość
poprostu

Gość sylwia787
Cześć-mroźno a śniegu niet. Troche szkoda :-( ja miałam taki sposób że sprzatałam, glancowałam dom, po południu telewizor, tabletka ziołowa i spać. Najgorsze są pierwsze dni ale jak je przejdziesz to już tylko z górki. Dopada cheć napicia się ale jak jesteś tyle trzeźwa to mówisz Stop.

Gość sylwia787
Najgorszy ucisk w głowie-bez wódki juz na drugi dzien go nie ma, poty i koszmary do 3 dni, potem mijaja! Wytrwaj bo warto czuć się inaczej!

Gość jeszcze nie a może juz
Sylwia dzielna babka z Ciebie. Ja nie mam ciagu, wczoraj aby przecholowalam i zdycham. Ale fakt ze przez kilka ostatnich dni po 2 piwa pilam. Najgorsze jest to ze mam takiego moralniaka, wstyd mi przed dzieckiem duzo juz rozumie. Chcialabym w ogóle nie pić byc inna, nie zaczynac bo nie mam umiaru. Może kac przejdzie a dziecko bedzie pamietac. Jest mi cholernie wstyd i zle z tym. Nie wiem przeprosić obiecać

Gość jeszcze nie a może juz
Zrobilam sobie herbatę, przebralam dziecko i biore sie za sprzatanie. Powiedzcie ze nic sie nie stalo, nie wiem cokolwiek

Gość gość
Nie składaj dziecku obietnic których nie dotrzymasz, bo to słabe...

Gość sylwia787
Dziecko Cie kocha i wybaczy bo jesteś dla niego najdroższa osoba na świecie. Najważniejsze że podejmujesz dobre kroki. Słuchaj własnego serca-napewno bedzie lepiej niż jest.