Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Altemann

Czemu jeszcze jestescie w Polsce

Polecane posty

Gość gość
Jest ciut lepiej teraz tu,biednie to fakt ale nigdy stąd nie wyjadę :)

Gość gość
Ja np. czekam aż wszyscy wyjedziecie i wówczas to wszystko co zostanie będzie dla mnie:)

Gość gość
Najwięcej Kaczor miesza w tym kraju :-oTusk też może nie za dobry ,ale Kaczor to siedlisko nienawiści :-o

Gość gość
Nosz kurde będę misiała się podzielić z 11.11.13

Gość gość
Nie wyjedziemy,ja nie :D Długo będziesz musiał czekac ,szabrowniku ;) Byłam w Londynie u kolezanki ostatnio...osz kurffa jak ona żyje :-o i po co ?

Gość gość
wszyscy tak zyja na emigracji ale malo ktory sie do tego potrafi przyzynac bo potrafic tez trzeba umiec ;)

Gość gość
Też nie wyjeżdżam nie ma bata,tu jest moje miejsce na świecie:)Byłam w wielu krajach turystycznie.Piękne te kraje ,ale wracam do Polski bo kocham tu być :)

Gość gość
11.11.13 toż to największe błogosławieństwo dla polski gdyby Tusk nigdy samodzielnie nie rządził, no ale stało się rządził, rządzi a jedyna kontra to Kaczyński-nigdy samodzielnie nie rządził i krótko a zrobił najwięcej dla nas.

Gość gość
Mam swoje mieszkanie ,małe przytulne w pięknym miejscu.wszędzie blisko.sąsiedzi uśmiechnięci,pomocni .pracuję ,zarabiam byle jak ale starczy .Jestem u siebie ,nie potrzebuję luxusowych rzeczy ,Żyję i mam bliskich przy sobie :)polska :)

Gość gość
zeby tego ciula Tuska nikt nie wybral to bysmy sie teraz w takim gnojjju nie babrali zlodziej ! ciuuuul bez odrobiny honoru ! wlasny kraj sprzedal i zaprzepascil ! sp. Kaczynski to jedyny prezydent dobry jakiego mial nasz kraj no ale ruskie cwoki go ukatrupily

Gość gość
Mnie tu jest dobrze, pracę dobrą mamy, chatę też, kredytu nie mamy:D Po co?

Gość gość
Masz,co Kaczyński zrobił wczoraj :-o Obchodził odzyskanie niepodległości ,wczoraj !!!!!!!!!! Żeby nie iść z innym motłochem dziś .To jest normalne ??????

Gość gość
11.11.13 [zgłoś do usunięcia]- święta racja! Prezydent którego mamy teraz nikt nie skrytykuje- a nam wstyd że czyta z kartki nawet na pogrzebie przyjaciela swego!

Gość gość
Kurffa wypiertttalaj z tym Kaczyńskim 😠

Gość gość
Mnie bez różnicy, ale Wam życzę rządów Kaczyńskiego, dopiero będzie płacz...

Gość gość
Lepszy Tusk 1000 razy ,bo jakby się Kaczyński dorwał ...................to czarno to widzę :-o

Gość gość
Jak to Kaczyński nie rządził samodzielnie? I jeszcze miał wtedy braciszka prezydenta, równie nieudolnego. I co takiego zrobili dla kraju? Na świecie była wtedy dobra koniunktura to się chwalili że to dzięki nim, śmieszne to było. A kręciło się dzięki eksportowi i to do Niemiec, na które oni próbowali szabelką machać, żałosne to było. Dwa nieudaczniki.

Gość gość
Tusk to dno i wlasnie ta bieda ianczej w jego ustach ...zielona irlandia hahahahhaha Kaczynskiego tego dobrego juz nie ma a ten nie interesuje mnie niogo nie ma w tym kraju kto by dobrze rzadzil

Gość asieńkabc
nom... :o w głowie mam kiszki :o🖐️ Poza tym mam schorowaną mamę i siostrę w ciąży. Chciałabym tu mieć pracę i pomóc jej odchować dzieci. Dzieci to jedyne istoty ludzkie, które ze mną chcą rozmawiać...

Gość gość
11.11.13 [zgłoś do usunięcia] nawet łzy nie uronię chyba że łzy szczęścia, ale to nie jest realne w kraju w którym zawsze walka dobra ze złem się toczyła Gdzie jeden na drugiego donosił by mu lepiej było! Nie sprawi nikt, by takich ludzi, którzy nie maja uczciwości za grosz w sobie nie było wśród nas! Oni zawsze będą chodzili z podniesionymi głowami do góry pełni dumy i pewni swej nieskazitelności! Położenie nasze niekorzystne sprawia że z jednej strony moglibyśmy a z drugiej strony nie możemy mieć dobrze.

Gość gość
11.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Jak to Kaczyński nie rządził samodzielnie? I jeszcze miał wtedy braciszka prezydenta, równie nieudolnego. I co takiego zrobili dla kraju? Na świecie była wtedy dobra koniunktura to się chwalili że to dzięki nim, śmieszne to było. A kręciło się dzięki eksportowi i to do Niemiec, na które oni próbowali szabelką machać, żałosne to było. Dwa nieudaczn... Nigdy Prawo I Sprawiedliwość nie rządziła w Polsce samodzielnie! Platforma Obywatelska tak! -ALE PIS NIGDY W HISTORI! Poczytaj historię przyda Ci się na przyszłość!

Gość gość
PO Nigdy !!!! zlodzieje oszusci doprowadzili Polske do biedy ustanawiaja przepisy pod siebie nie licza sie z ludzmi !

Gość gość
A widać po stylu pisania kto za jaką partią się opowiada. Ci źli wulgarni i agresywni są za PO a wszyscy normalni za Pisem-a wiadomo że oni nie krzyczą nie siedzą tutaj i nie tracą czasu na głupoty.

Gość gość
Nigdy Prawo I Sprawiedliwość nie rządziła w Polsce samodzielnie! Platforma Obywatelska tak! -ALE PIS NIGDY W HISTORI! Poczytaj historię przyda Ci się na przyszłość! xxxxxx Aa, widzę że mam do czynienia z gimnazjalistą, który nie pamięta jak rządziło PiS. To wiele zmienia.

Gość gość
W Polsce ja jestem gospodynia, moge pokazac obcokrajowcom swoj piekny dom, miasto, zabytki, przyrodę, towarzystwo na poziomie. Za granicą moge najwyzej budzic zdumienie jesli nie myję kibli, no i lekka pogarde, bo Polakow maja głownie za sprzataczy ( no i zlodzei)

Gość gość
11.11.13 Gdyby Pis rządził samodzielnie to nikt by z polski nie wyjechał-tak dobrze by się żyło wszystkim.

Gość gość
ale i tak są tacy którym się wydaje że wiedzą kto i jak rządził:) i TACY LUDZIE W POLSCE GŁOSUJĄ!-JAK MA BYĆ DOBRZE?

Gość gość
Polska jest wspanialym krajem z tardycjami ! :) Zobaczcie ilu obcokrajowcow zamieszkalo u Nas i maja jak najlepsze zdanie o Nas zatem nie plujmy sami na siebie tylko uszanujmy to jacy jestesmy Obcy potrafia lepiej to doecnic jak My sami :) ogladaliscie dzisiaj rano TVN i wypowiadajacych sie tam obcokrajowcow ktorzy zamieszkuja Polske to obejrzyjcie :)

Gość gość
gdyby PiS doszedl do wladzy, faktycznie zaczelaby sie zastanawiac, co ja to jeszcze robie.Zostałyby mohery, kibole no i mgla smoleńska.

Gość gość
mgla jestes i bez tego bo brak ci charakteru zatem ....mala strata :) myslenie nie boli uzyj zatem mozgu