Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytana za

dlaczego ludzie obrazaja samotne matki

Polecane posty

Pavlo1985-O razu widać że nigdy nie miałeś nic swojego, nigdy nie mieszkałeś jak człowiek w domu, nigdy nie miałeś firmy. Bo byś widział jakie są różne podatki.

Temat jest bez sensu, bo jest czysto hipotetyczny. Liczy się namacalne życie. Ktoś może inaczej sformułować temat i wpisać tytuł: "Dlaczego samotne matki są obrażane na kafe". To by już miało więcej sensu, bo nie mijałoby się z prawdą. Ale ogólnie to sensu by nie miało wcale, bo motywacje ludzi na kafe w ogóle nie są godne konwersacji na jakimś forum...

BSA skąd Ty możesz wiedzieć co ja mam a czego nie mam marny człowieczku pracujący na czarno i śpiący po garażach gospodarzy u których pracujesz , czym niejednokrotnie się chwaliłeś ;) Co Ty masz swojego? Firmę? Wątpie- wtedy nie robiłbys na czarno Mieszkanie - wątpię bo na czarno nie zarabia się tyle by było stać na kupno mieszkania Co Ty masz swojego poza nieużywanym penisem? O mnie się martwić nie musisz BSA pracuję , zarabiam,odkładam , stać mnie na wakacje, ubrania , wyżywienie się, imprezy, mam własne cztery kąty,a co do firmy to owszem jeszcze nie posiadam, najpierw muszę wybadać dobrze rynek w który wejść mam zamiar

Gość Clc
to w takim razie co Ty tu robisz SWYFT ...a wiem...pewnie jakieś badania do super pracy naukowej...:)

Gość gość
Po pierwsze pytanie jest źle sformułowane bo nie samotne matki są obrażane tylko panny co mają nieślubne dziecko gdzie najczęściej ojciec jest n/n, żonaty z inną kobietą, obcokrajowiec- przygoda wakacyjna itp.

Pavlo1985-Właśnie że g***o prawda, kasa idzie do wspólnej kasy i następnie z tej kasy wspólnej, to rząd robi budżet na przyszły rok. Gdyby było jak piszesz, to brakło by na emerytury, renty i pensję dla urzędników. Gdyby kasa z paliwa szła na drogi, to dziś miał byś w polsce same autostrady a rząd zastanawiał by się, gdzie tu jeszcze jakąś wcisnąć, bo kasy nadal jest masa. Jaka jest różnica, czy podatek zapłacić przy wypłacie, czy też podatek zapłacić przy zakupie produktów. Czym masz więcej kasy, to więcej kupujesz i więcej podatków płacić, ale taki lewacki debil jak ty, jest po prostu za głupi, aby pojąć podstawy gospodarki. Boże, jakim ty jesteś debilem, skoro myślałeś że podatek płaci się jedynie od zarobków czyli PIT, do tego myślałeś że kasę z paliwa to każda złotówka idzie na polskie drogi. K****, jakim trzeba być debilem, tylko lewak może być tak głupi.

Clc ty taka ograniczona jesteś, czy tylko udajesz? Wychowanie, szkoła to nie wszystko. Tak nie ukształtujesz człowieka w 100%. A kobieta, która wybrała człowieka o kiepskich genach, na ojca dla swego dziecka, pasożyta, chce żerując na pracy uczciwego człowieka, wyhodować drugiego pasożyta. Wspiera promocję kiepskich genów w ten sposób...

Podatek drogowy jest wliczony w cene paliwa BSA i teoretycznie powinien on iść na drogi. W praktyce wygląda to tak,że podatek drogowy zasilił koszta naprawy szyn kolejowych PKP zamiast naprawę dróg i budowę autostrad. Poczytaj troche suchych faktów zanim się wypowiadać zaczniesz bo faktów u Ciebie zero, za to mitów od c***a

Pavlo1985-Dlatego ci pisze że nie masz nic swojego, bo inaczej byś nie pieprzył takich głupot. Ja mam swój dom, swoje gospodarstwo, a wiec muszę płacić podatek rolny. Gdybym chciał sprzedać swoje produkty rolne, to też musiał bym zapłacić podatek. Gdybym chciał sprzedać bezpośrednio swoje produkty rolne na targowisku, to musiał bym zapłacić placowe, czyli też podatek do gminy. Po prostu ty nie masz o tym pojęcia, bo ty nigdy nic swojego nie miałeś, twoja rodzina niczego się nie dorobiła, od razu widać że z tego powodu zapewne ciągnie cię do komunizmu.

Athel nie mozna dawać odpoczywać czemuś czego się nie ma. ;) To tak jakby oglądać telewizor którego sie nie posiada ;)

Gość gość
no ale dalej brak autostrady? pawełku

Pavlo1985. Tego nie skomentuję. :D Wracaj do swojego wieprzowego raju, bo pewnie się stęsknił za tobą. :D:D:D:D:D I zajmij się swoimi sprawami...:D

BSA Ty nie masz nic swojego - gospodarstwo masz mówisz? Ty je masz? Czy dostałeś w spadku? Sam na nie zarobiłeś? Czy za darmo dostałeś? Jeżeli dostałeś za darmo to raczej Twoje ono jest tylko na papierku a praktycznie rzecz biorąc sam się jego nie dorobiłeś, co oznacza,że nie masz prawa mówić,że ono Twoje jest. Ono należy do Twojej rodziny od pokoleń, ale to nie Ty je kupiłeś, więc de facto Twoje nigdy nie będzie. To się nazywa prawem dziedziczenia, ale o własności nie możesz mówić, bo gdyby nie Twój dziadek/pradziadek zamieszkał na tamtych terenach, to g***o byś miał, a nie "własne" gospodarstwo. A jakbyś czytał ze zrozumieniem to wyczytałbys,że mam WŁASNE cztery kąty

Gość gość
pavlo czemu placimy podatek na drogi a dalej brak autostrady?

Pavlo1985-Przepraszam bardzo, a czy ty te cztery konty wybudowałeś? Rozumiem że ty je wybudowałeś. Bo ja przynajniej swoją gospodarkę sobie wyremontowałem za swoją kasę i swoii siłami. Zresztą majątek gromadzi się pokoleniami, dzięki temu że moi pradziadowie, dziadowie i ojcowie myśleli o przyszłych pokoleniach, to dzięki temu mam swój dom, kawałek ziemi i w razie kryzysu, to z głodu nie zdechnę. Gdzie jest natomiast majątek twoich pra dziadkó, dziadków ojców. Co zrobili z pieniędzmi zarobionymi przez całe swoje życie. Gdzie jest twój majątek? Przepity, przer****ny? Czy może nie chciało im się pracować? Cela w bloku to nie jest majątek, bo cela w bloku to nie jest środowisko dla ludzi.

Podatek drogowy w 2011 roku poszedł na ratowanie LOTu, w 2012 roku z kolei na ratowanie stanu szyn PKP dlatego autostrady budowane sa w tak mozolnym tempie

Ja sobie nie musiałem remontować BSA dom powstawał od podstaw i kupiłem go za własne pieniądze i dzięki temu mogę powiedzieć,że jest MÓJ. Ty z kolei tylko i wyłącznie dzięki prawu dziedziczenia możesz powiedzieć,że masz coś swojego ;)

Pavlo1985-Swoją drogą widze że zazdrość cię zżera, że mam duży dom, własny ogró, gdzie mogę wypoczywać i słuchać spiewu ptaków, swoją ziemię, a ty masz g***o, jakąś celę 20 m2, moje kury mają więcej miejsca w przeliczeniu na jedną kurę.

Pavlo1985-Taaa, wczoraj Holenderski r****cz, dziś Holenderski bogacz :D, k***a dobry jesteś. Jutro będziesz Holenderskim naukowcem :D

Gość gość
pavlo gdzie kupiłeś chatę w polsce czy w holandii?

Nieważne gdzie,ważne ze mam ;) Jaka zazdrość BSA - ja Ci tylko współczuję,ze sam się niczego dorobić nie potrafisz i musisz liczyć na prawo dziedziczenia by mieć coś "swojego" , a to różnica. Przecież gdyby nie Twoi przodkowie to byś na ulicy mieszkał taki zaradny jesteś ;)

Pavlo1985- Ale czego się mam dorabiać? Mam dom budować? Czy pan się dobrze czujesz? Mam swój dom, w którego włożyłem dużo kasy i pracy. W jakim celu miał bym kombinować nad domem? Nie jeden dom już wybudowałem, ale nie dla siebie, bo ja mam i nie potrzebuję, gdybym nie miał, to pewnie bym budował, ale skoro mam, to w nim mieszkam. Gdybym miał budować, to też bym się cieszył, bo bym sobie wybudował w nowej technologii. Nie rozumiem o co ci chodzi, ty byś nie chciał mieć domu za friko? Wolisz mieć dom z 30 letnim kredytem do spłacenia? Ty naprawdę debil jesteś, zaczynam wierzyć że nie udajesz debila..

a Ty masz, Pavlo, używanego penisa i się tym chwalisz?:) Ty uważaj, bo od używanego penisa może się stać samotna matka:(

Dajcie już spokój Pavlowi, walczył jak lew ale tradycyjnie poległ jak mucha. Skompromitował się dziś swoim debilizmem maksymalnie.

Gość gość
Do kobiet: nie bzykajcie się a nie będziecie samotnymi matkami. Proste Każdy facet jeśli chce być ojcem to chce być ojcem Swojego dziecka. Jeśli żyjecie z kimś i uprawiacie seks bez ślubu czy choćby zaręczyn to nie oczekujcie ślubu by było po bożemu. Kobiety to debilki!

Gość gość
Hahaha tylko ze to faceci lataja za sexem I wykorzystuja kobiety a potem jak naplodza dzieci to zwiewaja. Hipokryci!

Gość Clc
ale faceci mogą bez zobowiązań uprawiać sex bez ślubu....? żenująca hipokryzja

Gość Clc
sorki dodam jeszcze ...bez ślubu, czy też zaręczyn...faceci, jak zawsze w tym katolandzie, jak te hinduskie święte krowy, czy też inne buhaje