Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Altemann

Czemu jeszcze jestescie w Polsce

Polecane posty

Gość gość
11.11.13 Widziałam Dało mi to do myślenia że w każdym kraju może byś politycznie podobnie- czyli zawsze źli przeciwko dobrym. Jednak my musimy bronić swoich interesów sami, bo albo wschodni sąsiad nas ustawi, albo zachodni a władza powinna nam sprzyjać a nie odwrotnie!

Gość gość
My potrzebujemy żeby Ci którzy teraz rządzą nie mieli nic do powiedzenia w przyszłości-zero opozycji! A jak do tego dojść skoro wśród nas są głupio mądrzy?

Gość gość
juz widze, jak Polsce bedzie sie zylo dostatnio, kiedy, gospodarke beda trzymac mohery i kibole a reszta stawiac pomniki:):)

Gość gość
Jednak my musimy bronić swoich interesów sami, bo albo wschodni sąsiad nas ustawi, albo zachodni a władza powinna nam sprzyjać a nie odwrotnie! _________________ ale pewne fakty juz nas dziwic nie powinny od pokolen albo wschod albo zachod nas chcial zlupic ! nie moge pojac dlaczego naszym politykom tk malo albo i wcale nie zalezy na naszym kraju ?! gdzie podzial sie u tych ludzi honor i odpowiedzialnosc za nasz wspolny kraj ?!

Gość gość
11.11.13 problem w tym że poza obecną opozycją nikt z nich prawdziwym Polakiem nie jest i nie służył nie służy i nigdy nie będzie służył interesom polski.:( Mnie dziwi bardziej że wyborcy się na to wszystko godzą.

Gość gość
i glosuja nadal jak glosowali to jest chore

Gość gość
Przepraszam powyżej miałam na myśli PO a nie obecną opozycję

Gość gość
chory to jest Macierewicz , Hofman i Kaczor :)

Gość gość
hmm jestem od ponad 2 lat w DE. cala rodzina. mamy prace,meiszkanie, kupilismy auto... nie mialabym tego w PL: jezyka sie uczymy. nie ma latwo, ale mega ciezko tez nie jest. chce tu zostac,nie tesknie za polska. mam tu znajomych, swoje zycie,normalna wyplate.

Gość gość
no i już "sekta antypisa" bzdury p******i. przypominam że ten straszny kaczor już rządził i naprawdę lepiej ludziom się żyło. ale matołom którzy mają g***o we łbach ni przetłumaczysz, bo nawet jak tusk kazałby im żreć trawę to oni by jeszcze mu klaskali że taki dobry jest. tak są zmanipulowani propagandą, no po prostu szkoda słów.

Gość gość
2013-11-11 20:56:34 no właśnie nie Po tylko Pis sprzyja polakom

Gość gość
chorzy to oni sa wszyscy ta to jest jak swinie dorwia sie do koryta wiecznie im malo wstyd za polskich politykow

Gość gość
Lepiej za kaczora? hehe, niby w czym? Dolicz do tego.ze teraz jest autentyczny kryzys swiatowy i nie ja to wymyslilam wystarczy poczytac gazety na swiecie, a nie tylko Dziennik POlski,

Gość gość
"chory to jest Macierewicz , Hofman i Kaczor" x ty się przejdź do psychiatry na badania kontrolne.

Gość gość
"Lepiej za kaczora? hehe, niby w czym? Dolicz do tego.ze teraz jest autentyczny kryzys swiatowy i nie ja to wymyslilam wystarczy poczytac gazety na swiecie, a nie tylko Dziennik POlski" x a pewnie że lepiej bo gdy pis rządził to obniżał podatki, koszty pracy no i walczył z przestępczością.

Gość gość
Tusk to jak Putin albo jeszcze gorszy jakiś... Polacy nie powinni byli nigdy go wybrać Teraz w kłamaniu się wyrobił, ale trzeba go było śledzić x lat temu, kiedy nie potrafił ukryć tego że nie ma dobrych intencji. Zagłuszył facet sumienia większości z nas tym o czym inni mogą tylko pomarzyć. Teraz wybory nie muszą już być wolne-nikt tego nie skontroluje Nie liczyłbym na uczciwy wynik!

Gość gość
chorzy to oni sa wszyscy ta to jest jak swinie dorwia sie do koryta wiecznie im malo wstyd za polskich politykow xx ty sie wstydz lepiej za swą polszczyzne, "patrioto" . DorWIĄ;);). Najlatwiej krytykowac kogoś, najtrudniej spojrzec krytycznie na siebie.

Gość gość
Pomodlę się, żeby PiS wygrało następne wybory, porządny prysznic niektórym by się przydał,przestaną podskakiwać.

Gość gość
Jeny nawet tutaj pisdzielce wypisują te swoje bełkotliwe hasełka.

Gość gość
Oby tak nie było że znowu wybory sfałszują bo przewaga będzie np.7-12% Ale jeśli my będziemy konsekwentni a reszta się rozproszy to mamy szansę że coś zmieni się na lepsze!

Gość gość
Pis bez opozycji? Chyba komuś się marzy naprawdę :D ! Polak Polakowi wilkiem! Czytają, słuchają, grunt to własne zdanie mieć! :)