Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotografowanie i wideofilmowanie Łódź

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś sugestie? Zależy mi, aby zaangażować dobre studio, które cechować będzie jakość oraz doświadczenie. Proszę o pomoc.

Gość Anka i tyle
Może Prybal? Są z okolicy.

Gość KajaMajaKaja
Ze Strykowa. Ale ja myślę, że lepiej skontaktować się telefonicznie i umówić. Nigdy jednak z nich nie korzystałam.

Gość lancerek 89
Ja prosiłbym bardzo o namiary na to studio bo szukam czegoś odpowiedniego dla siebie, planuję wesele i szukam operatora oraz fotografa

Gość anches
może obiektywem.com.pl

Gość gość
Szkoda, że na stronie nie ma żadnych informacji o ofercie ani cenie. Ale galeria robi wrażenie. Myślę, że jest na tyle przekonująca, aby z ciekawości zatelefonować do studia.

Gość gość
Lancerek zobacz sobie dwudziestadruga.pl – to para fotograf + filmowiec. Jedyna w swoim rodzaju. Widziałam ich w akcji, robią fenomenalne rzeczy. Zdjęcia i film w formie reportażu, wszystko wychodzi naturalnie, zero sztucznizny! Najbardziej nie lubię na weselach, jak ktoś każe mi się ustawiać do zdjęcia, które swoją drogą zawsze wychodzi okropnie.Ta para to zupełnie inny format. Potrafią wtapiać się w tłum, wyczuwają odpowiedni moment i dopiero wtedy pracują obiektywem. No i prywatnie to w porządku ludzie – pogadałam sobie z nimi chwilę, było zabawnie :)

Gość gość
Zdjecia nawet ale te filmiki to porażka jak dla mnie.

Gość gość
Ale dlaczego porażka? Mnie tam się podobają, a to że tutaj mają taką jakość to musiało tak być aby łatwo było je wgrać na stronkę.

Gość gość
Faktycznie coś nie tak z tymi filmami. Może to przez zbyt dużą kompresję wideo, ale odbiegają jakością od zdjęć na ich stronie.

Gość gość
Mi tam się podobają, ładnie to wszystko wygląda. Szukam właśnie kamerzysty i fotografa, trzeba będzie napisać do nich.

Gość Dwudziestadruga_pl
W związku, że temat dotyczy nas, to chcemy sprostować kwestię filmów - rzeczywiście filmy są poddane konwersji, na spotkaniu do wglądu w lepszej jakości :) Poza tym zachęcamy do zaglądania na stronkę pod koniec kwietnia - wówczas opublikujemy nowe filmy, które całkowicie zostały zrealizowane w technice filmowania lustrzankami :) ps. dzięki za miłe słowa ;)

Gość gość
A jakieś własne pomysły macie?

Gość gość
Jak miałbym właśnie kogoś polecić to właśnie studio Prybal. Zajmują się zarówno fotografią jak i wideofilmowaniem. Warto się skontaktować, albo choć zajrzeć na stronę i zobaczyć próbkę umiejętności operatora czy też fotografa.

Gość gość
Jakbym dostała zdjęcia podobne do tych co są na tej stronie to bym była bardzo zadowolona. W sumie to wszystko wygląda zachęcająco.

Gość gość
Prybal jest dość popularny, chociaż ja sama nigdy ich nie zatrudniałam. Niestety nie znam innych studiów.

Gość mmfotografia
Zapraszamy! Fotografia Ślubna i Videofilmowanie lustrzankami http://mmfotografia.pl