Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solasoni

Jak długo karmiłyście piersią i dlaczego tyle

Polecane posty

Gość Solasoni

Moje sloneczko skończyło 7 miesiąc i karmię nadal. Jednak coraz częściej myślę żeby przestać.

Gość gość
tydzien. mały krzyczał nie ciągnął, dalam sobie spokoj, nie denerwowalam siebie i jego, wszyscy szczęsliwy,a mały do tego najedzony

Gość gość
Ja karmiłam 11 miesięcy i myślę że karmiłabym dłużej gdyby nie choroba i silne antybiotyki.O ile moje dziecko by chciało dłużej pić mleko z cyca.Po skończonej kuracji antybiotykowej mały już nie chciał ssać.

Gość gość
Córka ma 9 miesięcy i nadal karmię i karmić będę pewnie do 2 lat, może do 3.

Gość gość
3 miesiace. Synek mial bardzo dlugo utrzymujaca sie zoltaczke zwiazana z moim pokarmem. Dopiero po odstawieniu od piersi bilirubina zaczela powoli spadac.

Gość gość
2 dni kiedy bylam wszpitalu,syn ciagle plakal nie najadal sie wisial mi bez przerwy na cycku,mialam tego dosyc.

Gość gość
ja karmiłam 4 miesiące. Kiedy mój pokarm zniknął byłam bardzo bardzo i to bardzo zadowolona. gdybym miała drugie dziecko nie karmiłabym za żadne skarby

Gość gość
Córkę 3 miesiące, bo ani ona ani ja już dłużej nie chciałyśmy. Synka 4 miesiące, potem też już nie chciał. Nie ukrywam że za każdym razem już nie mogłam się doczekać kiedy to się skończy!

Gość gość
19 miesięcy i karmię dalej, bo dziecko potrzebuje mleka a moje jest dla niego najlepsze.

Gość gość
14 miesięcy i karmie nadal

Gość Solasoni
Ja za bardzo schudłam, na buzi taka przemęczona. Dziecko jak daję na chwilę do babci to krzyczy, chce do cyca.

Gość gość
Karmiłam 8 miesięcy. Młoda dostała skazy białkowej a mnie cieżko było trzymać dietę. Myślałam że pokarmię pół roku a wyszło dłużej.

Gość gość
ja karmiłam 3,5 miesiąca,wpadłam w niezła anemię i mleka miałam coraz mniej,mam nadzieję że teraz historia się nie powtórzy i będę mogła karmić bynajmniej jakieś 9 miesięcy

Gość gość
bynajmniej = zaprzeczenie

Gość gość
Pół roku, przestaliśmy się "dogadywać" z małym, zaczął się wtedy znowu budzić w nocy- czego od okresu noworodkowego nie było, ja już miałam problem z odciągnięciem mleka bo jadł bardzo nieregularnie, czasem pociągnął 5 min i po godzinie znowu głodny... Trochę powalczyłam i odpuściłam. Wcześniej planowałam ok. roku karmić.

Gość gość od mlecznej krowy
karmię 6 miesięcy, przy ściśłej diecie ze względu na rozległą alergię pokarmową syna i będę karmić przynajmniej do końca tego roku, potem wracam do pracy, więc jeszcze nie wiem jak będzie.

Gość gość
2,5 roku, tak wyszło

Gość gość
Zero. Natychmiast po porodzie musiałam wrócić do leków na epilepsje

Gość gość
ja karmilam pierwsze dziecko jakies 2 mies bo sie nie najadal a drugie 8 mies

Gość gość
jakies 10 dni , drugie dziecko jakies 15 dni. Okropna sprawa , nie moglam sie przemóc.

Gość PaniGruszka
4 miesiące. Przyszedł jakiś kryzys a ja nie umiałam sobie z tym poradzić . Zaczęłam podawać mm i pokarm zanikł. Teraz żałuje ze tak krotko.

Gość gość
karmiłam 3 miesiące, przestałam bo po chorobie i antybiotyku straciłam mleko, syn nigdy nie umiał ssać piersi, ściągałam laktatorem a jednak nie ma to jak ssanie dziecka, lepiej pobudza produkcję.