Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCsfen

Singielka dziewczyna bardzo atrakcyjna ale sama od ponad roku

Polecane posty

Gość tralalilalila
18:48 daj spokój :-P giną w tłumie bo takich jak one jest 80% Nie twierdze ze szpilki to zły pomysł ale trzeba umieć je nosić

Gość gość
ładna kobieta, że nie ma powodzenia :) Dobre sobie

Gość gość
Przecież nie chodzi o samo powodzenie, a zwłaszcza powodzenie liczone w jednostkach ludzkich ;)

Gość gośćKamila
Ciągle tylko ten wygląd i wygląd... o mnie mówią: "zadbana,elegancka, wiec chyba nie ma w tym nic zlego' . Koncze te dyskusje, ide po prostu żyć i nie przejmowac sie o tym, co o mnie pomysli jakis chlopak/mezczyzna. Pamiętajcie jednak jedno: "cicha woda brzegi rwie" i nawet nie wiecie, ile mam zaniedbanych, nieatrakcyjnych koleżanek, ale za to jakie przeżycia i "życiowe akcje" mają za sobą .... hoho ;D Wolę jednak opinię tej mega atrakcyjnej ale spokojnej, i przy okazji mającej własne życie ;D Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję za wszystkie cenne wypowiedzi :)

Gość gość
Nie chce mi się wszystkiego czytać, ale powiem wam dlaczego atrakcyjna fajna kobieta może być długo singielką. Na swoim przykładzie :) To proste. Taka kobieta zna swoją wartość i nie ma parcia na związek dla związku, bo wie, że i tak zawsze znajdzie się chętny, więc może sobie czekać ile chce, na tego który będzie dla niej super. Chętnych jest wielu, toteż ona nie musi brać pierwszego lepszego co się napatoczył jak jej brzydsze koleżanki lub tkwić w związkach z facetami, którzy na to nie zasługują jak również jej brzydkie koleżanki, które mają drastycznie niską samoocenę i uważają, że kolejnego faceta nie znajdą. Atrakcyjna singielka może sobie wybierać toteż poczeka na faceta, który będzie miał pełen pakiet, nie będzie dupkiem tylko dżentelmenem. Spokojnie poczeka na najlepsze co może dostać, gdyż ma pewność, że za miesiąc, za dwa, za rok, za pieć lat zawsze będą chętni i zawsze będzie miała branie, toteż może się wyluzować, ka pe wu ;)

Gość lulululi
Byłam z facetem, który na początku był wniebowziety że ma taką kobietę jak ja. Zapytał mnie, że przecież mogę mieć każdego to dlaczego jestem z nim!!?? twierdził że jestem piękna. Po jakimś czasie zaczęły się schody. Jak gdzieś wychodzilismy i jakiś facet obejrzał się na mnie były pytania czy go znam :D szukałam lepszej pracy, to nagle było źle, bo jak to ujął kariera jest dla mnie ważniejsza od niego. Widział moja pewność siebitegoo ze faceci się za mną ogladaja więc po czasie zaczął mnie dreczyc psychicznie. Były teksty typu: masz za małe cycki, za mały tyłek, włosy mu się nie podobaja, styl mam nie taki, jestem beznadziejna, brzydka itp. I wiecie co?? Zrozumiałam że on jest strasznie zakompleksiony!!!! Wiedział że mogę mieć kazdego, że jestem ambitnA, chce mieć lepszą pracę i bal się ze może będę kiedyś madrzejsza od niego, że będę więcej zarabiać i dlatego chciał zrobić ze mnie szara myszkę, niepewna siebie kobiete. Powiem wam jedno, faceci chcą głupią, mało ambitną kobiete, bo to oni muszą być najlepsi w zwiazku. Lubią kobietę która nie ma własnego zdania bo taka można łatwo kierować i się nie przeciwstawi!! Facet to musi być ten co jest najmadrzejszy, najlepiej zarabia, a kobieta ma go słuchać, ma być brzydka żeby nikt na nią nie spojrzał, żeby facet nie wyczuwam zagrozenia. Najlepiej żeby nie miała własnego zdania siedziała cicho i słuchała faceta i była na jego łasce. Bycie atrakcyjną nie jest wcale takie wspaniałe. Faceci boją się takich kobiet! Za duża konkurencja!

Gość gośćKamila
...po części podpisuję się pod Twoimi słowami... mnie wychwalał, ale nie pozwalał wychodzić nawet z domu samej. Coś w tym jest - oni widzą w nas zagrożenie i chcą na siłę być też kimś lepszym... no ale po co? skoro takie kobiety jak my decydują się z kimś być, to znaczy że !dziękuję z Twoją wypowiedź, teraz widzę, że po prostu nie warto być z zakompleksionym mężczyzną. Mimo wszystko ...

Gość gość
''na faceta, który będzie miał pełen pakiet, nie będzie dupkiem tylko dżentelmenem.'' czyli każdy który nie jest bogatym przystojniakiem to d**ek?

Gość tralalilalila
GoscKamila, Lulu ... Źle wybralyście :-( Ale nie generalizujcie, są też normalni , niezakompleksieni faceci ;-) np. Zbereznik :-P

ty mnie tak nie komplementuj bo chyba nie wiesz, ze i tak cale swiateczne ciasto juz zlajdlem... :P:)

Gość tralalilalila
Więcej nie zamierzam komlementować

Gość tralalilalila
Udało udało :-) mieszkamy razem, to juz rok razem, wiec coś wam nie wyszło z waszymi proroctwami ze nikt ze mną nie wytrzyma dłużej jak miesiąc :-P

Gość lulululi
Zbereznik właśnie ostatnio doskwiera mi samotność i sama nie wiem czy jestem już gotowa...

wiesz ze ostatnio czytalem ze kobiety jesli kochaja faceta chca przebywac z nim 70 procent czasu, a facet jak kocha kobiete to chce tylko 30... ;) mi czasem jest juz az za duzo i wyszedl bym gdzies sam czy pobyl sam a moge praktycznie tylko jak do rodzicow wyjade, albo w delegacje... :) :P

Gość gość
taka kobieta najczęściej poluje na żonatych więc to singielka romansująca i mająca seks przygodny

Gość lulululi
Ja już jestem sama 3 lata. Nie narzekam jakoś bardzo na to, że nie mam faceta. Cieszę się że robię to co chce, jestem wolną i niezależna, ale czasem brakuje mi żeby mężczyzna mnie przytulil, pocalowal, spojrzał na mnie z pozadaniem, wypiescil :P no i brakuje mi SEKSU!!

Gość tralalilalila
Ale to bzdury zbereznik, myślę ze to raczej zależy od stopnia intro - lub ekstrawertyzmu. I od tego ile czasu wczesniej było się samemu, w znaczeniu im dłużej, tym bardziej się polubilo bycie samemu :-P

Gość gość
lulululi dziś nie kłam! na pewno uprawiasz z kimś seks tylko nie chcesz sie przyznać. Najlepsi są żonaci każda singielka to wie

e... od poczatku studiow praktycznie non stop mam jakas tam dziewczyne i powiem wam ze wy kobiety generalnie, w dluzszej perspektywie, jestescie meczace... ;)

Gość lulululi
A na cholerę mi żonaty??? Mało mam problemow??? :D

malgoska a ty to kilku nikow masz bo mi sie juz miesza, lalalalila, lululi... :D wezcie sobie kurde jakies normalnie niki porobcie i zarejestrujcie bo nie wiadomo z kim sie gada... :)

Gość gość
,, ze wy kobiety generalnie, w dluzszej perspektywie, jestescie meczace... oczko.gif,, jak by to nie patrzeć to większość kobiet znęca się psychicznie :D

Gość lulululi
Wszystko ma swoje plusy i minusy :P