Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągły stres sposoby

Polecane posty

Gość gość
tak, bez recepty

Gość gość
w ogóle to przez internet jest tańszy. Tylko wiesz, to jest suplement diety, więc jkichś spektakularnych efektów może nie być. Zastanów się :)

Po co faszerować się chemią która i tak raczej nie pomoże a może zaszkodzić. Czy nie lepiej zrzucić tradycyjnie i naturalnie te parę kg Chodząc do Sauny i basen??!!

Gość gość
xanax,brał 10 dni i tylko wg zalecenia na noc więc przesypiał noc,ale w dniu kiedy poszedł do lekarza i okazało się,że nie wyolbrzymiam,że jest problem wymusiłam na nim złożenie wypowiedzenia w pracy,siedzaił w domku 2tygodnie,szybko nowa praca go znalazła.leki i lekarz już nie mają w czym pomagać.:)

Gość gość
chłopie sauna jak ktoś ma nerwicę lękową to raczej zły pomysł, mając taką nerwicę zazwyczaj człek boi się gorąca, zamkniętego pomieszczenia i od razu w takim gorącu dostał by ataku lęku z tej duchoty, chyba nie wiesz co to nerwica lękowa

No jeśli ktoś jest chory to i z rzuceniem nadwagi będzie duży problem. Sauna też nie jest wskazana jeśli ktoś ma problemy z sercem czy nadciśnieniem. Ale jeśli ktoś jest zdrowy i ma tylko lekką nadwagę To sauna mu nie zaszkodzi.

Gość gość

trening jogi, oczywiście to nie tylko wdechy i wydechy ale samokontrola nad własnym ciałem i duszą sam głęboki wdech i wydech daje ci już kontrolę nad własnym ciałem w połączeniu z treningiem twoje ciało jest wolne od całego syfu