Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie w internecie można kupić fajną torebkę

Polecane posty

Gość glancia
Bardzo podobają mi się te torebki damskie: http://www.czasnabuty.pl/pol_m_Torebki-359.html . Wybór jest naprawdę duży i same modne fasony. Może na dzień matki dostanę którąś od córki :) Bardzo bym się ucieszyła

Gość gość
Zobacz na www.Zartex.pl gdzie sama często zamawiam,maja teraz nowe kolekcje i ciekawe promocje,to rzetelny sklep.

Gość aneta4567
jeśli szukasz czegoś w stylu monnari, david jones to polecam sklep ze śląska - www.mooo.pl , hurtowe ceny oryginalnych torebek włoskich, francuskich i nie tylko

Ja polecam www.brytyjka.pl bardzo duży wybór świetnych plecaków ale też najróżniejszych torebek :D To są zdecydowanie moje klimaty :)

Gość gość
Zobacz na stronie Modomio.pl gdzie sama często zamawiam odzież i dodatki,mają niższe ceny i bardzo szeroki asortyment.

Gość gość
Sprawdź też www.tzl.pl. Zamawiałam stamtąd torebkę Monnari i świetnie się prezentuje jak za tak niską cenę.

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam dwie torebki w tym sklepie internetowym http://zokostore.pl/kategoria/torebki-damskie mają bardzo fajne modele w przystępnych cenach ;) Są bardzo porządne, jedna z firmy Monnari, a druga Flora&Co. Jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Kiedyś bałam się zamawiać rzeczy w sklepach internetowych, a dokładnie skórzane torebki, bo taka nie są tania i naprawdę nie wiesz jaka przyjdzie. Jakiś czas temu trafiłam na sklep internetowy E-Baron, bardzo pokusili mi te rabaty które byli. Zaryzykowałam i zamówiłam sobie. I nie pożałowałam. Przyszła mi torebka wysokiej jakości za fajną cenę. Do tej pory wygląda jak nowa.

Gość gość
ja kupiłam ostatnio na www.manilla-shop.pl . Mają dobre ceny, z tego co widziałam mają też skórzane torebki. Jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Markowe torebki ale oryginalne, najlepszych projektantów jak np Ballin, Zanotti znajdziesz w Villa Della Spiga multibrandowym sklepie . Rewelacyjny jest, piękna odzieź, obuwie , torebki...Super https://viadellaspiga.pl/nowosci

Gość gość
Ja robię zakupy głównie przez Merg.pl - tak dużo łatwiej o znalezienie czegoś solidnego, wybór jest większy, okazji nie brakuje. Oczywiście wiele zależy od tego, ile macie do wydania, jaki typ torebek lubicie - tam mają w zasadzie każdy ich typ. Powodzenia.

Gość becia771
Sprawdzaliście już tutaj https://zoio.pl/nowosci ? Jest tam naprawdę ciekawa oferta sklepu ZOIO . Mają tam zawsze wiele nowości. Uważam, że warto tam zajrzeć i zrobić zakupy. Jest tam ciekawy asortyment.

Jeśli jesteście przekonane do polskich producentów (u niektórych istnieje przekonanie, że wszystko, co polskie jest słabej jakości (co oczywiście nie jest prawdą)), polecam torebki Monnari - solidnie wykonane, różnorodne wzory - i na okazję, i na co dzień; duże i małe. Zamawiam (dotychczas dwie) na catelaya.pl, jestem bardzo zadowolona, że wreszcie otrzymałam produkt zgodny z zamieszczonym zdjęciem :)

Gość rebelka26
Ja polecam zajrzeć na www.mamtorebke.pl - ładne nowoczesne torebki, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Są i duże i małe torebki, worki listonoszki :) Gdybym mogła to bym wszystkie kupiła, ale trzeba sobie dawkować ^^ Z butami już przesadziłam, mąż mnie chciał do piwnicy przeprowadzać z nimi :D

Gość ANNAZA
uwielbiam buszowac po sieci w poszukiwaniu nowych torebek - traktuje je jak trofea :P nie no a tak serio to jak każda kobieta od czasu do czasu lubię sobie coś nowego kupić, a do torebek mam dużą słabość. Moja wypróbowana strona to e-kaja.pl/kategoria/68/torby-damskie zawsze tu zamawiam i jeszcze nigdy się nie rozczarowałam.

Gość KasikP
Najlepsze torebki znajdziesz w Internecie. Kopalnią zakupów jest serwis CoZaCena- http://www.cozacena.pl/ To porównywarka cenowa. Wszystko w jednym miejscu bez wychodzenia z domu. Oszczędzasz czas- nie trzeba stać w kolejkach. Polecam

Gość Kornelka466
Fajne i przede wszystkim dobre jakościowo akcesoria są w sklepie e-kaja.pl Ostatnim razem zamawiałam zestaw na ślub siostry i jestem naprawdę zadowolona. Świetna, naprawdę świetna jakość oryginalnych produktów i do tego nie tak drogo wcale.