Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wanna Ravak

Polecane posty

Gość Rafał2
jedyny minus to ta cena - na rynku najtańsi nie są ... ale opinie mają dobre

Gość Kasiczka2
http://www.ravak.pl/pl/wanna-chrome to jest mój zakup. jestem bardzo zadowolona, woda długo ciepła jest , nie rysuje się powierzchnia, łatwa w utrzymaniu i nawet niezła cena. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam :)

Gość Stanisławska
ciekawa jestem, czy Wy kupujecie bezpośrednio ze sklepu czy może ze sklepów internetowych. Bo zastanawiam się nad tym. Ravak nieźle rozreklamowany i łatwy dostęp do ich punktów sprzedaży a można też opcją dostawy do domu i to wygodniejsze ...

Gość JUlkaj
ja bym obejrzała na żywca a kupiła przez internet. Nie trzeba dźwigać :)

Gość Ewelka1
ja też i właśnie tak zrobiłam, mogliby na stronie pozmieniać lub dodać więcej aranżacji łazienek, bo trochę mi tego brakuje. Ogólnie polecam Ravak. Ja postawiłam na zwykłą klasyczną wannę ...

Gość Iwonka_D
tak klasyka zawsze w modzie, i właśnie weszłam sobie dzisiaj na stronę tego ravak i mają extra wanne tylko ciut droga ... ale piękna asymetryczna, akrylowa idealna dla dwóch osób : http://www.ravak.pl/pl/wanna-lovestory-ii

Gość gość
tak prawda ta wanna dla dwóch osób to - super pomysł na chłodne wieczory w miłym towarzystwie - Chociaż jedni pomyśleli - Brawo Ravak

Gość Hela14
dla bardziej gibkich nawet mieli takie misy, umywalki szklane - widziałam na czeskich targach Ravaka jak się laska wiła :) efekt zarąbisty... fajny pomysł

Gość Ryśka89
ha ha dobre, widziałam super. ale swoją drogą fajne mają wanny taka mi się podoba wolnostojąca idealna do mnie na strych - super

Gość gość
a możecie pokazać to wannę Ravaka wolnostojącą - bo właśnie takowej szukam do salonu łazienkowego ?

Gość KatrinaK
No byłam ostatnio w Warszawie w galerii takiej gdzie jest dużo łazienek - i Ravak ma super produkty, szkoda że w aranżacje nie angażują się - bo to trochę szpeci ich. A wanny, prysznice, brodziki mają na wysokim poziomie. Ale jak walnęli pod to zieloną ścianę - efekt kiepski.

Gość Tamara74
na stronie mają fajne aranżacje - takie eleganckie klasyczne i w sumie bez żadnych jakiś mega drogich rzeczy. Polecam ich wannę kupiłam kilka lat temu i żadnych usterek nie miałam .

Gość Ewa z Gdyni
dzięki za polecenie strony Ravaka rzeczywiście - nie ma czegoś - czego nie da się wykonać. Chyba stawiają na elegancję ! Super

Gość MarcinJ1
no ciekawe czy oni to docenią ! Bo taka reklama to super jest

Gość Gość z Lublina
Na pewno docenią. A myślę że i tak z reklamą nie mają problemów bo każdy o Ravaku mówi na rynku. By najmniej jak się chodzi po sklepach i pyta o oferty.

Gość Elka z Urzędu
no pewnie, że się mówi. O dobrych rzeczach trzeba mówić i warto. Ja mam Ravaka klasyczną wannę kupioną kilka lat temu i szczerze - wygląda jak nowa - nie poobijana i elegancka. Więc ja polecam

Gość Wiesiq
a ja się zastanawiam nad tym Ravakiem, bo wydaje mi się że wszystkie te produkty to jeden czort. A Ravak tani nie jest ??? Macie jakieś swoje przemyślenia?

Gość Karola z M
ja wczoraj byłam na bartyckiej w Warszawie. kto się buduje to zapewne wie, że to bardzo ciężkie decyzje. Mi projekt łązienki zrobiła projektantka i wczoraj wszystko pozmieniałam. Ravak - wybieram Wasz Freedom !!! Jest przepiękna i nie blokowa ...

Gość EwkaKA
tylko odnośnie tej wanny zobacz czy wygodnie Ci w niej będzie bo ja próbowałam i jestem do niej za niska ale taka jest piękna ... (jestem bardzo niska)

Gość Dorota_M1
ja polecam Ravak. Byłam ostatnio w Warszawie w takim wielkim centurm na Bartyckiej i zachwyciłam się ich produktami - są piękne, eleganckie. Mają nie tylko wanne prysznice, ale również środki czystości oraz szafki . Polecam. Ja się napaliłam i na pewno bede z nimi współpracować. Zadzwonię sobie tylko bo hurtem kupię wszystko prysznic, wannę i tp.

Gość Gość Joanna
fajnie, że są takie firmy że można się zaopatrzyć od razu we wszystko. Ja się rozglądam teraz po firmach i pytanie mam : czy masz jakiś budżet już ustalony ile wydasz na komplecik taki?

Gość Rozalia8
wiesz ciężko odpowiedzieć na twoje pytanie. Ja właśnie zamierzam usiąść z mężem i wszystko wyliczyć. Ale żebyśmy porównali ceny potrzeba wiedzieć co tam zamierzasz mieć: prysznic czy wannę, umywalkę pojedyńczą czy podwójnA itp...

Gość Amelia z Puszczy
Dokładnie ciężko podać koszty nie znając nawet metrażu. Ja mam w planach łazienkę 7,5 m i chciałabym się zmieścić w 10 tyś. ale nie wiem jak mi to wyjdzie - bo to co mi sie podoba jest zdeka drogie. Może sobie wezmę po prostu powoli będę kupowała po kolei i z czasem sie zrobi komplet. Tylko sobie pomyslałam, ze w tym Ravaku jak bym poszła i zamówiła hurtem wszystko to pewnie byłaby dużo lepsza cena niż za pojedyńcze produkty. Uparłam się na ich firmę, bo dawno dawno temu kupowałam u nich kabinę i naprawdę super sie trzyma - czas na zmiany - większe mieszkanie i od razu większe - wyższe koszty :)

Gość Rafanalia
no koszty niestety są olbrzymie podczas tworzenia nowej łązienki tez stawiam na Ravak

Gość gość
Mam wannę tej firmy i muszę powiedzieć, że jestem z niej naprawdę bardzo zadowolona. :) Sprawdza się super. kupiłam ją całkiem niedrogo w sklepie http://www.domeko.com.pl/ , mają zresztą duży wybór produktów tej firmy.

Gość Sofia1
tak. Generalnie firma tania nie jest ale można kupić taniej na wielu internetowych stronach. Polecam też Ravak