Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka83

mąż zarabia ja zajmuję się domem

Polecane posty

Gość natka83

czy któraś z was jest w takiej sytuacji?

Gość gość
ile miesiecznie zarabia?

Gość natka83
ok 4000zł

Gość gość
ja rowniez,zajmujesie domem dzieckiem,obecnie jestem w drugiej ciazy i mamy sie dobrze...pozdrawiam

Gość gość
Ja też jestem w takiej sytuacji i wcale nie jest mi z tym dobrze. Moja firma zbankrutowała i 2 lata siedzę w domu. Szukam pracy ale tylko studentów szukają na umowę zlecenie albo dzieło i to za 5 zł/h :-(

Gość gość
4000 na Was dwoje czy macie dzieci ?

Gość gość
Nie chciałabym być na utrzymaniu meża to upokarzające.

Gość natka83
gość Nie chciałabym być na utrzymaniu meża to upokarzające. xxxx daruj sobie

Gość natka83
4000 na Was dwoje czy macie dzieci ? xxxx mamy jedno dziecko

Gość gość
Ja jestem w takej sytuacji jestem na jego utrzymaniu i dobrze mi z tym

Gość gość
No ja też nie chcę ale iść do pracy za 800 zł i opłacić z tego nianię to chyba się nie opłaca. Ale bardzo źle się z tym czuję, pracowałam zawsze aż niespodziewanie firma zbankrutowała i koniec. U mnie w mieście nie ma pracy ewentualnie dla studentów.

Gość gość
Ja jestem na utrzymaniu partnera. Nie mogę znalezc w Polsce pracy. Narzeczony wlasciwie caly czas przebywa za granica, ja tez jezdze jesli jest jakas praca dla kobiety. Ale jednak wiekszosc czasu siedze w domu w Polsce. Mam zawod i doswiadczenie jednak pracy nie moge znalezc ;/.

Gość natka83
gość Ja jestem w takej sytuacji jestem na jego utrzymaniu i dobrze mi z tym xxxx a na emeryture sobie sama odkladasz?

Gość poli30
u nas tez tylko mąż pracuje,ja siedzę w domu...dzieci nie mamy

Gość gość
poli30 u nas tez tylko mąż pracuje,ja siedzę w domu...dzieci nie mamy -------- i co robisz całymi dniami?

Gość gość
Oczywiście,że upokarzające.... Jak można żyć na koszt drugiego...nie macie godności ,ambicji ...?

Gość gość
gość Ja jestem na utrzymaniu partnera. Nie mogę znalezc w Polsce pracy. Narzeczony wlasciwie caly czas przebywa za granica, ja tez jezdze jesli jest jakas praca dla kobiety. Ale jednak wiekszosc czasu siedze w domu w Polsce. Mam zawod i doswiadczenie jednak pracy nie moge znalezc ;/. xxxxx ja mam podobnie, a długo już szukasz pracy?

Gość poli30
czytam,oglądam telewizje,siedze w internecie,mam czas na swoje zainteresowania...

Gość natka83
gość Oczywiście,że upokarzające.... Jak można żyć na koszt drugiego...nie macie godności ,ambicji ...? xxxx nie wypowiadaj się proszę, to temat dla kobiet w podobnej sytuacji, twoja wypowiedz jest tu zbedna

Gość poli30
natka83--> ja sobie sama opłacam fundusz emerytalny a ty?

Gość gość
Ja tez zajmuje sie domem i dzieckiem.maz zarabia 20 tys,ale 12 tys wynosza kredyty na biznes

Gość TendRazor
Miałem taką sąsiadkę, żyła tak i umarła

Gość natka83
poli30 natka83--> ja sobie sama opłacam fundusz emerytalny a ty? xxxxx ja też się do tego przymierzam, ale jeszcze nie zdecydowałam się na konkretny produkt. Przymierzam się do ING i chyba wybiore zrównoważonego wzrostu. A Ty jaki masz?

Gość dwa lata bezrobotna
Mam ambicję ale nie mam znajomości :-( Cały czas szukam pracy, wysyłam cv, sama noszę po firmach, sklepach, hotelach, nawet jak nie ma ogłoszenia o naborze. Na 50 rozdanych cv jest jeden telefon . Ostatnio byłam na rozmowie w sklepie odzieżowym i oferta to 5 zł, bo jak właścicielka powiedziała jej nie stać na więcej. I w dodatku bez żadnej umowy.

Gość gość
hahhaha upokarzajace............przykre,ze nie trafilas na normalnego faceta tylko na lajze co zarabia 1000 zl i gdyby nie twja ambicja padlabys z glodu.....no wiec powodzenia ambitna kobieto w pracy za 800 zl ,a no i emerytura pewnie 1000% zapewni ci byt. Ja wlasnie siedze Twoim zdaniem w domu,zajmuje sie domem dziecmi i uwazam ,ze pracuje,bo moj dom jest czysty zadbany ,dzieci dopieszczone a Tobie wspolczuje ...........reszte kobiet pozdrawiam

Gość poli30
ja mam w HMI Ergo Hestia

Gość gość
Do tej co o ambicjach nappisala...wyobraz sobie,ze nie kazdy jest pazerny na kase lub stanowisko jak TY.ubogie masz zycie jesli sprowadzaja sie Twoje ambicje jedynie do kasy i pracy :) wspolczuje....my mamy glebsze aspiracje ...dom i rodzina w glebokim znaczeniu tego slowa a nie w weekendy i zupki z proszku...to sa dopiero aspiraje !

Gość gość
Tak, odkładam sobie na emeryture, ponieważ jestem zatrudniona w firmie mojego meża, jednak tam nie pracuje, zajmuje sie Domem I dziećmi

Gość zawiedziona_23
Ja też jestem w takiej sytuacji, ja zajmuje sie domem i dzieckiem. Nie odpowiada mi to ze wzgledu na to że kiedyś moze przyjsc taki moment ze sie nie poukłda i wtedy zostanę z niczym. Chciałabym iść do pracy ale po pierwsze nie tak łatwo znaleźc pracę a po drugie na razie muszę zajmowac sie synem , ma dopiero 3 miesiace

Gość natka83
poli30 ja mam w HMI Ergo Hestia xxxx długo już tam masz? To jakaś niemiecka firma. Mało popularne chyba w PL?