Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokój niemowlaka w pokój dziecka ŁÓŻKO

Polecane posty

Gość gość

własnie postanowiłam pozbyć się z pokoju dziecięcego wszystkiego, co niemowlęce i przygotować dla córki pokój dziecięcy - córka ma 3 lata i chciałabym dla niej kupić takie łóżko ze zjeżdzalnia z antresoli. Nie mogę dodać linka, bo kafe uznaje mó post za spam :( co o tym sądzicie? łóżko nie jest tak naprawdę wysokie i ma wysokie barierki więc podczas snu nie spadnie. Interesują mnie 2 rzeczy: -czy zaspane dziecko ma szanse zejść po tej drabince -czy zjeżdzalnia wogóle nadaje się do zjeżdzania będę wdzięczna za rady

Gość gość
Chce mojej dwulatce kupić coś identycznego tyle że bez zjeżdżalni. Więc sama czekam na opinie

Gość gość
no o czekamy dziewczyny na Waszą pomoc ;)

Gość gość
podnosze

Gość gość
podnoszę

Gość gość
eeeeee chyba się dzisiaj niczego nie dowiemy :(

Gość gość
no dobrze porzucam ten wątek

Gość gość
powiem Wam, ze podobaja mi sie takie lozka, ale dla mojego dwulatka bym nie kupila na pewno - balabym sie, ze w nocy spadnie, jak bedzie chcial wyjsc, bo tak robi, dla trzylatka chyba tez nie, ale juz predzej

Gość gość
zależy czy dziecko jest "nocno-wędrujące", bo rzeczywiście, zaspane mogłoby spaść, chociaż z drugiej strony łóżko nie wydaje się być wysokie i na początek można kłaść np. dmuchany materac na dole

Gość gość
tak, własnie tak planuje. Na początek kłaść materacyk z niemowlęcego łózeczka na noc koło łóżeczka. Ale jeszcze interesuje mnie ta zjeżdzalnia - czy spełania swoją funkcje? czy nadaje się wogóle do zjeżdżania?

Gość gość
Ja swojej 3 latce na pewno bym takiego nie kupila poniewaz czytajac bajke na dobranoc leze obok corki, w razie choroby spie z nia, w nocy przychodze ja przykryc, corka bardzo sie wierci. U nas sprawdzilo sie lozko z meblika 120x190. Naprwde polecam takie wieksze. Nie wyobrazam sobie snu mojej corki w zwyklej 90- zaraz by z niego spadla.

Gość gość
Pozatym wydaje mi sie ze zachwyt zjezdzalnia szybko minie i za 2 lata bedziesz musiala znowu wymienic lozko. Ale to tylko moje zdanie

Gość Afromental
Moja czteroletnia corka ma takie od kilku tygodni,zjezdzalnie jest ok,mloda na niej zjezdza,glowe ma tam,gdzie zjezdzalnia,wiec w nocy na siku zjezdza po prostu bez problemu.W moim modelu drabinke i zjezdzalnie mozna montowac zamiennie..Lozko nie jest zbyt wysokie,ma barierki,dodatkowo corka ma jeszcze nad slizgawka wieze z materialu i pod spodem zaslonki plus tunel na lozku.O takie ma: http://www.home24.de/pinulia/spielbett-kasper-ii-kiefer-massiv-rosa-mit-herzen?cpos=16 Osobiscie polecam.