Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja pierdziele nie wiem co mam robić HELP

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że...mam faceta ale poznałam innego...nie nie do niczego nie doszło nie lubię zdrad i nie chcę nawet o tym słyszeć, z obecnym się nie układa już od dłuższego czasu i cały czas myślę o tamtym...On też poważnie o mnie myśli, prosi żebym z nim zamieszkała...żebym się nie bała spróbować.Zaskoczył mnie tym bardzo tym bardziej, że znamy się tylko 2 miesiące :O strasznie szybko dzieje się to wszystko i po prostu jestem w szoku jak na razie.Nie wiem co mam robić, ale taki marazm i bezsens mnie dopadł w związku, że nie macie pojęcia...co radzicie? :(

Gość gość
Fajnie potraficie doradzić :(

Gość Avalon Ever
Porozmawiaj ze swoim obecnym chłopakiem ogólnie na temat waszego związku, wyjaśnijcie sobie wszystko i zastanówcie się czy chcecie być dalej razem. A tamtemu drugiemu powiedz po prostu że nie możesz narazie z nim zamieszkać bo już masz chłopaka.

Gość gość
Dziwi mnie to, że ten drugi zaproponował Ci już wspólne zamieszkanie. Wiesz, znam przypadek gdzie dziewczyna usłyszała taką samą propozycję i wiele innych rzeczy, które chciała usłyszeć, a gdy ten "zakochany" chłopak zdobył to czego chciał to przestał sobie nią głowę zawracać...

Gość gość
Z obecnym się nie da pogadać...taki typ wkurza się i irytuje rok temu chciałam z nim zerwać to takie jazdy robił że aż mi się żyć odechciało:O a temu drugiemu powiedziałam że póki co mam jeszcze faceta...ale ciągnie mnie do niego bo teraz nie mam przyszłości z obecnym

Gość gość
Po prostu żyję w takim zawieszeniu :(

Gość gość
a ten oferujacy lokum to jest z uk?

Gość gość
Z żadnego UK

Gość gość
A z tym co jesteś teraz-też razem mieszkasz?

Gość gość
Tak On mieszka u mnie i moich rodziców

Gość gość
Tak On mieszka u mnie i moich rodziców

Gość gość
Chyba rozumiem,znudził Ci się,a na horyzoncie nowa fascynacja,ale nie chcesz powiedzieć ,że facet z którym jesteś nie ma żadnych zalet?

Gość gość
Nie znudził tylko po prostu od dłuższego czasu nie jest dobrze...dałam mu drugą szanse ale się nie zmienił...więc dlaczego mam tkwić w czymś co mnie wyniszcza i zabija...

Gość gość
Jakieś zalety to ma każdy

Ale jakiej rady uczekujesz? Od razu widać ze chcesz z nowym. Ale moja rada jest prosta zerwij ze starym czy popros go o wyprowadzke i pospotykaj sie z nowym, ale nie wprowadzaj sie.

Gość gość
Analityczka też tak myślę..a czego oczekuję? nie wiem może chciałam się wygadać....