Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z 12 lat starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość
Panie Piotrze B, dla informacji, czuje sie swietnie, chodzi o to, ze na tym forum jeszcze nikt nic dobrego lub pozytywnego nie napisal, obojetnie jaka sytuacja, jaki zwiazek wszystko jest beee i na nie, a co Pan za rade jej udzieli, cudze zwiazki sie latwo krytykuje. Ja zyje w normalnym zwiazku od 20 lat, moze wlasnie dlatego potrafie normalnych rad udzielac.

Gość gość
Wam pasuje mieć starszego faceta bo będzie na was robił

A co ty sie przejmujesz matka? Maz wlasne zycie wiec postepuj tak jak uwazasz za sluszne. Rodzice jak rodzice troche potrwa jak sie przyzwyczaja.

Gość gość
"Nie wszechwiedzący tylko takie są fakty, że 35 latek jest atrakcyjniejszy w jej oczach niż rówieśnik ze względów finansowych. " RACJA

Gość gość
Okolo 30-stki jak Autorka bedzie w najlepszym wieku, jej samej zacznie przeszkadzac 15 lat starzy facet:D teraz jej wielkie wow, bo jest inny od rowiesnikow, a za kilka bedzie ble, bo juz nie bedzie rownal sie rowiesnikom;) standardzik

Gość gość
oj wiem że nie będę żałować. Nie ma dzieci z poprzedniego związku. A co się tyczy "drugiej młodości" może ale tu nie chodzi o samo zaspokajanie się. Rodzice jego nic oboje mnie lubią

Gość gość
pracuje sama na siebie i nie będę się wstydzić bo nie ma czego. Wygląda na młodszego niż jest. Nawet moja babcia go lubi tylko mama ma obiekcje. I nie chodzi o kasę bo czasem jest tak że muszę ja pożyczyć jemu

Gość gość
12 lat starszy... hahahaha... duża różnica....hahahah... dla kasy .....hahahha... po piędziesiątce nie staje .... ahahahahahahaha :)..... niektórzy to wełbach na..je..ba..ne mają i to zdrowo.. ale niedziwie się.. co kraj to obyczaj.. życzę wam powodzenia w zwiedzaniu świata.. może się czegoś nauczycie...... a tobie autorko dużo radosnych chwil w związku... a mama z czasem przywyknie...

Gość gość
mam nadzieje że przywyknie :) bo naszą przyszłość widzimy oboje

Gość gość
oj tam oj tam. Wczesniej wdowa po prostu zostaniesz.

Gość gość
Moja siostra jest bardzo dobrze wyksztalcona kobieta atrakcyjna itp.ma 40 lat spotykala sie z mezczyznami w swoim wieku i nic... Az w koncu poznala faceta (czytaj dziadka) o 35 lat starszego. Wszyscy pukalismy sie w glowe...bo facet jest starszy od naszej matki. A siostra nam wreczyla zaproszenia na ich slub! Sa razem od 5 lat. Ona ma 40 on 75 i drugiej tak zakochanej pary nie znam. Jak widac wszystko jest mozliwe;) Tylko ja mam nadal problem bo nie wiem czy mam mowic do niego szwagier czy dziadku....a mam 28 lat;)

Gość gość
na pewno bedzie super jak niedlugo bedzie mu pieluchy przewijac:o:o:o a Ty autorko nie pisz, ze on taki biedny, bo ma dom i na bank zarabia wiecej od twoich rowiesnikow;):D

Gość gość
ja też myślę że to kwestia 2 ludzi ich charakteru, podejścia i tego co do siebie czują a nie tego co ludzie myślą. Autorko jak się kochacie i dobrze wam ze sobą to się nie przejmuj. A mama może się w końcu do niego przekona chociaż minęło już 3 lata a ona dalej nic. Trzymaj się jednak i przekonuj mamę do niego powoli

Gość gość
A jak lubi to niech mu nawet pieluchy przewija;) wazne ze sa szczesliwi....i autorce zycze tego samego;)

Gość gość
dom na spółkę z siostrą ma. A czy więcej, Czasem wystarcza a czasem nie

Gość gość
Oczywiscie zycze szczescia a nie pieluch:D

Gość gość
teraz ludzie są długo na chodzie. A jak jest szczęście, miłość, ludzie się dogadują i chcą być razem. Ja uważam że 12 lat to jeszcze nie tak dużo

Gość gość
Tutaj pieski ujadaja bo sa sami smutni i nie kochani. Nawet jesli autorka leci na kase...to i co z tego? Zazdroscicie ? To tez szukajcie takiego z kasa...chyba ze nikt was nie chce to juz pech. Autorko nie przejmuj sie gadaniem ludzi...zawisc bedzie zawsze....zawsze znakdzie sie ktos kto bedzie chcial wasz zwiazek rozwalic.

Gość gość
nie lecę na kasę. Znam ludzi w moim wieku którzy mają kasę często z bogatych rodzin ale nigdy bym się z kimś takim nie związała. To jak traktują swoje dziewczyny to koszmar.

Gość gość
jak przekonać mamę że jest mi dobrze. Tylko ona tego nie widzi niestety

Gość gość
gość 23 latek nie ma ustabilizowanej sytuacji finansowej tak jak 35 latek więc mi tu nie gadaj bzdur, że nie lecisz na kasę. Z 23 latkiem musiałabyś pracować wspólnie z z 35 latkiem możesz robić sobie studia bo on pracuje. Możesz się przyznać i tak każdy już wie o co Ci chodzi. Ze starszym facetem jest wygodniej bo odwala za was pracę. xxxxxxx Moj kolega ma 23 lata: wlasna firma i zarabia 40k miesiecznie na reke.

Gość gość
no właśnie. Teraz wiek do finansów ma niewiele. Ale nie w tym jest problem teraz. Tylko w mojej mamie. Wszyscy inni w rodzinie go lubią

Gość gość
znam ludzi w takich związkach i są szczęśliwi, partnerzy nie zdradzają bez kłótni i są trwalsze niż te z rówieśnikami. Życzę szczęścia:)