Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roma_oma

chcę być masażystką

Polecane posty

Gość Roma_oma

Skończyłam studia ( polonistykę) i mam dorywczą pracę. Ciężko znaleźć mi coś konkretnego, coś co da mi stabilną sytuację finansową. Stwierdziłam, że muszę iść w innym kierunku. Myślicie, że jeszcze uda mi się zapisać gdzieś i nauczyć masażu? Może jakaś szkoła policealna? Sama nie wiem...

Gość gość
do wykonywania masażu musisz ukończyć szkołę policealną dwuletnią, ale wierz mi tych masażystów i fizjoterapeutów jest jak nasrał bo jest teraz modna na kierunki medyczne a masażysci z powołania siedzą bez pracy

Gość dfsdsfdfs
masaż TAO nagim ciałem ?

Gość gość
tao? chyba erotyczny...

Gość gość
zgadzam się jest ich aż nadto na rynku.

Gość dfsdsfdfs
opinia klienta Masażystka - bardzo miła i ładna dziewczyna, bardzo ładne ciałko - szczególnie po posmarowaniu oliwką ;), piersi nie za duże ale i nie za małe, super jędrne. Mnie nie przeszkadzają ale komuś mogą tatuarze - których Magda ma sporo. Akcja - czyli masaż - poprosiłem o Tao, czyli masaż ciałem - i dostałem dokładnie to czego oczekiwałem. Nie będę się tu rozpisywał, bo raz zrobili to szanowni przedmówcy a dwa brak mi fachowego słownictwa gimnastycznego aby opisać akrobacje jakie Magda wykonuje na masowanym... ;) Magda masuje absolutnie całym swoim ciałem - biustem, brzuchem, nogami, pośladkami, rękami .. Zostałem też spytany - czy mimo iż robimy masaż ciałem, nie boli mnie coś co należało by rozmasować tradycyjnie - ogromny plus za takie staranie o dobre samopoczucie klienta. Poprosiłem o mocniejszy masaż pleców i mimo iż nie był on tak fachowy i mocny jak u niektórych innych masażystek - to był bardzo przyjemny i przyniósł jakąś tam ulgę bolącym miejscom. Podczas drugiej części masażu - czyli leżenia na plecach - niesamowite widoki na bardzo ładne intymne zakamarki. Nadmienić należy że Magda jest idealnie wydepilowana - co nie jest niestety oczywiste w wielu innych miejscach jakie odwiedzałem w swojej karierze - nie ma więc mowy o nieprzyjemnym drapaniu odrostami. Zakończenie fantastyczne, wacek masowany z ogromnym wyczuciem i przerywaniem tak abym nie zakończył przedwcześnie. Magda masuje go rękami, nogami, biustem. Po wystrzale zostałem wytarty i zachęcony do poleżenia chwilę aby odpocząć. Jedyne co mógłbym Magdzie zasugerować aby jeszcze bardziej udoskonalić cały "zabieg" - to chwila masażu po strzale - nawet 2-3 min., co niezwykle odpręża. Całość oceniam bardzo wysoko, masaż ciałem - praktycznie jedyny w swoim rodzaju, jak dla mnie to osobna jakość. Podsumowanie w liczbach: lokal 6/10 Masażystka - 8/10 Masaż ciałem - 9/10 Zakończenie - 9/10