Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olac czy zabiegac

Polecane posty

Gość gość

Jako kobieta? Jest sens zabiegac o przystojniaka ? Spotykalismy sie doszlo do czegos wiecej I on nibynnic nie czuje . Szybko sie chcialam z nim zwiazac I naciskalam zeby powiedzial na czym stoje a on wtedy sie wycofal . Jest sens walczyc o wzgledy zeby jednak cos poczul? Wiem ze jest taka szansa. Moze jednak olac I co ma byc to bedzie?

Gość gość
olać, nic na siłe :(

Gość gość
sorry może się pośpieszyłem, a jak się wycofał?

Gość gość
Czyli przestal sie odzywac . Niby powinnam olac ale sie zauroczylam I strasznie mi sie podoba I nie chce czegos stracic zanim nie sprobuje

Gość gość
a długo to trwa?

Gość gość
Zdecydowanie olać. To mężczyzna ma zabiegać.

Gość gość
cholera. a takiego przystojnego bruneta moglam miec ;/ ciekawe czy sie kiedys odezwie juz od ponad tyg sie nie odzywa ;/

Gość gość
jeśli nie chcesz z nim być to olej. a jak chcesz to się staraj. to takie k***a trudne? jak nie będziesz zabiegać o niego, to samo się k***a nie zrobi. te baby są coraz głupsze.

Gość gość
Drogie Panie.Czas w końcu zrozumieć, że jest coraz więcej facetów, którzy nie chcą się wiązać.Dla niego seks mógł być po prostu zabawą.Bez zobowiązań.Tyle. Jeszcze jak przestał się odzywać to dziewczyno olać, olać i jeszcze raz olać frajera.

Gość gość
olać, jak by mu zależało to sam by zabiegał. Jak coś zrozumie to sam wróci, a jak nie to trudno. Szkoda twojego czasu na zabieganie o jego względy skoro się wycofał.

Gość gość
tydzień to nie długo, facet to nie analizator.. w tej chwili może równie dobrze niepamiętać o tobie, jak też podróżować w przyszłości po waszym małżeństwie. daj jemu i sobie trochę czasu. nic na opak :)

Co to znaczy zabiegać? Będziesz go uwodzić kusić? I co, kuszeniem chcesz obudzić w nim miłość. Pożadanie/seks to jedna sprawa, miłość prawdziwa to coś więcej. Najfajniej jest jak jest fajny seks i fajna miłość. Możesz zdobyć i uwieść jego ciało, członka. Aby zdobyć jego serce potrzeba czegoś więc, czyli: - musi umieć kochać - musi być gotowy, otwarty na miłość - musi pociągać go twoja dusza i twoje serce, musi pożądać umysłowo, nie tylko ciało. Tak więc słabo widzę zbudowanie czegoś trwałego poprzez "zdobycie" faceta. Inna sprawa, że facet sam lubi poczuć, że to on zdobywa. Wtedy czuje się bardziej męski. Kiedy Ty go zdobędziesz, będzie inna dynamika związku. Przemyśl czy idziesz w dobrym kierunku. Powodzenia!

Gość gość
Co racja to racja.Poprostu chciala bym zeby mnie lepiej poznal... spotykac sie z nim i sie otworzyc.Znam swoja wartosc i wiem jaka jestem. Tymbardziej ze mu sie podobam. Chciala bym zeby widzial we mnie cos wiecej niz sam seks a wiem ze to mozliwe.Wiem ,ze to dobry facet ale wiem tez ze zle to wszystko wyszlo. Ahh a bylo tak pieknie .Nie wiem czy warto proponowac spotkanie . Takie na luzie. Nie moge zaproponowac tak po prostu z pewnych wzgledow . Wiec trzeba jakos na okolo czyli jak ?

Gość gość
wiem, ze jak facet nie chce to nikt , ani nikt tego nie zmieni. nic na to nie poradzisz,

Najlepiej jak propozycja spotkania jest naturalna. Czyli dzonisz/piszesz co slychać, co robił, co się dzieje. A potem rzucasz "Fajnie byłoby pogadać znowy ... może na żywo" i to jest otwarta niekonkretna propozycja na którą on może odpowiedź wymijająco "Eee, nie mam czasu" albo przejść dalej "No to może ...". Ty dajesz sygnał że chcesz coś więcej, ale on musi podać konkrety. Wtedy wyjdzie na to, że to on cię zaprosił.

Bzdura z tym, że to facet ma tylko zabiegać. Związek dotyczy dwóch osób, więc dwie osoby mają się starać. Że facet ma jedynie się starać o drugą osobę, powie albo samotna, albo taka co ma pantoflarza. Autorko, nic już z tego nie będzie. Spotykaliście się, przespał się z Tobą i jemu wystarczy. Jeśli po seksie nie zbliżył się do Ciebie, to znaczy że nie jest Tobą zainteresowany i już nie będzie. A on dodatkowo Ciebie totalnie olał. Daruj sobie i następnym razem patrz kogo zapraszasz do łóżka.

Gość gość
Cos wam powiem ! jeszcze po tym jak juz powiedzial ze sie wycofuje pary razy gadalismy i zaproponowal zebym przyjechala do niego ,oczywiscie ja glupia wtedy jeszcze z wielkim honorem ze jak chce to niech przyjedzie...pojawily sie jakies argumenty i ogolnie na niczym stanelo. Pozniej jeszzcze zaproponowalam spedzic jakos tam czas ale tez zeby przyjechal do mnie.Powiedzial tylko ze ok i na tym stanelo od tej pory ani widu ani slychu.Sama jestem glupia. Chcialam zeby bylo ze niedostepna a wyszlo jak zawsze . Masakra! Chyba nie umiem brac sprawy w swoje rece!;/

Gość gość
Facet ma Cię gdzieś,nawet duupy nie chce mu się ruszyć do Ciebie,a Ty analizujesz,czy byłaś niedostępna?Świat się wali,potem taki jeden z drugim goguś myśli,że może mieć każdą.

Gość gość
On akurat moze miec kazda;/ na uśmiech wyrwie kazda.Nie trzeba go uswiadamiac. Faktycznie nie chce mu sie pofatygowac 50 km. Kurcze za szybko sie potoczylo. Zatanawia mnie tylko fakt co go nagle oswiecilo ze jednak nie,bo jeszcze po spotkaniu gdzie byl seks rozmawialismy tak na luzie normalnie. Tylko to analizuje bo dostalam po moralach

Gość gość
Swędzi go wiesz co,pewnie na oku ma inną.Od takich trzeba uciekać,gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
Typowy roochacz-kafeteryjne określenie.

Gość gość
mowicie ze rooochacz ? a nic na to nie wskazywalo. Oprocz tego zawadiackiego usmieszku. Ale ogolnie typ taki dosc wrazliwy sie wydawal i uczuciowy. Ja tam mam nosa do ludzi ale intuicja pierwszy raz zawiodla ;/ Jak by tak mogl sie jeszcze usmiechnac do mnie... :( Ogolnie niczego nie zaluje co sie wydarzylo ale zaluje ze nie ma tego jeszcze wiecej i w myslach pozostalo mi wyobrazac sobie co by bylo gdyby.

Gość gość
Pewnie spod znaku ryb.

Gość Usa
Musisz wiedziec , jezeli jest sex to kobieta przywiazuje sie , a mezczyzna staje sie wolny , dlatego z sexem trzeba czekac jak najdluzej facet nie lubi sie wiazac , okreslac...itp. nie mozesz naciskac a teraz najlepiej olej go

Gość gość
z czego taki wniosek ze ryby ?

Gość gość
Poczytaj o rybach na kafe.

Gość gość
strzal w dziesiatke :D:D kiedys czytalam ale nie wierzylam. Teraz czytalam ponownie i moge faktycznie przyznac i zgodzic sie ze wszystkim co tam pisza .

Gość gość
dawajcie jeszcze jakies ciekawe odpowiedi chce was poczytac

Gość gość
Możesz mu się podobać, ale chłopak nie chce się wiązać. Jeśli jest przystojny z zawadiackim uśmiechem to wie że wzbudza zainteresowanie dziewczyn. Uwierz, że wtedy trudno się ustatkować, bo każdego faceta pociągają też inne dziewczyny, nawet tych w związkach.

Gość gość
Cholera nie dobrze. Czas pokaze czy sobie pisani.